hadi bakalım meriç seni de bekliyorum. Daha hiç yorum neyim yapmadın.medip yazdı:
müjde müjde! hanııımmm...
lostlarım iniyor şimdi, o yüzdendir yazmaya yetişemem, yavaşlatıyor meret
hadi bakalım meriç seni de bekliyorum. Daha hiç yorum neyim yapmadın.medip yazdı:
müjde müjde! hanııımmm...
lostlarım iniyor şimdi, o yüzdendir yazmaya yetişemem, yavaşlatıyor meret
seyrettim 3.bölümü. Benim beynim döndü..
Aklıma ne geldi.Madem bunlar bi ileri bi geri gidip geliyorlar,daha önceki bölümlerde ölenler de o zaman canlı olarak karşımıza çıkabilirler di mi..Charlie'ye üzülmüştüm ,geri gelsin lütfen ,bi de çıtır Boone vardı sanırım
zamanda bole ıleri gerı olucaksa tabıkı o olenlerın de gerı gelmesı lazım ...Anci yazdı:
Aklıma ne geldi.Madem bunlar bi ileri bi geri gidip geliyorlar,daha önceki bölümlerde ölenler de o zaman canlı olarak karşımıza çıkabilirler di mi..Charlie'ye üzülmüştüm ,geri gelsin lütfen ,bi de çıtır Boone vardı sanırım
geri gelmesi değilde zamanda atlayanların onların geçmişteki yaşantılarında görüşmeleri diyelim...seyda&oguz yazdı:
zamanda bole ıleri gerı olucaksa tabıkı o olenlerın de gerı gelmesı lazım ...Anci yazdı:
bana biri neden juliet in de zaman içinde atladığını söyleyebilir mi??
birde Desmond oxford da Daniel in çalışmalarını gördüğünde oradaki adam " farelerin beyinlerini geçmişe göndermeye çalışıyordu" dedi ya..."beyinlerini"...ne diyosunuz bu konuda
Arkadaşlar , charlote o yataktaki kendinden habersiz yatan kız büyük ihtimal.
Faraday beyinleri zamanda yolculuk yaptırıyor ya bedeni kalmış ama beyin gitmiş.
Aslında faraday o kızı bırakmamış peşinden o da gitmiş charlote o kız ve faraday onu kurtarabilmek için çaba sarfediyor.
ben böyle düşündüm bilmem ne dersiniz.
Göreceğiz bunu.
Şahende bak tam yataktaki kızın resmini ekledim..birde kızkardeşim dedi ya abegeil spencer charlotte un soyadı Lewis miş...ama hep diyorum lost bu haklı olabilirsin...sahende yazdı:
Faraday beyinleri zamanda yolculuk yaptırıyor ya bedeni kalmış ama beyin gitmiş.
Aslında faraday o kızı bırakmamış peşinden o da gitmiş charlote o kız ve faraday onu kurtarabilmek için çaba sarfediyor.
Göreceğiz bunu.
handeciğim bu kadın tıpatıp charlotte ama .handevrem yazdı:
Şahende bak tam yataktaki kızın resmini ekledim..birde kızkardeşim dedi ya abegeil spencer charlotte un soyadı Lewis miş...ama hep diyorum lost bu haklı olabilirsin...sahende yazdı:
Göreceğiz bunu.
Ayrıca charlotte faradayın kızı olabilir yüksek ihtimal.
Göz rengi farklı yalnız, burada koyu renk gözleri var resimde.sahende yazdı:
handeciğim bu kadın tıpatıp charlotte ama .handevrem yazdı:
Göreceğiz bunu.
Ayrıca charlotte faradayın kızı olabilir yüksek ihtimal.
Acaba charlote ın annesi mi ki.
Bak şimdi bir sürü kafamda srular oluştu.
Açıklasınlar da kurtulalım yani.
aaa evet olabilir.sahende yazdı:
Göreceğiz bunu.
bu hande'nin bahsettiği farelerin özellikle beyinlerinin geçmişe gönderilmesi olayıyla da örtüşüyor.
gerçi charlotte için bir teori de hani adada doğdum demişti ya adada birden fazla charlotte olduğu için adanın birini yok etmeye çalıştığı.
1950'li yıllarda başka charlotte olamaz tabi, ama zaten o tarihe gittiklerinde sağlığına birşey olmuyor galiba. çok da iyi hatırlamıyorum ya..