GSAMS yazdı:
kelebek yazdı:
iki cocuk uzun yol beni anlatiyor sanki , hic telas etme gokce ben ucuslarda yanima bir takim fazladan kiyafet aliyorum cocuklar icin , yemeleri icin degisik abur cuburlar birde boya kalemeri buyuk oglum icin , kucuk oglumla 3 aylik iken basladik ucmaya 13 saat uctuk basta endiselensemde sonrasinda hic korktugum gibi olmadi bebek bir zaman sonra uyuyor ve sadece yemek icin uyaniyor biz cok huzurluyduk pek sorun yasamadik , buyuk oglum satoya biraz sIKIldi ama ucak icinde yuruyuslerle bunuda cozduk zaten cocuk hemen konsantre oluyor , burada ucagin giris kapisina kadar esim gelebiliyor ,bunu bir arastir ordada varmi , birde aktarma ile gecen sene amerikaya gitmistik ben ucakta aktarma icin yardim istedim ,iniste iki hostes gelmisti biri oglumu birde bavularimi aldi ve bebek odasina goturduler , yada emzirme odasida deniliyor bir arastir istersen sormadan asla yardim etmiyorlar bizde artik ogrendik soke soke aliyoruz haklarimizi , guzel bir yolculuk dierim ins sorunsuz guzel bir yolculuk olur sari papatyayi opuyorum masallah cok buyumus
Buyuk kizimda 4 ayliktan beri seyahat ediyor. Ilk Amerika_ Turkiye seferini 4 aylikken yapmisti
Beni sIkIntiya sokan, yalniz gidiyor olmam
Sanirim yardim isteyebilirim, dunde annemi TR'ye yolcu ettim, Ingilizce bilmedigi icin kapisina kadar ben goturdum, benim icin " gate pass" verdiler, ayrica Amerika icinde aktarma yapti, onun icinde ilk ucaktan inerken karsilayip , yeni kapisina goturduler.Muhtemelen bende boyle birsey isteyebilirim.
Bu arada Ilim abi oldugundan hic haberim yoktu. Tabii seninde benim kizlari ciftledigimden yeni haberin olmustur