onlarida görmüstüm nessie, tam tamina böyle oldum.ladybug yazdı:
Benim koydugumu gormediniz zannumca. Orada da cok guzledi ve link verdim orada cok superleri vardi.
cevap yazmayi unutmusum. bak birde bu resmi buldum ben
onlarida görmüstüm nessie, tam tamina böyle oldum.ladybug yazdı:
Benim koydugumu gormediniz zannumca. Orada da cok guzledi ve link verdim orada cok superleri vardi.
cevap yazmayi unutmusum. bak birde bu resmi buldum ben
bakin birde ashley ile rachelle nin bu fotlarini buldum.
cok sekerler caponlar nasilda sevmis bizim rob, bel be jake yi orada olup edwardin semsiye tutucusu olmak isterdim
1. bölümü izliyorum,tesekkürler Mevhibe.. tabi orasi senin bölgen, aninda bulmussun ))
Zeynep cim niye semsiyeci oluyorsun Robert'in asistani var hani yanindan ayrilmayan bir adam onun yerine sen olabilirsin) adam her yerde, yemiyor icmiyor hayalet gibi hep yaninda
Kristin 3 C° cekmis incecik elbiseyi tik yok kizda , helal. japonlarin gözüne böyle girilir iste.
esim tokyoda cocuklarin kisin bile sortla disarida olduklarini anlatmisti.
Taylor bir an önce imzasini kisaltsin bence, en uzun onda sürüyor. gerckten hayranlar cok saygili ve sevimli. italya da ki hayranlardan cok farklilar
hergün kararliyim mutlaka kitap konusacagim diyorum bir bakiyorum yine magazine baslamisim. hadi biraz ilham olalim birbirimize, new moon filan konusalim en azindan. cekimlerden önce biraz hatirlayalim.
Robbie nin imza verisindeki serilige hayran oldum. Ototmatige baglamis gibi her kartin ustunde bir saniyeden fazla tutmadi kalemi. Millet o kagitlari rob imzaladi diye saklayacak mi simdi?
Ikisi de cok cok hos hatunlar. Ozellikle Ashley nin dogal guzelligine hayranim.Zey.neP yazdı:
bakin birde ashley ile rachelle nin bu fotlarini buldum.
Aman caponlarda pek gorusuzmus canim.Ne o oyle ciglik ciglik. BAk Chicagoya, NJ'e geldiler bizdeki hayranlar hic ciglik attilar mi..Sadece bir kac kisnin boynunu kirdilar o kadar.Zey.neP yazdı:
cok sekerler caponlar nasilda sevmis bizim rob, bel be jake yi orada olup edwardin semsiye tutucusu olmak isterdim
bugün tesadüfen Alacakaranliktan ve Yeni Ay'dan cikarilan bazi bölümleri yeniden okudum. kitaba dahil edilmeyen bölümleri okudukca bu Twilight serisi sinema filmi olarak degilde dizi olarak cekilebilirdi dedim. sinema filmi daha sükseli bir is ve cok daha büyük gelir elde ediliyor. ancak en az 4 sezonluk bir dizi cikarilirdi bu seri kitaplardan. her ayrinti, her dialog her sahneyi izleme sansimiz olurdu; hayal iste...
outkast lerden en begendiklerim Alice'in Bella yi giydirdigi Edward'in karsisina cikardigi bölümle, Yeni Ay da Bella yi terkeden Edward In giderken ona para birakmasi ve Bella nin parayi geri cevirmesi, almamasi geliyor.
C.hardwicke ilk senaryonun berbat oldugundan, komedi unsurlari icerdiginden bahsetmis ve hayran oldugu kitaba yakin bir senaryo cikarilmasi icin mücadele vermis, simdi karsimizda drami ve aksiyonu agir yeni bir film var. umarim Bella nin asksizliktan yasadiklarini iyi yansitirlar. Yeni Ay cok begendigim bir kitap, kendi sevgisinden cok emin, onca üzüntüye ragmen gösterdigi dik durma basarisiyla beni etkilemisti. Midnight Sun okumasam kesinlikle en tutkulu, asktan akli basindan gitmis , sonsuz seven bella derdim )
en cok görmeyi istedigim sahneler :
Bella nin Cullenlerin evindeki dogumgünü partisi... muhtesem etkileyici olmali, Bella cok güzel anlatmisti. bu defa beyaza ve ciceklere bürünmüs bir ortam bekliyorum. orada olacak tüm aksiyon sensasyonel olmali.!!
* Bella nin Edward'a " kendine iyi bakacagina dair " verdigi söz... eminim islenecektir ama o gözleri iyi oyunculuklari görmek icin sabirsizlaniyorum. bu defada Kristini yetersiz bulursam silecegim kendisini haberi olsun
* Charlie nin Edward'in lafi gecince yapacagi mimikler, ona sövmesi bilimum kötü hareket geldikten sonrada Bella ya verdigi cezanin islemedigini görmek.
* Bella ve Jake in motor sürmeleri, Bella nin Edward'in sesini duydugu yerler benim icin cok önemli, uygulama-sahne-kurgu hatasini kaldiramam
* Bella nin yasadigi mevsim gecisleri asla gözden kacmamali. hepimiz Edward'in yolunu filmde de gözlemeliyiz.
* mümkünse Edward'in yokken yasadiklarindan kesitler hic fena olmaz. sadece 2-3 sahneli Edward sahneli film sekersiz pastaya benzer.
sizin akliniza gelen sahneler varsa yazin bakalim neler cikacak )
vampirelalar hepinize tek tek yazmaya üsendigim icin buradan topluca soruyorum
@ Mevhibe " Angel" in 3. sezonuna basladim, sen hepsini izlemismiydin ? Darla vampirelasi ölüyor mu ?
@ Nesli : " A Thousand Splendid Suns " okudum demistin, nasil dayandin kurban ?? okuma hizimi artirirsam Miriamin cektikleri bitecek mi ?
@ Zeynep : Morgenrot benden *** alabildi, Stephenie kadar iyi kalemi var ama karekterlerin aski eksik kalmis. enteresan bir stili var hikayenin ama vampir-insan aski zayif kalmis.
@ Serpil : bana bir zamanlar altyazi ekleme programi vermistin, adi neydi zahmet olmazsa yine verebilir misin ? bulamiyorum
ve tabi ki Irem neredesin kardesim, baslik Edward/ Robertsizlikten kurudu ))
aLT YAZI EKLEME PROGRAMI LAPTOP (caps lock on sorry) daydi. Ana simdi hatirladim.Abi o altyazi programi degildi ki altyazili video izleme programiydi.
VLC media player download
GOnderdigim altyazilari soruyorsan onlar da laptop da ama bir sekilde bu bilgisayara da indirip vereyim canim.S!BEL yazdı:
vampirelalar hepinize tek tek yazmaya üsendigim icin buradan topluca soruyorum
@ Serpil : bana bir zamanlar altyazi ekleme programi vermistin, adi neydi zahmet olmazsa yine verebilir misin ? bulamiyorum
ve tabi ki Irem neredesin kardesim, baslik Edward/ Robertsizlikten kurudu ))