424. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 324374414422423424425426434474524 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 4.231 ile 4.240 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...

dün zihnim corba gibi karisti, öyle böyle degil.
    sabahtan vaktim vardi 1 bölüm TB izledim.
    ögleden sonra Hooseini nin kitabini bitirdim ki bambaska bir dünya. Afganistan'a sonunda elveda diyebildim.

Aksam oldu Angel in yeni bölümü eklenmis onu izledim. aa bir baktim bugün LOST günüymüs deyip hemen Lost un yeni bölümünü de izledim.
    yatacagim zaman onca hayali karekterle basbasa kalmis gibiydim, kafayi yememek elde degil

siz siz olun bu kadar konu karistirmasi yapmayin

S!BEL yazdı:

ögleden sonra Hooseini nin kitabini bitirdim ki bambaska bir dünya. Afganistan'a sonunda elveda diyebildim.

Aksam oldu Angel in yeni bölümü eklenmis onu izledim. aa bir baktim bugün LOST günüymüs deyip hemen Lost un yeni bölümünü de izledim.
    yatacagim zaman onca hayali karekterle basbasa kalmis gibiydim, kafayi yememek elde degil

canım my sister ım ,
    kafanın çok karışık olduğu belli ki alice nin Bill ciğine ortak olduğunu görmüyorsun

Verdiğin öğüdü tutup kardeşlik hatırına TB nin bir iki bölümünü daha izleyeceğim belki severim. kitabını okusam daha çok hoşuma gidebilir tabi. Bu arada dizi sitesinde başka bir vampirli dizi daha var galiba dikkatimi çekti bir de onu deneyeceğim.
    Öpüyorum yanaklarından,
    vefakar kardeşin Tanya

Bu sezonun kitabı olan 1. kitap 2001 yılında yazılmış Fatma'cım, yani Stephenie Charlaine'den alıntı yapmış olabilir, daha pek çok kitaptan yaptığı gibi.

Abi evlere şenlik, hatta diziye fazla.

Ben aynı şeyi söyleyip duruyorum, senarist çok iyi, kitaplarla aynı şekilde ilerlemiyor, bu da bize istediklerimiz veriyor. Dün kitap - dizi karşılaştırmalarını okudum da, adam ilk sezonda 8 kitabın hepsini sindirmiş, ona göre yazmış. Güzel olan da bu bence...

efab yazdı:
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Twilight'in vampirleri masal vampirleri Fatma'cım, hitap ettiği yaş grubuna göre biraz soft planlanmışlar.

Ama True Blood'dakiler daha vahşiler, ilk 3 bölümde anlamıyorsun zaten ne yaparlar, nedirler, sonra yavaş yavaş anlatmaya başlıyorlar. Aslında onlar da oldukça uygar, sosyal, duygulu, duyarlılar, ama elbette Twilight'in üst sınıf, mükemmel görünümlü, zarif, etkileyici vampirleri ile başa çıkamazlar...

Mesela TB'nin vampirleri ağlayabiliyor, kan ağlıyorlar ama olsun .
    vahşiliklerini geçtim de çoğu sahne twilight dan alıntı gibi geldi nedense Ayrıca TB dekiler gündüz uyuyor baksana. Sentetik kan kısmı çok komik geldi ayrıca Bi de Sookie nin abisi var evlere şenlik

Ay Tanya çok fenasın,

Ortak filan olmuyorum.

Şimdi bu seri biraz değişik, her ne kadar başında da olsam, yaptığım araştırmalardan, bir süre sonra Bill'in geri plana atılacağını, kitapta öyleymiş, Eric'in çok daha ön plana çıkacağını, Eric'in Bill'den çok çok daha sevileceğini öğrendim. Şimdi dursun Bill orada, biz Sibel ile ilerleyen bölümlerde bakarız duruma, hem orası başka bir dünya, orada Alice ve Kate yok canım.... Alla alla
    efab yazdı:
    S!BEL yazdı:

canım my sister ım ,
    kafanın çok karışık olduğu belli ki alice nin Bill ciğine ortak olduğunu görmüyorsun

Verdiğin öğüdü tutup kardeşlik hatırına TB nin bir iki bölümünü daha izleyeceğim belki severim. kitabını okusam daha çok hoşuma gidebilir tabi. Bu arada dizi sitesinde başka bir vampirli dizi daha var galiba dikkatimi çekti bir de onu deneyeceğim.
    Öpüyorum yanaklarından,
    vefakar kardeşin Tanya

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Ay Tanya çok fenasın,

Ortak filan olmuyorum.

