Vicki'yi nasil gorecegiz ben de merak ediyorum.
Zey.neP yazdı:
aslanim ceykobcum benim
benim sacimin resimleri yokmu setden ?? vikinin sadece kizil saclarini görecegiz galiba bu filmde dimi??[/quote]
Vicki'yi nasil gorecegiz ben de merak ediyorum.
Zey.neP yazdı:
aslanim ceykobcum benim
benim sacimin resimleri yokmu setden ?? vikinin sadece kizil saclarini görecegiz galiba bu filmde dimi??[/quote]
Izledim ben de.
Serendipity yazdı:
Alice'cim, benim cok sevdigim bir programda ciktin, cok guzeldin ve komiktin (The Soup, Serpil bilir). Youtube cikiyorsa link bulup koyayim.
Bence de.
Bu a$iri ilgiden sIkIldigi belli oluyor zaten.
Panik atak gecirmis demek, yazik cocuga.
Serendipity yazdı:
Sibel&Irem,
Rob'in dobra bir karakter oldugu konusunda hemfikirim. Umarim boyle kalir.
Panik atak haberine uzuldum.
cok komikSerendipity yazdı:
Ashley Greene The Soup'ta
[size=xx-small]ne diyor?? [/size]
Kızlar, neredesiniz? Yani bakın tam 48 saattir foruma tek bir yazı yazılmamış, umarım herkesler iyidir.
Ben iyiyim, çok yoğunum, çok çalışıyorum canlarım.
Burada yokum ama inanın bu konuda çok zaman harcıyorum. İnşallah 1 Nisan 2009'da yayına gireceğiz.
Öpüyorum sizi...
Bu arada Rob kayıp arkadaşlar, nerede olduğunu bilen yok, kesin bu Wolf Pack'le bir işler karıştırıyor, ben bile göremiyorum neler yaptığını.
Ve sevgili Almanya tayfası, sizden uygun bir zamanınızda şu haberi türkçeyi çevirmenizi rica edeceğim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bir de bunları
selam alice hafta sonu durgundu biraz forum, canlanir yine..... bakiyorum hemen ekledigin habere.
senin calismalarin nasil gidiyor?? neler yaptin??
İyi gidiyor, hızlı girdik
Dur bakalım inşallah 1 Nisan'da yayındayız...
Zey.neP yazdı:
selam alice hafta sonu durgundu biraz forum, canlanir yine..... bakiyorum hemen ekledigin habere.
senin calismalarin nasil gidiyor?? neler yaptin??