Benziyorsun falla billaSerendipity yazdı:
Mevhibe de beni Bellatrix'e benzetmisti.
Benziyorsun falla billaSerendipity yazdı:
Mevhibe de beni Bellatrix'e benzetmisti.
Ilginc. Ben hep filmde ki gibi bir Bella canlandirmistim gozumde yani Nesliyi. HA HA HASimya'ninAnnesi yazdı:
Okudum simdi, guzel bir roportaj olmus..harry_potter yazdı:
Teşekkürler Kutluhan Hoca ve Sevin Hanım
"Bence en büyük kaybı bu filmlerin, Harry. Harry'yi hiç anlayamıyoruz. Hermione ve Ron'la birlikte üçü ortak başrol gibiler. Ama kitapta herşeyi Harry'nin gözünden görüyorsunuz, burda o yok. O yüzden burdaki Harry karakteri kayıp bence."
Harry Potter Kitapları Türkiye Çevirmenleri
"Çok fazla insan değil ama bazıları takılmış, kendim adına Üçlü'nün, saklanma ve kaçış bölümlerini fazla uzun tuttuğunu düşünüyorum."
Dogrusu ben de cok sasirmistim filmdeki Bellatrix'i gorunce. Kitaplari okurken gozumde hep cooook soguk, asik suratli, (Narinia'daki witch gibi bi tip.) ve duz sacli birini gozumun onunde canlandirmistim.. Hani daha cool birini. Filmdeki Bella cok ciyak ciyak bi tip gibi gelmisti bana. Saci basi da dusundugumden cok farkliydi
oGLUMA LAF SOYLEYENIN DILINI BAGLARIM. Ay bagirmisim pardon
harry_potter yazdı:
İşte bizim durumumuz. Kabiliyetsiz Daniel'ın bile yerine başka birini düşünemiyoruz.Simya'ninAnnesi yazdı:
simdi veritaserum.com'da gordum. Narnia'da Peter'i oynayan cocugu Harry'nin rolu icin dusunmusler 2000 yilinda. Ne alakaaaaa!!!!
Halbuki düşündüm de Peter'ı oynayan çocuk Daniel'dan daha iyi iş çıkarırdı.
Ama işte kızsak da yerine başkasını koyamıyoruz.
Ben okulda buldum bir oglen okumayi denedim ama gulmekten okuyamadimSimya'ninAnnesi yazdı:
Kitabin Turkce cevirisini okumak isterim hakikaten. Lliy'nin dedigi gibi original yazim Harry'nin gozunden anlatmiyor. Turkce'ye neden oyle cevirilmis anlamadim. Sanki kendi islerini gereksiz yere zorlastirmislar gibi geldi bana. Bu konuda yonlendirme aliyorlar mi, yoksa kafalarina gore mi takiliyorlar merak ettim
Valla, cok garip geldi. O yuzden vazgectim.
Yok devenin bale papucuSimya'ninAnnesi yazdı:
simdi veritaserum.com'da gordum. Narnia'da Peter'i oynayan cocugu Harry'nin rolu icin dusunmusler 2000 yilinda. Ne alakaaaaa!!!!
Lilytanica hatirlamiyor.
Zey.neP yazdı:
öyle bir büyü var zaten gamze aklima gelmedi simdi ismi lilly mevhibe bilir kesin._GaMzE_ yazdı:
Hosbulduk arkadaslar, tesekkurler.
Okudum sayfalari da karakterleri tanima asamasindayim daha.
Guya filmlerini izledim de bu hafizayla unutmusum tabii.
Bir de kitabi elimden birakmak istemiyorum gercekten buyu mu yapiliyor kitabi okumaya baslayana acep
Bu hizla gidersem hedef suremden kisa surede bitiririm kitaplari.
ben ginny, ron un kücük kiz kardesiyim, ilk kitapda ismim pek gecmiyor
Bu arada okuldayim girebiliyorum buradan. Bir sorun yok simdilik.
Sinavlari gecmekte buyu ise yaramaiyor malesef Sibel.
Ders calismak lazim.
Basarilar sana. Ama soyle zihin acici bir buyu yapabilirim.
Avedaaa Kaplamaaaa!
Bi sahsin zihni Acila!
S.E.S yazdı:
felsefe taşının DVD sini aldımbugün
kitabı okuyunca filmi anlamak dahabikolay olduu yoksa epey zorlanırdım herhaldee
sırlar odasını yarıladııımm
daaaa
beniiim ciddiciddibi büyüye ihtiyacıım var
ama ben yapabilecek durumda değiliiimm
önümüzdeki sınavı geçmem için
tekdersi simdikalan iki dersi büt lerde verseem yeter hıı
ne dersiniiz yaparsınıızbanabununiçin bi iksir hazırlarmısınızz
içsem degeçseem
Dun Zumruduanka Yoldasligini seyrettim ya. Orada Sirius ve Harry'nin oldugu her sahnede cok duygulandim yine. Mesela ilk isttasyona gelip orijinal Order of the Phoneix'in fotografini veriyor ya. Ah dedim cogu oldu bunlarin.
Sonra Sirius'un evinde aile agacinin oldugu odada konusurlarken bitiyorum orada zaten. En somnda diyor ya hani bunlar bitince normal bir aile olacagiz biz de diye. Hep agliyorum orada.
Boyle iste.
Lile'niz opsun sizi.