Şimdi bu seri biraz değişik, her ne kadar başında da olsam, yaptığım araştırmalardan, bir süre sonra Bill'in geri plana atılacağını, kitapta öyleymiş, Eric'in çok daha ön plana çıkacağını, Eric'in Bill'den çok çok daha sevileceğini öğrendim. Şimdi dursun Bill orada, biz Sibel ile ilerleyen bölümlerde bakarız duruma, hem orası başka bir dünya, orada Alice ve Kate yok canım.... Alla alla
    efab yazdı:
    S!BEL yazdı:

canım my sister ım ,

Öpüyorum yanaklarından,
    vefakar kardeşin Tanya
    heee kızkardeşimi uyarmamdan hoşlanmadın değil mi hehehhe

Eric'in bölümlerini seyredince karar vereceğim kendi hakkında. Yoksa şu ilk 3 bölümdeki vahşi vampirleri sevmedim(Bill in evine gelenler)

Ay Sibel'cim,

Alice'i korumak için Tanya'ya laf yetiştirmekten sana yazamadım canım, kusura bakma...

Twilight'i ben, ve hatta çoğumuz kitapları yüzünden sevdi. Yoksa sadece filmini izleyip, şu hale gelemezdik.

Ama diziler öyle değil. Devam etmesi için tutulma zorunluluğu olan, dolayısı ile çok daha iyi kadro ile çalışan bir sistem kurmak zorundalar bir kitabı dizi yaparken.

True Blood'da da böyle olmuş. İlk sezon ilk kitabı konu alıyormuş ama ayrıldıkları çok yer var. Mesela dizide Sookie'yi kurtarmak için Bill vampir öldürüyor, ceza alıyor, ortaya Jessica çıkıyor. Kitapta o vampiri Eric öldürüyor ve konu orada kapanıyormuş. Bunun gibi pekçok yeri varmış. O yüzden ben bu diziden umutluyum. Görmek istediklerini gösterecekler, zaten kitap uyarlaması değil, kitap konu alınarak yapılmış...

Kitaplar ingilizce Sibel'cim maalesef. Ben şöyle bir baktım, diziyi bitireyim okumaya başlarım herhalde, ilk kitabı okurum, sonrasını belki de hiç okumam, dizide yaratılan karakterleri daha çok seversem, karıştırmam kitabı...

Büyükanne bence de çok şekerdi, çok erken gitti. Sookie'yi de sevdim ben, oynayan kız Anna aslında oldukça iyi bir oyuncu, X-Men'de de oyamıştı, dişler konusunda haklısınız, sanırım bu yüzden vampir olamayacak kendisi.

Evet yarısını izledim, kalanının da önemli bölümlerini ilk bulduğum gece youtube'dan izledim,

Bazı forumlara baktım gece burada da Team Bill ve Team Eric var, kitap Bill'i işkolik, Sookie'yi son derece ihmal eder gösteriyor. O yüzden Eric çok daha duyarlı, sevgi dolu vs oluyormuş. Millet çoğunlukla Eric'le birlikte olsun Sookie modunda.

Bakalım

Eric'i araştırdım bir kaç resmini buldum. Elleşmeyin yakarım bu arada

8. Re: ...

true blood un 5 bölüne kadar izledim dün, 6. izleyecegim birazdan. herseyi bir yana birakyiorum ama su kanli sahneler cok etkiliyor beni...... tüm gece vampirlerle ugrastim.... ama billi göremeye deger, devam izleyecegim eric de fena degilmis hani......

tanya baci benim jamesime laf atmissin gözümden kacti sanma cek dislerini ay pardon fanglarini üzerinden yoksa fena olacak bak, hadi git sen penguinlerle oyna hadi canim, evde kaldin zaten

@sibel, görgüsüzlügün bukadari olur yani, daha fazla dizi bulamadinmi?? gel sen harry potter kitaplarinida oku ve ceteye katil, cadida yapalim seni

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Ay Sibel'cim,

Alice'i korumak için Tanya'ya laf yetiştirmekten sana yazamadım canım, kusura bakma...

