Bu aralarda cevap yazamadım pek. Ama senin ve oğlunun başına gelenleri okurken ben de çok üzüldüm.Eşime de okuttum. Biz ailecek gözüyaşlı olduk. Sana ve oğluşuna da geçmiş olsun.
Bu aralarda cevap yazamadım pek. Ama senin ve oğlunun başına gelenleri okurken ben de çok üzüldüm.Eşime de okuttum. Biz ailecek gözüyaşlı olduk. Sana ve oğluşuna da geçmiş olsun.
arkadasim yetkililerin ates hakkinda soylediklerini bizimlede paylasirsan sevinirim, genel olarak iliyoruz ama kulagimizda bulunsun demi ya. sevgiler
Herkese teşekkür ederim. Hakikaten insan yalnız olmadığını hissediyor.
Oğluşumda bugün iyi idi.Hatta yuvaya bile kısa süreli de olsa ziyarette bulunduk. Yarın tam başlayacak inşallah.
Cevapları okuyunca 10 gün 10 gece doğumgünü kutlamak hoşuma gitti. Zaten oğlum ben prensim diyor. Tam uydu vallahi. Biraz büyüyünce Kralı diyip tepeize çıkmasa bari.
Gecmis olsunc anim benim.
Uzme kendini biliyorsun boyle buyuyorlar ,iyilessin de dogum gununu guzelce kutlarsiniz.
sevgiler
geçmiş olsun.
çocuklarımız hiç hastalanmasın.....
Geçmiş olsun...Umarım gittikçe daha iyi olur...Gerçi şimdiden iyi sinyaller veriyor ama iyice iyileşsin ve yanakları kızarsın sağlıktan...
Bu arada medline aramak son derece iyi fikir...Aklıma böyle bir fikir gelmezdi yazını okumasaydım...
Tekrar geçmiş olsun
Nesrincim gecmis olsun size....
Cocuklari mutlu etmek okadar kolayki bence siz bu sene kacirdiginiz dogumgününü daha özel ve degisik kulayin...bir hafta sonunu dogum günü ilan edin ve cok istedigi bir sey yapin sinema spor gezme gibi inan cok hosuna gidecektir senin de icin rahat olur