463. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 363413453461462463464465473513563 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.621 ile 4.630 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Başlık yok

serden yazdı:
    Mucizebebek yazdı:
    S!BEL yazdı:

Hurley annesine adayi anlatigi kisimda cok tatliydi )) baskasina diziyi bu sekilde anlatsak bizede deli derler sanirim. gercekten konu böyle anlatilinca acayip tuhaf geliyor.

son olarak Sawyer hic formunu kaybetmemis, aslanlar gibiydi masallah
    Hurley'e bayılıyorum
    beni çok eğlendiriyor

Sawyer'a da bayılıyorum
    forumunu kaybetmemiş olması takdir edilmeli
    Sawyer muhtesemdi yanii gogsunu gere gere iste ben buyum dercesine bolumun tamamini yari ciplak gecirdi .

Bu arada Hurley'e Libby'den selam var sanirim oda hortluyor hehe
    ya izlemeyenler foruma uğramasın lütfen...
    biz de ağız tadıyla yorumlayalım

Dün Armağan face de "Anna Lucia" hayranı olmuş
    bak bak sen dedim... benim sawyer hayranlığıma missilleme olduğunu anladım hemen

neyse ki ölmüş hatuna hasta derken ne göreyim bizim lucia hortlamış Armağan dört köşe.... "hurley sayesinde gördük kızı" dedi birde Allahtan sawyer yüzümü kara çıkarmadı.....

neyse ben kaşındım sanırım
    listeme baktım da çok kişiye hayran olmuşum

Ayy ayy foruma can geldi kan geldi

İzledim bende,akşama yorumlarız artık

bi susun beeee buraya bakmadan edemıyom napımm ...

seyda&oguz yazdı:
    bi susun beeee buraya bakmadan edemıyom napımm ...
    muck

ben de izledim ama akşamı bekliyorum bu arada yapılan yorumlara bakmadığım için sonradan yazdıklarıma e biz yorum yapmıştık demeyin

eee ne bekliyoruz hanımlar.

sahende yazdı:
    şeydayı bekliyoruz şekerim

gülhan.e yazdı:
    sahende yazdı:
    şeydayı bekliyoruz şekerim
    hıııı izliyormu şimdi şeyda.
    Cevap vermedi bana büyük ihtimal izliyor o zaman.
    Ben de bir ara çıkıcam eşim 2. bölümde uyumuştu birazdan onu izleyecek ben de bakarım.

Lost’da hala muallakta kalan 16 esrar
    Duman canavar neyin nesi?

Duman canavar

Hakkında ne biliyoruz: Yerin altında yaşıyor. İnsanların beynini okuma özelliğine sahip. Duman gibi birşey. ‘Dharma Initiative’ onu cehennemin üç başlı gardiyanı olan ‘Cerberus’ olarak nitelendirmiş olabilir. Ve Ben onu kontrol ediyor olabilir.
    Sayılar neyin nesi?

Lost’daki esranrengiz sayılar

Hakkında ne biliyoruz: 4 8 15 16 23 42. Hurley’e piyangodan büyük ikramiyeyi kazandırdı. Kapağın altındaki elemanlar bu sayılarıoradaki bilgisayara girince adayı dağılmaktan kurtardı. Lost’la ilgili yan medyada bu sayıların dünyanın sonunu belirlemekte kullanılan bir denkleme ait değerler olduğu önce sürüldü, ancak bu hipotez dizinin kendisinde hiç yer almadı.

Dört parmaklı ayak heykeli ne alaka?

dort_parmakli_ayak_heykeli.jpg

Hakkında ne biliyoruz:

İkinci sezonun sonunda Sayid, Jin ve Sun bir yelkenliyle kampa geri dönerken bir sütunu andıran dört parmağı olan dev bir ayak heykeli gördüler. Adanın değişik bölgelerine dağılmış bir çok harabeden biri gibi görünen bu heykel, adada eski bir medeniyetin varlığına dair bir kanıtmış gibi duruyor. Belki de eskiden daha büyük bir gövdeye sahipti, ya da hep böyle yarım bırakılmış bir eser şeklindeydi. Belki Hürriyet heykeline bir gönderme, veya dünyanın yedi harikasından biri sayılan Apollo’nun Rodos’daki efsanevi bronz heykeline, ya da tamamen anlamsız?
    Ben ve Widmore arasındaki bağlantının aslı ne?