Twilight'i ben, ve hatta çoğumuz kitapları yüzünden sevdi. Yoksa sadece filmini izleyip, şu hale gelemezdik.

Ama diziler öyle değil. Devam etmesi için tutulma zorunluluğu olan, dolayısı ile çok daha iyi kadro ile çalışan bir sistem kurmak zorundalar bir kitabı dizi yaparken.

True Blood'da da böyle olmuş. İlk sezon ilk kitabı konu alıyormuş ama ayrıldıkları çok yer var. Mesela dizide Sookie'yi kurtarmak için Bill vampir öldürüyor, ceza alıyor, ortaya Jessica çıkıyor. Kitapta o vampiri Eric öldürüyor ve konu orada kapanıyormuş. Bunun gibi pekçok yeri varmış. O yüzden ben bu diziden umutluyum. Görmek istediklerini gösterecekler, zaten kitap uyarlaması değil, kitap konu alınarak yapılmış...

Kitaplar ingilizce Sibel'cim maalesef. Ben şöyle bir baktım, diziyi bitireyim okumaya başlarım herhalde, ilk kitabı okurum, sonrasını belki de hiç okumam, dizide yaratılan karakterleri daha çok seversem, karıştırmam kitabı...

Büyükanne bence de çok şekerdi, çok erken gitti. Sookie'yi de sevdim ben, oynayan kız Anna aslında oldukça iyi bir oyuncu, X-Men'de de oyamıştı, dişler konusunda haklısınız, sanırım bu yüzden vampir olamayacak kendisi.

Evet yarısını izledim, kalanının da önemli bölümlerini ilk bulduğum gece youtube'dan izledim,

Bazı forumlara baktım gece burada da Team Bill ve Team Eric var, kitap Bill'i işkolik, Sookie'yi son derece ihmal eder gösteriyor. O yüzden Eric çok daha duyarlı, sevgi dolu vs oluyormuş. Millet çoğunlukla Eric'le birlikte olsun Sookie modunda.

Bakalım
    Irem ben eskiden senin gibiydim, meraktan arastiridim filan. simdi sasirma, merak faktörünü canli tutma adina hic birsey okumamaya spoilere filan bakmiyorum.

Bill Iskolik ?? ne i$i

ben 2. sezondaki Bille bakacagim. simdiye kadar izledigim gibi kalirsa ben daimi BIll ci kalirim. güclü, kodumu oturtururum diyen, otoriter Eric benim icin ikinci planda. gözüme giremez simdilik. ama tabi kismet isi bunlar
    allahim ne banalim, ne izliyorum ne yorumluyorum..

Tanya cim sister cim
    bill in misafirlerine gelince, e herkesin misafiri edward in ki gibi olamiyor.
    vampir otortitesini, vampir kanunlarini, isleyisini anlatmak icin gerekli bir sahneydi. onlarin sistemi bizimki gibi degilmis bak yeni bir sey ögrendik.
    Bill Sookie yi korumak icin onlara terslenmedi, 3 karsi 1 ne yapsin.
    hem sen jasonu bosver, ben o saskina cok gülüyorum. uckuruna sahip cikamadigi icin basina gelmedik kalmayacak. bekle gör, bu bir hastenelik olacak görmen lazim

haberlere göre dizi 3 mayista basliyormus, dogru mudur acaba.

S!BEL yazdı:

ben 2. sezondaki Bille bakacagim. simdiye kadar izledigim gibi kalirsa ben daimi BIll ci kalirim. güclü, kodumu oturtururum diyen, otoriter Eric benim icin ikinci planda. gözüme giremez simdilik. ama tabi kismet isi bunlar
    allahim ne banalim, ne izliyorum ne yorumluyorum..

canım kardeşim Eric senin gözüne girmesin zati, nasıl ki Bill i sana verdim Eric'de benim kapişş