Büyük 5 ay, küçük 10 ay emdi.Süt veremeyenlerin vicdan azabı çekmelerine filan gerek yok bence.Herkes bir şey söylüyor ama sonuca bakıldığında ben annesütü alanla mamayla büyüyenler arasında hiçbir açıdan bir fark göremiyorum.
Büyük 5 ay, küçük 10 ay emdi.Süt veremeyenlerin vicdan azabı çekmelerine filan gerek yok bence.Herkes bir şey söylüyor ama sonuca bakıldığında ben annesütü alanla mamayla büyüyenler arasında hiçbir açıdan bir fark göremiyorum.
Büyük kızım 33 ay emdi.
Küçük kızım haftaya inşallah 1 aylık olcak ve çok şükür emiyor.
Melis doğduğu andan itibaren anne sütü eşliğinde mama içti..3 ay sonrada anne sütünü tamamen kestik,kesmek zorunda kaldık..
Anne sütü tabiki daha faydalı ama olmuyorsada çok stres yapmanın anlamı yok.
Melisin bir eksiği yok maşallah..hatta fazla gelişmişliği var
benim oğlum da 6 ay emdi 7.ayda kendisi bıraktı
ama ben de 2.ay da sütüm az geliyor diye ek gıdaya başladım
ben de bol bol emzirmeni tavsiye edebilirim.çünkü her fırsatta emzirmediğim için çok pişmanım
Kızım 3,5-4 ay anca anne sütü aldı,işe başlayınca mamaya geçti.
bi eksiği yok,maşallah boyu posu çok yerinde
bızde ane sutunu tamamen bırakmıs degıız ama daha cok mama içiyor
sütüm çok gelmemesine rağmen 18. aya kadar emzirdim.
mecburen ben sütten kestim. son zamanlarda yarım saatte bir sürekli ister olmuştu o dönemde bende rahatsızlanınca alacağım ilaçların onada zararı dokunmasın diye ani bir kararla bıraktırdım.
Boran 15 aylık olana kadar emdı Alisa Su yakında 14 aylık olucak hala emıyor ama en kısa zamanda kesmeyı dusunuyorum gecelerı bıktırdı benı cunku .
oğlum 19 ay kızım 16 aylık hala anne sütü alıyo kızım 10 aya kadar pek fazla düşkün değildi 10 aydan sonra anladı kıymetini anne sütünün şimdi kasım aralık gibi bırakmayı düşünüyorum
oğlumda kızımda 10 ay emdi. mamaya 6. ayda başladım.daha fazla emselerdi keşke