Benjamin LinusCharles Widmore

Haklarında bildiklerimiz: Desmond’un gerçek aşkı Penelope’nin babası olan Charles Widmore, yıllardan beri çaresizce adayı arıyor. Ben de çaresizce Charles Widmore’u adadan uzak tutmaya çalışıyor. Bu esrarengiz çelişki, Widmore’un adamlarının adayı işgal etmesi, ve Ben’in teslim etmeyi reddetmesi sonucu Ben’in kızını öldürmesiyle sonuçlanan son olaylarda bir kriz noktasına ulaştı. Gelecekten alıntı bir sahnede Widmore Ben’e “Senin gerçekten kim olduğunu biliyorum, oğlum” demişti. Ayrıca “Sahip olduğun herşeyi benden (ç)aldın.”. Vesaire, vesaire…
    Jin öldü mü, yoksa hala adada mı?

Jin

Bildiklerimiz: Sun Oceanic 6′lısından biri. Jin ise değil. Kore’de onun adının yazılı olduğu bir mezar taşı var, ölüm tarihi ise 2004 Eylül - uçağın düştüğü tarih. Jin’in bu kazadan sağ kurtulduğunu biliyoruz. Tabii hepsi hayalet falan değillerse…
    Tabuttaki kim(di) ?

Tabut

Bildiklerimiz: 3. sezonun sonunda gelecekten alıntı bir sahnede (flash-forward) Jack morali bozuk bir ruh halinde iken, gazetede gördüğü bir ölüm ilan üzerine Los Angeles yakınlarında şehir dışında bir morgun cenaze evinde kapalı-tabut bir cenazeye katılır. Cenazeye başka gelen olmamıştır. Jack Kate’e bu zenazeye neden gitmediğini sorduğunda Kate Jack’in bu soruyu sormaya bile neden tenezzül ettiğine şaşırır. Bu da bizde tabuttaki kişiden hiç ama hiç hoşlanmadığı kanısını uyandırıyor…
    Oceanic 6 lısında yer almayan diğer insanlara ne olacak?

Lost plaj

Bildiklerimiz: Oceanic 6lısı Jack, Kate, Sun, Sayid, Hurley ve Aaron’dan oluşuyor. Gelecekten gösterilen bir-iki sahnede Ben’i de görüyoruz. Ya geri kalanlar? Onlara ne oldu / ne olacak ?
    Kutup ayıları? Ne oluyoruz?

Kutup ayısı Bildiklerimiz: ‘Dharma Initiative’ zooloji bölümü olan ‘Hydra’ adlı istasyonlarında kutup ayıları bulunduruyordu. Kafesleri zeka testi için elektrik telleriyle çevrilmişti. Sahara çölünde Charlotte Lewis tarafından üzerinde Dharma’nın Hydra arması bulunan bir kutup ayısı iskeleti bulunmuştu. Kutup ayıları zaman yolculuğu / ışınlanma testlerinde kobay olarak mı kullanılıyordu?
    Adanın gerçekten iyileştirici güçleri var mı?

John Locke

Bildiklerimiz: Lock felçliydi, uçak kazasından sonra yürüyebilmeye başladı. Rose kanserliydi, adaya düştükten sonra iyileşti. Jin kısırdı, artık baba olmaya hazırlanıyor. Bununla beraber Ben’in omuriliğinde bir tümör, Jack’de ise apandisit çıktı. Tüm bunlara ne demeli? Ada şifa da verir, onu geri almayı da bilir mi?
    Adadaki hamile kadınlar neden üçüncü üç aylık dönemlerinde ölüyorlar?

Juliet ve Sun

Bildiklerimiz: ‘Diğerleri’nin adada bebek-yapma ile ilgili bir sorunları vardı. Kadınlar ikinci üç-aylık dönemlerine kadar hamile kalabiliyorlardı. Sonra garip birşey oluyor ve hem annenin hem bebeğin ölümüne yol açıyordu. ‘Diğerleri’, adadaki bu problemi çözmesi amacıyla kadın doğum hastalıkları konusunda uzman olan Juliet’i işe aldılar. Ancak Juliet sorunu çözemedi. Juliet hamile kadınları adadan çıkararak doğuma kadar olan dönemi adanın tuhaf ortamı dışında test etmeyi önerdiğinde Ben bunu kabul etmedi. Aptal.
    Gelecekte Hurley’in, geçmişte Locke’un başına musallat olan esrarengiz adam kim?

