İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Ay Sibel'cim,
Alice'i korumak için Tanya'ya laf yetiştirmekten sana yazamadım canım, kusura bakma...
Twilight'i ben, ve hatta çoğumuz kitapları yüzünden sevdi. Yoksa sadece filmini izleyip, şu hale gelemezdik.
Ama diziler öyle değil. Devam etmesi için tutulma zorunluluğu olan, dolayısı ile çok daha iyi kadro ile çalışan bir sistem kurmak zorundalar bir kitabı dizi yaparken.
True Blood'da da böyle olmuş. İlk sezon ilk kitabı konu alıyormuş ama ayrıldıkları çok yer var. Mesela dizide Sookie'yi kurtarmak için Bill vampir öldürüyor, ceza alıyor, ortaya Jessica çıkıyor. Kitapta o vampiri Eric öldürüyor ve konu orada kapanıyormuş. Bunun gibi pekçok yeri varmış. O yüzden ben bu diziden umutluyum. Görmek istediklerini gösterecekler, zaten kitap uyarlaması değil, kitap konu alınarak yapılmış...
Kitaplar ingilizce Sibel'cim maalesef. Ben şöyle bir baktım, diziyi bitireyim okumaya başlarım herhalde, ilk kitabı okurum, sonrasını belki de hiç okumam, dizide yaratılan karakterleri daha çok seversem, karıştırmam kitabı...
Büyükanne bence de çok şekerdi, çok erken gitti. Sookie'yi de sevdim ben, oynayan kız Anna aslında oldukça iyi bir oyuncu, X-Men'de de oyamıştı, dişler konusunda haklısınız, sanırım bu yüzden vampir olamayacak kendisi.
Evet yarısını izledim, kalanının da önemli bölümlerini ilk bulduğum gece youtube'dan izledim,
Bazı forumlara baktım gece burada da Team Bill ve Team Eric var, kitap Bill'i işkolik, Sookie'yi son derece ihmal eder gösteriyor. O yüzden Eric çok daha duyarlı, sevgi dolu vs oluyormuş. Millet çoğunlukla Eric'le birlikte olsun Sookie modunda.
Bakalım