Biliyorum Meriç biliyorum .medip yazdı:
aman eser yaa, kalbim çarptı motor deyince
off, dieycek bir şey bulamıyorum, biliyorsun.
Biliyorum Meriç biliyorum .medip yazdı:
aman eser yaa, kalbim çarptı motor deyince
off, dieycek bir şey bulamıyorum, biliyorsun.
Çok geçmiş olsun Eser
bizim 2 kazamız var motorda Sonuncu geçen yaz oldu ve ciddi ölümden döndü! Motorun direksiyorunu kitlendi, fren sıkıştı ve metrelerce sürüklendi........ Korumalı mont, pantalon paramparçaydı...... Neyse ki sadece bacağında bağlar kopmuş ve vücudunda eziklerle atlattı
Amin teşekkür ederimdila_sultan yazdı:
Çok geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun.
cok gecmıs olsun canım ..allah bı daha gostermesın ...
Motor ne durumda?
bizim ki pert oldu
Geçmiş olsun demeyi unutmuşum, bir daha olmamasını dilerim böyle tatsızlıkların.
offffffffffff Gaye deme ya çok geçmiş olsun sizde ciddi atlatmışsınız biz ne yapıcaz böyle ya hep kalbimiz pırpır işin kötü tarafı bende çok severrim motoru ama kzm doğduktan sonra ara verdim , çok tehlikeli çok Koruma falan işe yaramıyo işteMucizebebek yazdı:
Çok geçmiş olsun Eser
bizim 2 kazamız var motorda Sonuncu geçen yaz oldu ve ciddi ölümden döndü! Motorun direksiyorunu kitlendi, fren sıkıştı ve metrelerce sürüklendi........ Korumalı mont, pantalon paramparçaydı...... Neyse ki sadece bacağında bağlar kopmuş ve vücudunda eziklerle atlattı
Esercim çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.Motor beni eskiden beri çok korkutur,çünki istanbul trafiğinde motor kullanmak cesaret işi.Allah daha beterinden saklasın arkadaşım,öpüyorum.
sevgiler.
Amin Şeydacım sağol.seyda&oguz yazdı:
cok gecmıs olsun canım ..allah bı daha gostermesın ...
Çok geçmiş olsun.
Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın.