şeker gibi yaaİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Peki bunlara ne dersiniz
şeker gibi yaaİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Peki bunlara ne dersiniz
Comic Con dan sonra olan oldu zatenİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Peki bunlara ne dersiniz
o görüntülerden sonra edward kadar robertle de ilgilenir oldum.
tam bir show men, al benisi acayip yüksek.
bana bakin diyor adeta.
Dear my sister's
şimdi kardeşinin Rob a ilgisini anla
Yok yok valla çok eğleniyorum burada, çok gülüyorum, kendimi yaşamdan, sıkıntılarda, ve hatta yaşımdan bağımsız hissediyorum.
Bir de kimse yokken bir resimle herkesin toplaşması ayrı bir eğlence.
Bu arada ben burada sizlerin önerdiği herşeyi beğenceğimi bilerek bir kenara yazıyorum. Sağolun kızlar, iyi ki varsınız.
Ay Sibel zaten yine sersemledim. Koyma şunları...
Biraz önce şu kaderle ilgili diyaloğu bulayım diye Twilight'ı açtım, buldum, sonra dedim ki, aaa burada Edward ne düşünmüş, bir de onu okuyayım, açtım Midnight Sun'ı...
Yine fena oldum... Ne biçim kitap bu yaaa, yani iki cümle okuyup dağılıyorum... Şu Stephenie bitirip yayınlamazsa şu kitabı öbür tarafta da olsa bulup yapışacağım yakasına... Söylediydi dersiniz.
S!BEL yazdı:
Cuma $ekerleri )
Sibel'cim kesinlikle katılıyorum sana,
Ancak o zamandan bu zamana tarz değiştirme telaşında, bir o resimlere bak, bir de son Tokyo resimlerine...
Ben bunları alayım lütfen
Salakcım ileride Tokyo'daki gibi resimleri çok olacak, ama şu pozlar her zaman verilmez...
Sonra da diyorum ki, çocuk da bunaldı, üstüne atlayan kızlardan naaapsııın canım abim.
S!BEL yazdı:
Comic Con dan sonra olan oldu zatenİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Peki bunlara ne dersiniz
[/img]
o görüntülerden sonra edward kadar robertle de ilgilenir oldum.
tam bir show men, al benisi acayip yüksek.
bana bakin diyor adeta.
Dur dur Tanya'cım,
Burada sen bana birşey mi demeye çalışmışsın? Tam anlayamadım da?
efab yazdı:
Dear my sister's
aynen. Bu forum çok iyi kafamı dağıtıyor. Zevkle yazıyorum. Resimle herkes koşuyo diye bağa mı didinİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Yok yok valla çok eğleniyorum burada, çok gülüyorum, kendi yaşamdan, sıkıntılarda, ve hatta yaşımdan bağımsız hissediyorum.
Bir de kimse yokken bir resimler herkesin toplaşması ayrı bir eğlence.
Bu arada ben burada sizlerin önerdiği herşeyi beğenceğimi bilerek bir kenara yazıyorum. Sağolun kızlar, iyi ki varsınız.
kızkardeşim Kate e diyorum sen çık aradan Alice. Abine ilgi duyamazsın senİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Dur dur Tanya'cım,
Burada sen bana birşey mi demeye çalışmışsın? Tam anlayamadım da?
efab yazdı:
Dear my sister's
bence saga didiefab yazdı:
aynen. Bu forum çok iyi kafamı dağıtıyor. Zevkle yazıyorum. Resimle herkes koşuyo diye bağa mı didinİrem_Dönmez_Güç yazdı:
Yok yok valla çok eğleniyorum burada, çok gülüyorum, kendi yaşamdan, sıkıntılarda, ve hatta yaşımdan bağımsız hissediyorum.
Bir de kimse yokken bir resimler herkesin toplaşması ayrı bir eğlence.