Matthew Abbaddon

Hakkında bildiklerimiz: Adı Matthew Abbaddon. Hurley’e Oceanic Havayollarında çalışan bir müşteri temsilcisi olduğunu söyledi, fakat Hurley kendisine Oceanic 6lısı dışındaki kazazedelrin hala hayatta olup olmadığını sorduğunda bu düzgn giyinen ‘ahbap’tan (dude!) şüphelenmeye başladı. Abbadon ayrıca Widmore’un yük gemisi görevi için Faraday, Charlotte, Miles ve Lapidus’u işe alan adamdı. Son sezonun sonlarına doğru Locke’un Avustralya’daki gezisine çıkmasını tavsiye edenin de o olduğunu öğrendik.

Lost fanlarının popüler görüşü: Matthew, Walt’un büyümüş hali.
    Yaşlanmayan Bay Alpert

Richard Alpert

Hakkında bildiklerimiz: ‘Diğerleri’ arasında ikinci adam olan Richard Alpert, gerçekten yaşlanmıyor. Şimdi bile, Ben çocukken ormanda onunla karşılaştığı zaman ve John Locke’un çocukluğunda göründüğü kadar genç.
    Neden Ben ve Jack ölen anne ve babalarını görüyorlar?

Christian ShepardBildiklerimiz: İlk soznda Jack babasını tabutundaki kıyafetiyle, ormanın içine doğru yürürken görmüştü. Onu bir daha hiç görmedi. Fakat Locke ve Claire için durum farklıydı.

Bir zamanlar Dharma’daki çocukluk günlerinde, Ben rahmetli annesi tarafından ziyaret edilmişti. Ben onu takip etmeye çalışırken annesi ona geri dönmesini söyledi - çünkü henüz tekrar birraya gelmeleri için çok erkenmiş.
    Claire’in Bebeği Aaron’un önemi

Claire’in Bebeği Aaron
    Bildiklerimiz: Kazadan önceki hamilelik döneminde bir medyum son derece net olarak Claire’e niyet ettiği gibi çocuğunu bir başkasına (yoksa ‘diğerleri’nden birini mi kastetti?) evlatlık edinmesi için vermemesi gerektiğini söylemişti.

Sonra ise tutumunu değiştirerek Claire’in eline bir uçak bileti tutuşturdu. Böylece Claire ve gebelik döneminde olan Aaron Los Angeles’da yaşayacak olan müstakbel anne ve babası ile tanışacaktı.
    Ormandaki fısıltılar neyin nesi?

James Sawyer

Bildiklerimiz: Bazen ormanın içinde bir yerlerde koro halinde fısıltılar duyulmakta. Genellikle, kötü, ama çok kötü birşey olacağı zaman fısıldamaya başlıyorlar.

tamam ben gece giremeyeceğim bu nedenle aldığım notları paylaşıyorum gelince Şeyda da bakar..

Genel olarak yeni soru işaretleri ve çok az cevap içeren bir başlangıçtı bence...

Anlamadığım bir şey var..bu Sun neden intikamını Benajimin den almak istiyor..asıl suçlu Charles değil mi? ve o neden Charles la işbirliği yapmak istiyor…bana kalırsa kadının bir planı var ve aslında amacı c.w. la anlaşmak değil..

Ana Lucianın olduğu sahneye bayıldım yalnız, hurleyin ve ana nın tavrına)

Ben neden Jack e bir daha asla geri gelemeyeceksin dedi…bunların hayatı adada mı geçecek??

Hurleyin evine gelen babasıyla konuşan polisleri fark ettiniz değil mi…

Kasaptaki kadını (Jill) ilk kez gördüm ben..

Bu işte bi iş var sanırım Sayid Benjamin in tarafında değil (Hugoya söylediğini hatırlayın; onun söylediklerinin tersini yap..)
    Gerçi bence Hugo kendini ele vermekle hata etti… dediğim gibi o zenci avukattı o polislerden biri galiba yani C.W un adamları..

En son sahnede Desmond a yüzük veren kadının tahtaya yazdığı denklem Vanzetti Denklemi..daha önce Şule de ben de bahsetmiştik…bence adanın yerini belirlemeye çalışıyor da Benjaminle birlikteliğine şaşırdım..

Adadakilerin zaman içinde fırıldak gibi dönmeleri de çok ilginç..ve Desmond u özel kılan şeyin ne olduğunu (yani zaman geçişlerinden etkilenmemesine neden olan) merak ettim ..

iki bölüm olmasına rağmen bende pek doyurucu bulmadım doğrusu