Otomatik diyorum.
Otomatik diyorum.
duz vites kullanmayi bilmiyorum o yuzden otomatik diyorum,,diyeceksin ki duz vites ogrenmeden nasil ehliyet aldin?Amerika da duz vites araba nerdeyse yok gibi birsey yane ehliyet sinavini da kendi arabanla geciyorsun,o yuzden ehliyetim var ama duz vites bilmiyorum,,otomatik cok rahat ama ..yokuslu donuslerde kolay bayan icin daha ii.
Ben otomatik diyenlerdenim.
merve&irem yazdı:
düz vitesi kullanabiliyorum trafige ciktim bi kac kez ama yalniz degildim tabi..Deniz_Akınsu yazdı:
ne demek kullanamazsın?!!!
en kolayı o yahu otomatigi kullanamıyacaksan, digerini hic almasın zaten
ne bilim kulanamazsin diyo baska bisi demiyo amaci beni caydirip kara gecmek olabilir
sen biliyosun cevabını
şaka bi yana, otomatik araba en kolayı.. dedigim gibi bunu yapamazsan digerini hic yapamazsın. sen digerini yanında birileride olsa yapmışsın.
otomatikle, bir kere biriyle cık, sonra başkasını yanında istemezsin. cok rahat yahu.benim 2 vukuatım var ama bakma onlarda aceleciligimden oldu..
Bundan önceki arabamiz otomatikti biraz bunaltici geldi
bana ne öyle ayni ayarda gidiyorsun ben vitesli arabayi
tercih ediyorum sürekli hareket halinde olmam lazim bunaliyorum yoksa
bence düz vites
Ben düz tercih ediyorum. otomatik de kullandım ama hep araba zorlanıyor, bağırıyor gibi geliyo bana nedense düz kullanmayı da biliyomuşsun üstelik. hem daha masrafsız, yakıtı otomatiğe göre daha ekonomik, arıza ihtimali daha düşük. zamanla insan vitesi değiştirdiğini bile farketmiyo ki zaten
benim arabam otomatik ve çok memnunum
tavsiye ederim..
ben 10 yıldır araba kullanıyorum ve arabalarımın hepsi düz vitesti.Başta karar verirken zor olanı öğrenmek istemiş ve düz vites almıştım ilk arabamı.Şimdi ise alıştım hep düz tercihim.Debriyaj ile bir problemim yok yani.Kolay olsun istersen otomatik tercih et derim.Ben alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemiyorum ayrı mesele.
Tabiki otomatik,,, becerilemiyecek ne var ki duzden daha kolay.. Hic dusenmeden otomatik....