var
var
iyi gün dostu mu kötü gün dostumu.
allah'a şükür dostum vardır.
ne olursa olsun koşulsuz şartsız ynaımda olabilecek ve yanında olabileceğim dostum var.
var. onlarsiz yasayamam. biz mamma-mia nin kizlari gibi bir gurubuz. öyle sansliyim ki.
Çok fazla arkadaşım var fakat dostum 2 tane
Biriyle 22 diğeriyle 18 senelik dostluğumuz var
Arkadaşlarım çok var.Ama dostum yok...
Var bu yönden cok sasliyim
evet herşeyimi paylaşabildiğim, çok sevdiğim, sevildiğim ama çok uzaklarda olan 2 tane dostum var...
aynı şehirde olmayı daha sık görüşmeyi isterdim
yazdim cikmadi
belki 2 kere cikar
hersekilde ama hersekilde kosulsuz yanimda olacak kisiler pehlivan ve nathan ailesidir. en basta esim ve annem.
dost arkadas kuruntusuna terminology karmasasina dusmuyorum ben.
ayni seylere guldugum bir kahve icerken her ota moka konusup birbirimizi sIKMadan sabirla dinledigimiz birbirimize laf soktugumuz, ayni kanaldan konustugum, para aramiza hic bir zaman girmeden rahatca hareket ettigim, gerekirse cocuklarimi guvenle birakabilecegim arkadaslarim var, ama aa o dostum degil ama bu yakin arkadasim degil diye ayrim yapmiyorum. zaten gercekten ozel iliskilerimi annem dahi bilemez sadece esim ve benim arasindadir.
yoktu..
artık var )
ayrı şehirlerde olduğumuz ama bir araya gelince kaldığımız yerden devam ettiğimiz çok sıkı bir dostum var.çocukluk arkadaşımken büyünce de dost olduğumuz beni benden iyi tanıyan bir arkadaşım da var.amerikada ama haftada 2 gün 1 saat tel.de .de msn de görüşürüz.bir de liseden sıra arkadaşlarım var kopamadık birbirimizden dost olduk.bir de atlayamam onu.kapı karşı komşum kardeşim gibidir.komşuluk ve dostluk anlamında bana çok şey kattığını söyleyebilirim.akşama kadar birlikteyiz.acı tatlı yıllardır çok şey paylaştık.ben de dostluklarımda terminolojik saplantılara takılmıyorum.