44. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 3442434445465494144544 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 431 ile 440 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Anci yazdı:
    Azıcık parazit yapayım hıhıhıhıh

Siz elinizdeki cevherin kıymetini bilmeyin,gidin elin edwardına yok vampirine sulanın..

Elin arabı da benim çıtırımı parçalamak için elinden geleni ardına koymasın

Gümüş dizisi arap ülkelerinde 1 numaralı dizi olmuş. Dizi başladığında sokakta kimse olmuyormuş.Hele ki kadınlar son Dubai gezisinde adamı parçalayacakmiş.

Çıtırım zor kurtulmuş ellerinden
    Bosver sen KIvanci falan.O kartlasmis artik.Arap hatunlarina anca meze olur..

Gel sen oku su Edwardi, citirin alasini gor. Hem senin gibi tinimini bir hatuna edward gibi bir citir yarasir dimi ama.

2. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

birkac yeni imza.

3. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

4. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

5. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Serpil, niye bana cevap vermiyorsun, yoksa beni sevmiyor musun?

Bitirdin mi kitabi?

Ben bitirdim coktan, Zeynep gormesin diye yazmiyorum dusuncelerimi, girip duruyor buraya dayanamayip...

7. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Serendipity yazdı:

Bitirdin mi kitabi?

Ben bitirdim coktan, Zeynep gormesin diye yazmiyorum dusuncelerimi, girip duruyor buraya dayanamayip...
    Seni kinim kinim kiniyorum Neslican.. Eger iyi bir twilightci oolsaydin bundan uc bes sayfa onceki sana dsuzdugum methiyeleri ve cevabimi gorebilirdin ama nerde. Gelip son sayfaya bakmakla olmuyor hanfennduu.

Neyse haydi bir de burada yazayim.Okudum canim.ALdigimin ucuncu gunu bitmisti.Cok severek okudum. Ortalarda biraz abeslikleri gorup fazla abartildigini dusundum ..Ama overall olarak iyiydi .. BAslari muhtesemdi bence. Ya yazdim iki uc sayfa onceeye.Kitap hakkinda yorum bile yaptim gri yaziylla. Copy yapayimmi tekrar.

Zeynepi merak etme o ingilizce ogreniyor okuyacak bu hafta sonu.. Artik rahat rahat konusuruz.

8. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

serpil-hale-hande yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    spoiler falan umrumda degil, kafa dagitmaya ihtiyacim var.
    nasilsiniz vampiler??

ben dün birinci kitabi ücüncü kez bitirdim, baseball oyununda jamesin ava baslmasindan sonra bunalimlara girsemde, simdi biraz daha iyiyim.......

inglizce ögrenmeye basladim
    haftaya ismarliycam dördüncü kitabi.
    Azmini kutluyorum Zeynepcigim.. Haydi bir an evvel oku da konusmaya baslayalim artik.. Senin de fikirlerini merakla bejkliyorum.Ben sahsen cok severek okudum.
    inglizcem kitap okuyacabilcek kadar cabuk ilerlemiyor serpilcim, vazgectim simdilik ismarlamaktan..........
    siz baslayin konusmaya, ben eninde sonunda katilacagim size

9. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

serpil-hale-hande yazdı:
    bu tam bana göreymis

10. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

serpil-hale-hande yazdı:
    Serendipity yazdı:

Bitirdin mi kitabi?

Seni kinim kinim kiniyorum Neslican.. Eger iyi bir twilightci oolsaydin bundan uc bes sayfa onceki sana dsuzdugum methiyeleri ve cevabimi gorebilirdin ama nerde. Gelip son sayfaya bakmakla olmuyor hanfennduu.

Neyse haydi bir de burada yazayim.Okudum canim.ALdigimin ucuncu gunu bitmisti.Cok severek okudum. Ortalarda biraz abeslikleri gorup fazla abartildigini dusundum ..Ama overall olarak iyiydi .. BAslari muhtesemdi bence. Ya yazdim iki uc sayfa onceeye.Kitap hakkinda yorum bile yaptim gri yaziylla. Copy yapayimmi tekrar.

Zeynepi merak etme o ingilizce ogreniyor okuyacak bu hafta sonu.. Artik rahat rahat konusuruz.
    ahaayyyy kendimi suclu hissediyorum valla

benim yüzümden rahat rahat yazamiyosunuzda

tamam söz bir daha girmiycem bu foruma, yazin siz, girersemde kendi sucum alla alla, kendi düsen aglamaz dimi ama