Zeynep'cim,
Elbette en önemli karakter Edward, tıpkı tüm kitaplarda olduğu gibi. Stephenie onun için yazmış seriyi... Hem sıradan bir kızdan çok 2400 sayfa boyunca söz konusu kızın dilinden dinlediğimiz muhteşem Edward ön plana çıkıyor...
Bu arada ben Robert'ın Edward'ı oynamasını da iyi buluyorum demedim ki, ama kabul edin kızlar Kristen'dan iyi. Senarist, yönetmen hepsi çok önemli, hep söylüyorum filmi kitapları okuduğum, anlatılan masalı beğendiğim için sevmeye zorladım kendimi, ve resmen zorlayarak sevdim filmi.
Neyse göreceğiz, bunu çok yazdım az para vs dedik ama 37 milyonla bunu yapmışlar, Slumdog millioner toplam 15 milyon dolara çekilmiş...
Ay bilmiyorum çok daha iyisi olmalıydı...
Neyse sustum...
Zey.neP yazdı:
bende ayni nessie gibi düsünüyorumladybug yazdı:
Taktiniz kiza yemin ederim.
Ben de bayilmiyorum Kristen'e, igrenc bir kere.
Ama ben sadece onu suclamiyorum, senaryoyu yazan ve yonetende de suc var bence kesinlikle.
Gorecegiz New Moon'u da bakalim.
İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Serpil'cim,
Ben tamamen senin gibi düşünüyorum güzel arkadaşım... Duygularıma tercüman olmuşsun... Dur daha neler göreceğiz bakalım.
serpil-hale-hande yazdı:
Zeynepcigim , Vickicigim..
Ben de seni cok ozledim.. Ama bu aralar Edwardla fazla mesgulum. Buraya cok gec gelebiliyorum. Bir sure idare edin Bellanizi..
Bu arada Iremin ekledigi videolarda meadow scene i gordum gormez olaydim.. Bir insan bu kadar mi kasar kendini. Bu kadar mi eblek oynar anlamadim. Kitabin neresinde Bella Edwarddan korkuyordu arkadaslar ya..BU kiz meadow sahensinde sanki oraya zorla gelmis gibi,sanki edward onu yiyecekmis gibi urkek urkek bakislar atip durdu. Konusurken kasinin birini kaldirmalar, edwarda tripli tripli bakmalar..
:-x :-x :-x
Off be (o larin ustu noktali) yine izledim yine tepem atti. Uyuz kristen. :-x Salya sumuk degis tokusu yaparken hic urkeklik yok ama haspamda. :-x
Basim agriyordu bu salak kristeni gorunce agrisi daha da artti gidip uyuyayim (pardon biz uymuyorduk dimi) gidip edwardla bilek guresi yapayim eniyisi..
kizin sucu yok bencede, yönetmen ne derse onu yapar oyuncu... yönetmen tamamen edwardin gülüslerine hareketlerine adapte olmus twilightda sanki...... edward karekteri 1a di bence, digerleri üzerinde pek durulmamis gibi.... kristen cok dogal bir kiz, oyunculuguda ahim sahim degil ama daha cok genc ablalari bir sans verin kizcaza
bellacim edwIrd eniste bizden önemlimi?? sensiz idare etmek zor oluyor, arada gel bi selam ver bari yahu öptüm seni