ben daha cok yoko geri keage pozisyonunu aliyorum bu durumlardafigen_kongar yazdı:
Şöyle yapıyoruz "sen bilirsin" dediği an, hem "ben bilsem sana mı sorarım" diyor hem de kollarımızı iki yana açıp pike durumunda üstlerine uçuyoruz
ben daha cok yoko geri keage pozisyonunu aliyorum bu durumlardafigen_kongar yazdı:
Şöyle yapıyoruz "sen bilirsin" dediği an, hem "ben bilsem sana mı sorarım" diyor hem de kollarımızı iki yana açıp pike durumunda üstlerine uçuyoruz
aaa gercekten Emre Kongar senin kayinpederin mi? sakin sakin bosanma oglundan
şaka bi yana da, cok sever hayranlik duyarim kendisine..
ya da once kimyasal silah atimi :
sonra da afallayan kurbana ucan tekme (USHIRO GERI):
Abi iyi oldu ya, bu daha verimli bir pozisyon gibi göründü gözüme. Takdir ediyor ve aynen çalışıyorum üstünde
Haaaayt huuyt demek de gerekiyordur umarım ben o kısmını hep çok sevdim
bende sık yaşıyorum bunu
geçen hafta sonu akçaydaydık
babam erkek kardeşim eşim ve oğlum 4 adam yani
biryere oturacağız o çaybahçesi böyle bu böyle sen bilirsinler sinir oldum hadi dedim siz bilin bir saat dolandık sahilde sıkıldım suraya oturuyoruz dedim ve oturduk
kimse yerinden memnun olmadı herkez söylendi bende sadece güldüm cevap bile vermedim ama güzeldi
yok yok.... gayet sakin ve cool bi sekilde soylemek daha etkili oluyor. neye ugradigini sasiriyo ehe kem kum mim ehem durumlari cikiyo sonra
Eski soyadıma bile dönüyorum ne diyorsun sen
o kadar yani
Bizde de var bu durum. Bir örnek mesela;
Akşama ne yiyelim derim eşime, sen bilirsin der. Ya ne demek sen bilirsin derim senin canın bir şey istemiyor mu? O da bana sana bıraktım der. O zaman ben de ben bir şey yemiyeceğim derim. Sen ne istersen kendine yap. O zaman aklı başına gelir. Şunu yapabiliriz der. Ya derim ben de, her seferinde niye böyle söylüyorsun ilk sorduğumda böyle cevap versene. O da bana hala, senin canın ne istiyorsa onu yiyebilirim der. Böyle uzayıp gider işte.
Bu böyle devam ediyor bizde. Yaklaşık 10 yıldır. Ama ben hala çabalıyorum doğrusu. Bazen beni şaşırtıyor ve kendi tekliflerde bulunuyor. Mesela şuraya gidelim veya şu arkadaşla buluşalım diye.
Yalnız birşeyi yazmadan geçemiyeceğim. Kız konusunda her zaman öndedir. Özellikle okul seçimi, hangi kursa yazılacağı, hafta sonunun nasıl değerlendirileceği. Bunun haricinde gayet rahattır sağolsun karar vermek konusunda.
vaaw..dogru tahmin etmisim demek..figen_kongar yazdı:
Öyle zaten Ama tam aslan da değilmiş, ne demekse, kova falan da karışmımışmış....
Bir de 40'a doğru insan yükselen burcuna dönermiş.
simdi benim gunes burcum aslan ve yukselenim yengec..o yuzden kesin boyle bi karisimdir diye dusunmustum..
sen daha bi aslan ben daha bi yengec olacagim ilerleyen yillarda..
simdi her burc gokyuzunde 35 derecelik acilarla yer aliyorlar..her aci bir yil oluyor..bir insan 35 yasindan sonra yukselen etkisine tamamen giriyor..
Kova da diger 3 burcundan biridir..bir insanin 5 tane burcu var..gunes, ay, yukselen, mars ve ... 5.yi unuttum..
yanlissam cemo duzeltsin..