Merlin aşkına şükürler olsun. Şu anda yanında olmayı ne çok isterdim, doya doya öpmek için seni.ladybug yazdı:
Lily'niz geldiiiiiiiiiiiii
Canım canım Lillym benim, hoşgeldin.
Nasılsın, öküsürüğün nasıl, Victorie nasıl oldu
Merlin aşkına şükürler olsun. Şu anda yanında olmayı ne çok isterdim, doya doya öpmek için seni.ladybug yazdı:
Lily'niz geldiiiiiiiiiiiii
Canım canım Lillym benim, hoşgeldin.
Nasılsın, öküsürüğün nasıl, Victorie nasıl oldu
Sagol Fleur'cum. Oksuruyoruz hala ama daha iyiyiz.
Ozledim yaw. Cok yazmissiniz okuyamayabilirim, en azindan hemen okuyamam.
Bu arada kitaplari bastan bir daha okumaya basladim. 1. kitap bitmek uzere.
Forumda okuman gereken yerler var Lillycim. Hele ki Bella ile Ginny'nin arasında geçen bir dialog var ki gülmekten yerlere düşeceksin.
Bu arada ben yine de sana ufak bir özet geçeyim
Harry artık Luna ile evli. Ginny Cedric ile evlendi. Vernon enişte şimdilik Cho'nun üzerine kaldı ama kısa süreliğine. Narcissa Dudley ile evlendi, Lusius'u boşadı.
Bengi adında yeni bir arkadaşımzı (Polonya'dan) Astaria oldu Zümrüdüanka Yoldaşları ile savaşmayı öğreniyor.
Günseli ilk kitabın ikinci sayfasına geçmiş, Anci hala 34. sayfada
Dolores 5. kitabı bitirdi son iki kitabı da gönderdim. Şu anda itibariyle 6. sınıfa başladı.
Amerika'dan bir arkadaşımız daha var Gamze, o da 2. sınıfta şu anda.
Ginny'de senin gibi 1. sınıfı tekrar okuyor, en son 145. sayfada olduğunu söyledi.
Hermoğni vezne görevini bitirmiş tekrar sihirli ürünler bakımı dairesine geri dönmüş.
hosgeldin lillycim, sükür kavusturana
bu arada seni kaynanaliktan bosadim ben, artik gelininin luna
harry_potter yazdı:
Harry artık Luna ile evli. Ginny Cedric ile evlendi. Vernon enişte şimdilik Cho'nun üzerine kaldı ama kısa süreliğine. Narcissa Dudley ile evlendi, Lusius'u boşadı.
Ay oldum gulmekten pembe dizileri gectik yemin ederim
Bengi arkadasimiz hosgelmis. Gamze'yi biliyorum zaten. Ben tam gitmeden galmisti.harry_potter yazdı:
Bengi adında yeni bir arkadaşımzı (Polonya'dan) Astaria oldu Zümrüdüanka Yoldaşları ile savaşmayı öğreniyor.
Günseli ilk kitabın ikinci sayfasına geçmiş, Anci hala 34. sayfada
Dolores 5. kitabı bitirdi son iki kitabı da gönderdim. Şu anda itibariyle 6. sınıfa başladı.
Amerika'dan bir arkadaşımız daha var Gamze, o da 2. sınıfta şu anda.
Ginny'de senin gibi 1. sınıfı tekrar okuyor, en son 145. sayfada olduğunu söyledi.
Hermoğni vezne görevini bitirmiş tekrar sihirli ürünler bakımı dairesine geri dönmüş.
Gunseli ve Anci'yi bosverdim gitti. Hayatta okuyamaz onlar o kitaplari.
Dolores gozume girdi yanliz. Aferin Dolores.
NAlcak gelin. Zaten hep bekliyordum senden boyle bir hainlik.Zey.neP yazdı:
Harry muggle'ı öptüğünde boşayacaktı anlamıştım ben.ladybug yazdı:
Bu arada kocalar hakkında bilgi vereyim.
Ginny'nin Cedric'i devamlı çerçeveden kaçıyor, ama nereye gidiyor hala bulunamadı (bakınız imzası bir var bir yok)
Harry Luna ile evlenince makyaja başladı (bakınız Luna'nın imzası)
Bir bilgi daha SES Sibel şu anda 2. sınıfta
evet fleucüm o resimleri gördügümde sogudum ben bu harryden, kaynanamin hatrina su kadar ay dayandim vallaharry_potter yazdı:
Harry muggle'ı öptüğünde boşayacaktı anlamıştım ben.ladybug yazdı:
Bu arada kocalar hakkında bilgi vereyim.
Ginny'nin Cedric'i devamlı çerçeveden kaçıyor, ama nereye gidiyor hala bulunamadı (bakınız imzası bir var bir yok)
Harry Luna ile evlenince makyaja başladı (bakınız Luna'nın imzası)
lillyy hanim liylly hanim, kendinize gelin, torunlarin yüzünü göremezsiniz bidaha haa
hayatimin anlami cedricimin resimide büyülü, ay adam bütün gün kenidini sizemi gösterecek alla alla, su an sirtima masaj yapiyo mesela
SES hanım yeni yardımcım ama diğerleri gibi tembel.