Çok geçmiş olsun Suzan.Acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun Suzan.Acil şifalar dilerim.
bazen neden çoğu şeyi buraya yazıyorum diye şaşırıyorum kendime ama cevabı da belli zaten.. buraya yazmak rahatlatıyor insanı
bensu dün (pazar günü) enerjik olarak uyandı, ilaç vermeyi kestim bende.. sümüğümüz ve öksürüğümüz bitmedi tabiki..
ancak hiç iştahı olmadığı ve yemek yemediği için çok asabi oldu, akşam tavuk suyu çorbası yaptım ama içirmeyi başaramadım.. sırf içmesin diye yattı
gece öksürdü ama kesik kesik, sinir bozucu bir öksürükdü hırıltısıda vardı! sabah okula götürmek istemedim doktordan randevusu öğlenden sonraydı evde dinlensin istedim ama kıyameti kopardı okula gidicem diye bende götürdüm okula.. ama evden çıkmadan hemen evvel burnundan kan geldi.. çok az bir kan geldi ben biraz şaşkınlaştım, evdeki kadınımız üzülme önemli birşey değildir kaç gündür burnunu siliyorduk tahriş oldu, şimdi de ağlayınca kanadı tabi dedi.. haklı olduğunu umuyorum..
bugün doktora gidicez umarım önemli birşeyi yoktur yavrumun..
gecmis olsun
Çabucak atlatmanız dileğiyle
cok gecmis olsun guzel Bensu'ya
umarim ciddi bisey degildir ve yardimciniz haklidir gercekten. artik haber verirsin doktordan gelince.
Geçmiş olsun Bensu'ya
Geçmiş olsun
İnşallah daha iyidir
çok geçmiş olsun. çocukların hasta olması insanı mahvediyor ya. iyi haberlerini bekliyoruz. çabucak atlayırsınız inşallah
çok geçmiş olsun bensucuğuma,
umarım çarçabuk iyileşir... üff onlar hasta olmasında ben oliyim diyor insan yaa..
Geçmiş olsun .
İnşallah çabucak atlatır hastalığı da eski neşesi yerine gelir kuzunun
Bensuya acil şifalar geçmiş olsun