ahhh hepsi çok güzeller anci
valla bravo sana başarılı kadınsın..
bak madem bu kadar başarılısın bende isterim birtane ebrundan..
ahhh hepsi çok güzeller anci
valla bravo sana başarılı kadınsın..
bak madem bu kadar başarılısın bende isterim birtane ebrundan..
Hepsi harika Hatice,
Bak sonunda bir sanatçı doğdu aramızdan,tebrik ederim.
dun gece bu foruma cevap yazmaya calistim ama kac kere denediysem olmadi. sanirim sitede bi sorun vardi.
Hatice'cigim, hepsi enfes gorunuyor. Kurs ogrencisinin degil de sanki yillardir calisan bir ebru sanatcisinin eseri gibi valla tebrik ederim arkadasim. sen bu isin pesini birakma...
olcan sen de görür müyüm bilmem Çok güzel yapmışsın Ancicim
cok guzellll
çok güzeller ya
eline sağlık
anlamıyoz ama baya usta işi gibim.
Hepsi birbirinden güzel... Tebrikler...
Cok begendim Anci.
Simdi de yesil ordegi calip kameraya aliyorsun, bize dinletiyorsun.
Tebrik ediyorum seni Anci,
Ellerine sağlık, çalışmaların cok güzel devamını dilerim.
Resim atölyesine gittiğim donemlerde Bandırma lı Ebru ustası Sn. Osman Şimşek bizimle ortak bir sergi açacaktı.
Dururmuyuz, rica ettik ve bizi kırmadı tezganını hazırladı harika bişi, yaptıgım özgün bir çalışmaydı, şuan eşimin ofisinin duvarını süslüyor.
Güzel dilekleriniz için.
Yapması zevkli gerçekten. Sıkılmadım şimdiye kadar hayret.
Arın'cım bu kısmı sana : Bütün hazırlıkları şimdiye kadar Hoca yaptı. Açıkçası çok ta ilgilenmedim aman ben de hazırlayayım,uğraşayım.Ama evet hazırlaması uzun .Bir de ayarı tam tutturmamız zaman alır diye hoca kendi yapıyor.Ha bir de çalışmanın şeklini hoca belirliyo.O ne derse o ama zorlamalarımız devam ediyor bakalım pes edecek mi farklı bir çalışma için?
Bu gördükleriniz aslında bol hatalı aslında. İnşallah çok daha güzellerini yaparım da isteyene hediye de ederim seve seve
Bugün de sümbül yapmaya devam. Ama kumaşa geçiricem ben .
İnanın zor değil. Yani öyle yazmışsınız ki sanki yapımı imkansız gibi.Zor olan o boyaların şeklini bozmadan bitirmek .Eminim hepiniz benden bile daha güzel yaparsınız .