Bi buluşamadınız..
Bi buluşamadınız..
Bi buluşamadınız..
gelmek isterim de arabanin taliplisi cok sanirim.elifgencer yazdı:
Yok hicran gelmediler daha
Tarihte belirlemediler.
Sen de gel lütfen ve onları organize et.
FIFO first in first out yontemini uygularsak talip olma sirasina gore kontenjan dolar diye dusunuyorum.
Hatiiiiceee ya beni de alll ya sen de gitmeeeeeAnci yazdı:
Hişşştt delirdin mi sen?Onlarla gider miyim be ,anamı ağlatırlar.Hem onlar gelirse sadece seni alabilirim.Arkada 2 koltuk olunca 3.kişi sığmıyor hi hihiSeL@y yazdı:
Hatice,ben,Selen Bige,Sertan Alp tamam dort kisiyiz
biraz daha ciddiyet, çabuk ayarlayalımAnci yazdı:
İşte o kısım muamma .Ben bir konuşayım bura kızlarıyla bakem ne diyecekler.Nurcan bayadır yok ortadaharry_potter yazdı:
birşey farkettim, forumda mekan belli ama zaman ıhıh
En kısa zamanda diyelim eheheeh...
otobüs kaldırın oradan, piknik yapalımKURTHAN yazdı:
Hatiiiiceee ya beni de alll ya sen de gitmeeeeeAnci yazdı:
Hişşştt delirdin mi sen?Onlarla gider miyim be ,anamı ağlatırlar.Hem onlar gelirse sadece seni alabilirim.Arkada 2 koltuk olunca 3.kişi sığmıyor hi hihiSeL@y yazdı:
Hatice,ben,Selen Bige,Sertan Alp tamam dort kisiyiz
Elif , oraya gelme işini atlamış değilim,burda hatırlatayım dedim. Filiz şu aralar meşgul,benim evde tadilat başlıyo,Nurcan da yok ortalarda,Gülhan boya işlerinde ..
Müsait buldugum ve sizlerin de müsait olduğu bir ara organizasyonu yapıp geleceğiz inşallah. Ebru ve Hicran sizleri de unutmadım aklımdasınız
Bekliyoruz.Anci yazdı:
Elif , oraya gelme işini atlamış değilim,burda hatırlatayım dedim. Filiz şu aralar meşgul,benim evde tadilat başlıyo,Nurcan da yok ortalarda,Gülhan boya işlerinde ..
Müsait buldugum ve sizlerin de müsait olduğu bir ara organizasyonu yapıp geleceğiz inşallah. Ebru ve Hicran sizleri de unutmadım aklımdasınız
Bu kadar hava attınız bi buluşamadınız
Biz dün akşam buluştuk bilem
Aa kimlerle buluştunuz?HAber mi verdiniz hıh?Hoş verseydiniz de Cumartesi akşam müsait değildim Akşam zaten imkansız ..Neyse iyi ki buluşmuşsunuzbebisim yazdı:
Bu kadar hava attınız bi buluşamadınız
Biz dün akşam buluştuk bilem