438. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 338388428436437438439440448488538 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.371 ile 4.380 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...

Kristen'in kafa çalışmıyor, onun vampiri o istese çoktan dünden hazırdı da... Yok işte kafa çalışmayınca olmuyor.

Zey.neP yazdı:
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Bence de yakışıyorlar, Allah mesut etsin.

ZeyçneP yazdı:

dün bir kac birbirlerinin gözlerinin icine bakan resimden sonra anlamistim zaten birlikte olduklarini ne güzel iste, yakIsIyorlar bence
    bak iste kacirmayan nasil kacirmiyor, akilli kiz iste buldu klas vampiri takti hemen fanglari

kristen daha bön bön baksin dursun, salak sey [/quote]

2. Re: ...

Emailime gelmis. Dakota Fanning Jane'i oynayacak.

Ayyyyyyy! Harika

Neyse güzel bir haber vermişler.

Bella'yı oynasa Jane yerine olmazmıymış???

ladybug yazdı:

Emailime gelmis. Dakota Fanning Jane'i oynayacak.

Ayyyyyyy! Harika

Bilmiyorum doğru düşünüyor muyum ama sanki tüm suç Kristen'inmiş gibi gelmiyor bana.

Robert diğer filmlerinde daha iyi oyunculuk çıkarmasına rağmen o da Edward'da saçmaladı.

Nasıl konuşacağını nasıl ağzını oynatacağını bile bilemez haldeydi.

Ne kadarı Kristen'dan ne kadarı yönetmenden kaynaklanıyordu onu tam kestiremiyorum. Zannediyorum yeni filmde belli olacak. Yönetmen değişmiş diye duymuştum. Bakalım Kristen yine batıracak mı?

kim kimi kapmis,
    Anne hos bir kadin, biliyorum siz dislerini begenmiyorsunuz ama bence siradan disi bir tipi var ve cok yetenekli. birtek bu dizide izledim kendisini , dizi oyunculugu cok daha kolay denir buna ragmen onu yetenekli buldum. yüzünü, mimiklerini beden dilini iyi kullaniyor. kristen gibi göz kirpmadigi , kambur durmadigi sürece sorun yok
    hem bakin sookie de bakire ama dimdik yürüyor masallaah

$ef Eric cok uyuz aslinda, tam kötü vampir.. Bille camur atip duruyorlar habire topluma karisiyormus da filan.. kiskaniyorlar adami.
    5 bölümü tekrardan izledim ve övmekte, begenmekte yanilmadigimi gördüm.

Zeynep senin takilma sorununu anlamadim,
    10. bölüme baktim Pufferung kismi tam dolunca baslatinca hic sorun cikmadi.
    bölümü acinca play deyip hemen izliyor musun ??
    öyle yapiyorsan bence yapma ; ilk önce pufferungun dolmasini bekle. hatta wlan kullaniyorsan o da dezavantaj.

naptin izleyebildin mi ?

6. Re: ...

S!BEL yazdı:

kim kimi kapmis,
    Anne hos bir kadin, biliyorum siz dislerini begenmiyorsunuz ama bence siradan disi bir tipi var ve cok yetenekli. birtek bu dizide izledim kendisini , dizi oyunculugu cok daha kolay denir buna ragmen onu yetenekli buldum. yüzünü, mimiklerini beden dilini iyi kullaniyor. kristen gibi göz kirpmadigi , kambur durmadigi sürece sorun yok
    hem bakin sookie de bakire ama dimdik yürüyor masallaah

$ef Eric cok uyuz aslinda, tam kötü vampir.. Bille camur atip duruyorlar habire topluma karisiyormus da filan.. kiskaniyorlar adami.
    5 bölümü tekrardan izledim ve övmekte, begenmekte yanilmadigimi gördüm.

Zeynep senin takilma sorununu anlamadim,
    10. bölüme baktim Pufferung kismi tam dolunca baslatinca hic sorun cikmadi.
    bölümü acinca play deyip hemen izliyor musun ??
    öyle yapiyorsan bence yapma ; ilk önce pufferungun dolmasini bekle. hatta wlan kullaniyorsan o da dezavantaj.

naptin izleyebildin mi ?
    anladim sibelcim, evet hemen play e basiyordum, bekleyeyim pufferung un dolmasini, ve hayir LAN kablosu ile bagliyim.
    sadece 8 e kadar izleyebildim..... 9. youtubede tek tük kliplerle izledim... inglzce oldugu icin hicbirsey anlamadim tabiki....... ayrilik sahnesi pek dokunakli

kizin dislerine ben takmadim valla, diger vampirellalar takti erkekle disleri aralikli kadinlari seksi buluyormus valla bilemiyecegim

bu arada serpil nerelerde yahu?? özledim haaa

7. biraz kizimla damadimin resimlerini ekleyim.

yalniz ben bu asagidaki reimden hicbirsey anlamadim.

ben kizim ve damadim.

8. Re: biraz kizimla damadimin resimlerini ekleyim.

9. Re: biraz kizimla damadimin resimlerini ekleyim.

10. Re: biraz kizimla damadimin resimlerini ekleyim.