Aman Esra ye gitsin be güzelim Böyle diyetle filan ömür mü geçer? Yok yedimdi yok yemedim di Canın sagolsun
Aman Esra ye gitsin be güzelim Böyle diyetle filan ömür mü geçer? Yok yedimdi yok yemedim di Canın sagolsun
Arada olsun boyle kacamaklar Esra.
Yarin tekrar kararli bir sekilde diyete devam edersin.
Nerden buldun bakiim kadayıf dolmalarını,
Erzurumlu musun sen
esracım
ben sanırım pazartesi başlıyorum
evdekileri tüketeyim hele
vallahi almayacagım bir daha..
fena yemin ettim bak..
sen de bulundurma evde..
afiyet şeker olsun . arada olur böyle şeyler. yeter ki alışkanlık yapmasın.
Afiyet olsun Esra
Bu kadar kızma kendine.
Arasıra yemek lazım. Bundan sonra dikkat edersin.
ye arkadaşım ye afiyet olsun.tontiş tontiş gezersin işte (kimini böyle konuşmak motive ederde.ters teper diye umuyorum )
ama canına da yazık ayol 5 tane.için bayılmadı mı?birini bana yollasaydın arkadaşlık paylaşmaktır di me ama hem paylaşırsan azalır kilolar
aslında ben bazen bunu yapıyorum.çok yemek istediğim mutfağa girdikçe gözüme çarpan bişeyin ucundan azcık alıp gerisini hemen hiç vakit kaybetmeden oğluşa yediriyorum.nooluyo böyle oluncaaa:ben yememiş o ise güçlenmiş,kuvvetlenmiş oluyooo.enerji dolu oğlum sonra kalkıp gidip mufak çekmecesinden bıçak alıyo.artık yürüyo ya evin içinde kedi gibi hiç ses çıkarmadan.anlamamılım bile ay insan güler mi bıçak bu diyenlere:ben bunun için 7,5-8 sene bekledim.ayaklansın da yaramazlık yapsın diye
Babanın mektubunu buzdolabının üzerine assan, belk, etkili olur..
Yapma be güzelim !
Eski günlerin hatrına
Afiyet olsun! Bunun pismanligini duymayi birak ve tadini cikar ki, pismanlik daha cok yemene sebep olmasin. Yedin, guzeldi ve bitti Simdi aynen devam diyete! Hadiii!!!