Arkadaşlar hoopp uyumayın tıngırmıngırlar çetesinin sayfasında resmen dedikodumuz yapılıyorrrr)))
Arkadaşlar hoopp uyumayın tıngırmıngırlar çetesinin sayfasında resmen dedikodumuz yapılıyorrrr)))
Hah bak isminizi de bulmuşsunuz.Tıngırmıngırlar çetesihandevrem yazdı:
AAaa ne demek incelemedim,hiç bakmadım..Millet kapımızı ne kadar aşındırdı yalvardı çetemize girmek için ama almadıkeserecem yazdı:
Eser ,keser ,biçer,döver gibi yani Sizin çetenizi yaş sınırlmasından dolayı incelememiştim bakem ne resmiymiş buAnci yazdı:
eserecem yazdı:
Rahşancım buldum
[size=xx-large]Genciz ,güzeliz,sizi döveriz [/size]
Bu arada 77'liyim bende varım
E biz de genciz güzeliz sizi ezeriz ne var ?
Hem nerde resimleriniz hani nerde görelim.Kopya çekmeyin bizden.Yeni bir şeyler icat edin hadi bakalım
ay hatcem bı daha bak bakım kıme demısler tıngırmıngırlar dıye.Anci yazdı:
yaslılık ıste ne yaparsın .gozluk lasımmı teysee...
Yok anacım ben doğru okudum da bizim ismimiz var ama buldugunuz tıngırmıngır size çok güzel uyar o bakımdan öyle dedim.seyda&oguz yazdı:
ay hatcem bı daha bak bakım kıme demısler tıngırmıngırlar dıye.Anci yazdı:
yaslılık ıste ne yaparsın .gozluk lasımmı teysee...
Ah canım bizden küçüksün ama bak ne demek istediğimi anlamamışsın.Sana verim mi lens ?
saygıda kusur olmaz appla bulaşmadım bileAnci yazdı:
AAaa ne demek incelemedim,hiç bakmadım..Millet kapımızı ne kadar aşındırdı yalvardı çetemize girmek için ama almadıkeserecem yazdı:
Eser ,keser ,biçer,döver gibi yani Sizin çetenizi yaş sınırlmasından dolayı incelememiştim bakem ne resmiymiş buAnci yazdı:
eserecem yazdı:
Rahşancım buldum
Hem nerde resimleriniz hani nerde görelim.Kopya çekmeyin bizden.Yeni bir şeyler icat edin hadi bakalım
Heyooo bende isteyyoom çeteye üye olmak
78 doğumluyum efem .
Sankim anci hanım bizim mucizevi fikirlerimizi çalmak istiyor, ee tabi taze beyinleriz ne de olsa
Baksanıza değişik bişeyler yapında görelim diyor..
Neyinizi çalıcaz yaf anlamadım.ErenBeren yazdı:
Sankim anci hanım bizim mucizevi fikirlerimizi çalmak istiyor, ee tabi taze beyinleriz ne de olsa
Baksanıza değişik bişeyler yapında görelim diyor..
Baksanıza isminizi bile bize benzetmeye uğraşıyosunuz.Entinimix falan filan.
Ama bak yine söylüyorum tıngırmıngır çetesi size uyar ,sizi de izlemek isteriz bu kulvarda
Eferim eferimeserecem yazdı:
saygıda kusur olmaz appla bulaşmadım bileAnci yazdı:
eserecem yazdı:
Rahşancım buldum