basin sagolsun...cok üzüldüm. ama sunu unutma, dünyalara bedel bir emaneti var,ona iyi bak onun sana ihtiyaci var.
basin sagolsun...cok üzüldüm. ama sunu unutma, dünyalara bedel bir emaneti var,ona iyi bak onun sana ihtiyaci var.
canım benim yaaa,Allah sana ondan bir parça bırakmış ki..
güç alasın hayata sıkı sıkı tutunasın diye
ALLAH sabır versin
Canım, Allah gani gani rahmet eylesin kocacığına inşaallah, nur içinde yatsın.. Sizlere de sabır versin..
Allah guc ve sabir versin sekerrr ne olur uzulme . Bizler her zaman yanindayiz lutfen bunaldikca icine atma paylas bizlerle.
Allah huzur icinde kabir rahatligi versin rahmetli esine.
Tülin cim
İnanmak gerçekten çok zor.Bizimde ne olacagımız bellimi ki
Nur içinde yatsın sevgili eşin.
ÇOk iyi yaptın tülin,ama sözler insanın boğazına düğümleniyor tanımadığım halde,o sana ne kadar özelse sende ona ona öyleydin ki öyle de olması gereken de budur mekanı cennet olsun,kendini bu kadar hırpalama çünkü yanında o ve dünya tatlısı bir oğlun var allah bağışlasınTülin-Hazar yazdı:
ne biliim filiz aslında gece gece istemezdim inanın kimsenin moralini bozmayı ama kuzenim 5 dk önce gönderdi bunları çok tuhaf oldum dedim kapat bilgisayarı yak bi sigara ağla sabaha kadarQUAKE yazdı:
tülincim içimi parçaladın .
ne diyebilirim ki?
nur içinde yatsın.
ama düşündüm bu sefer sabah kötü geçecek hatta tüm günüm kötü geçecek hazara bunu yapmaya hakkım yok çocuk gezmek ister ilgi ister hadi dedim sen arkadaşlarınla paylaş belki iyi gelir
Tülin' cim Allah sabırlar versin sana. Eşin de nur içinde yatsın...
Bu acıyı hepimiz birgün tadacağız,sizin çok erken kapınızı çalmış.Nur içinde yatsın eşin
Sevgili Tülin Allah Yardımcınız olsun sana ve ogluşuna bol sabırlar versin Eşinede Allahtan rahmet diliyorum nur içinde yatsın