406. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 306356396404405406407408416456506 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 4.051 ile 4.060 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Zaman çizelgesi ile gerçeğe yakın bir başka teori

sahende yazdı:
    S!BEL yazdı:
    selam hanimlar, taze lost izleyicisiyim )
    4. sezona geldim yavasladim cünkü mental olarak konular iyice sarpa sarmaya basladi. birde bitiyor olmasinin etkisi var tabi.
    hande ekledigin teori icin tesekkür ederim, özelikle ucagin düsmesinden sonra kurulan baglantilari düsünmüs ama yorumlayacak kadar olgunlasmamistim.

5. sezondaki bölünme icin hala karar veremedim, gerci 4. henüz bitmedi sonunda belki hangi team beni ceker anlarim.

galiba ada da kalanlar daha ilginc geliyor bana, keske Sayid'e adada kalsaydi

hepinize keyifli yorumlar .!!
    hoşgeldin sibel,
    taze lost izleyicisimisin
    daha ne olacak bütün sezonları bitirmişsin tazelik filan kalmamış hem sayiti de tanımışsın
    şeyda ile sayit konusunda anlaşırsınız nasıl olsa.
    Taze fikirlere ihtiyacımız var.
    anlasırız anlasırız...

Re: Zaman çizelgesi ile gerçeğe yakın bir başka teori

seyda&oguz yazdı:
    sahende yazdı:
    S!BEL yazdı:
    selam hanimlar, taze lost izleyicisiyim )
    4. sezona geldim yavasladim cünkü mental olarak konular iyice sarpa sarmaya basladi. birde bitiyor olmasinin etkisi var tabi.
    hande ekledigin teori icin tesekkür ederim, özelikle ucagin düsmesinden sonra kurulan baglantilari düsünmüs ama yorumlayacak kadar olgunlasmamistim.

5. sezondaki bölünme icin hala karar veremedim, gerci 4. henüz bitmedi sonunda belki hangi team beni ceker anlarim.

galiba ada da kalanlar daha ilginc geliyor bana, keske Sayid'e adada kalsaydi

hepinize keyifli yorumlar .!!
    hoşgeldin sibel,
    taze lost izleyicisimisin
    daha ne olacak bütün sezonları bitirmişsin tazelik filan kalmamış hem sayiti de tanımışsın
    şeyda ile sayit konusunda anlaşırsınız nasıl olsa.
    Taze fikirlere ihtiyacımız var.
    anlasırız anlasırız...
    tabi ki şekerm anlaşın

Re: 5×01 Because You Left (Sneak Peek)

shushu yazdı:
    http://www.dailymotion.com/video/x7lhte_lost-new-season-5-preview-sneak-pee

İşte süper bir video. Sezon prömiyerinin sneak peeki. Kate ve Aaron evlerinde mutlu mesut kahvaltı ederken, kapıyı iki adam çalıyor ve Kate ve Aaron’ın kan örneklerini istiyor. Aralarında kan bağı olduğunu ispatlamak için tabii. Gördüğünüz gibi Kate adamları def ediyor.

Onlarda bunun mahkeme kararı olduğunu engel olursa şerifle beraber gelmek zorunda kalacaklarını söyleyerek ayrılıyor. Tabii Kate Aaron’ı da aldığı gibi toz oluyor. Adaya dönmek için değil ama kaçabilmek için ayrılıyorlar. “Tatile gidiyoruz bebeğim.”

Ginsberg

harikasın Şule bu adamlar birinin tuttuğu adamlar (müşterilerimizden birinin talebi gibi birşey söyledi sanırım) fakat biraz garip yani kapıya gelip böyle bir talep falan neyse orada kanuni i,şler farklı işliyor tabi ..

kapıdaki adamları hatırlamıyorum yeni birileri

bence adaya dönmeye karar vermiştir kate (jake ile konuştuklarını hatırlayıp ) kader yine adaya dönmeleri için bir sebep yarattı yada belki benjamin tuttu ve böyle bi kurgu yaptı (kate in bu durumda kaçacağını (hayatı kaçmakla geçmiş ) ve muhtemelen adaya döneceğini tahmin etmiştir) Kader karşı Benjamin meselesi yine karşımıza çıkıyor gibi burada)

acaba Kate o kadar parayı nereden buldu??

yazık ben bu aaron a çok üzülüyorum ya sepet gibi kucağında toparlandılar gidiyorlar falan...

küçücük bir videodan destan yazdım)))

carlıde gerı donecek mı ....

seyda&oguz yazdı:
    charlie mi şeyda?..eğer oysa hayır dönmeyecek kendisi 4. sezonun sonunda hakkın rahmetine kavuştu ara ara hortluyor o her yerde sayılır))

handevrem yazdı:
    seyda&oguz yazdı:
    charlie mi şeyda?..eğer oysa hayır dönmeyecek kendisi 4. sezonun sonunda hakkın rahmetine kavuştu ara ara hortluyor o her yerde sayılır))
    he ölen carli (turkceye saygı charlie : çarli )yaf sırın cocuktu yaa.donsun hatta gerı donuste sefgılısınıde bulsun katie den aeron ıda alsınlar.mutlu olsun lar.

bunu görmüssünüzdür belki ama sunlarin kararli esrarengiz bakislarina bakarmisiniz.

bende Charli nin geri dönmesini isterim, hatta Shannon da dönsün Boonne filan.
    sayid yanliz kalmasin Nadja'siz aci cekiyor, onu bunu vuruyor. cok üzüldüm onun haline, biraz mutlulugu yakalamisken Ben giciginin agina düstü.
    bu arada Sayid den baska karekterlerde ilgimi cekti, Desmond, jacke, john, james, kate gibi. kadrom genis yani Sayid konusunda israrci degilim

S!BEL yazdı:
    bunu görmüssünüzdür belki ama sunlarin kararli esrarengiz bakislarina bakarmisiniz.

bende Charli nin geri dönmesini isterim, hatta Shannon da dönsün Boonne filan.
    sayid yanliz kalmasin Nadja'siz aci cekiyor, onu bunu vuruyor. cok üzüldüm onun haline, biraz mutlulugu yakalamisken Ben giciginin agina düstü.
    bu arada Sayid den baska karekterlerde ilgimi cekti, Desmond, jacke, john, james, kate gibi. kadrom genis yani Sayid konusunda israrci degilim
    allah ıcın sayıd de ısrrcı deılmıssın hee .profıl resmıne bıle adını eklemıssın

seyda&oguz yazdı:
    handevrem yazdı:
    seyda&oguz yazdı:
    he ölen carli (turkceye saygı charlie : çarli )yaf sırın cocuktu yaa.donsun hatta gerı donuste sefgılısınıde bulsun katie den aeron ıda alsınlar.mutlu olsun lar.
    charli mi diye sordum isim benzeri anlamayayım , claire falan da var karıştırırım deyyüü..boşları da alsınlar mı apla??)

S!BEL yazdı:
    kararlı esrarengiz değilde bana ciddi anlamda "düşünceli ve biraz şaşkın" gibi geldi bakışları