Bahar'cım,
Geçmiş olsun! Yavrucak kâbus görmüş olmalı. Bizim dış kapıda çocuk kilidi denilen bir düzenek var, Alev kapının kolunu çevirse de açamıyor tek başına.
Bahar'cım,
Geçmiş olsun! Yavrucak kâbus görmüş olmalı. Bizim dış kapıda çocuk kilidi denilen bir düzenek var, Alev kapının kolunu çevirse de açamıyor tek başına.
Okurken ürperdim inan ki...
Allah korusun,çok dikkat etmek gerekiyor...
Ben evimin kapılarını,değiştirdim.sırf oğlum için.Bizde 6.katta oturuyoruz.her an dikkat etmem gerekiyor...Lütfen ama sende çok dikkat et...
Bizimkiler de başladılar kapıları açmaya.Allah korusun yavruları.
Kilitleyeceğiz artık başka çare yok.
Çok geçmiş olsun Bahar'cım.. inşallah bir daha tekrarlamaz bu durum.
Bahar geçmiş olsun, kabus mu gördü acaba? Allah'tan demir var da bişey olmamış çok şükür... Allah yavrularımızı korusun..
Sevgiler
Canım geçmiş olsun gerçekten güvenlik çok önemli bizim yaramazların ne zaman ne yapacakları belli olmuyo...
Bahar cim gercekten cok ilginc peki konustunuz mu gece niye balkona cikmis neden agliyormus??korkunc bisey ya ben o sekilde gorsem korkudan esimi uyandirirdim ben gidemezdim dedigin gibi bundan sonra geceleri balkonu olan odalari kilitleyin .
Çok büyük geçmiş olsunBEB yazdı:
Gece 3,5 tu, kalktım, Beren'in üstüne bakayım dedim (4 yaşında). Çok deli yatar çünkü. Aaa Beren odada yok Bi ağlama sesi geliyor, koştum, salondan geliyor ses. Baktım salonda da yok . Balkon kapısı açık, balkon demirlerine tutunmuş ağlıyo yavrum. Allah'tan, balkona demir yapmıştık Beren küçükken (Ev 4. kat). Nasıl rüzgar esiyor bir de, terlemiş te. İnşallah hasta olmaz. Nasıl korktum anlatamam. Onu odasına götürüp salonun kapısını da kilitledim, eşime de söyledim, bundan sonra geceleri kilitleyelim diye (zaten dış kapının anahtarını Beren'in uzanamayacağı yere koyuyordum hep, Allah korusun uyurgezer çocukların hikayelerini çok duyduğumdan korkuyordum)
Arkadaşlar nolur dikkat edin, gece gündüz demeden güvenlik önlemlerini alalım.
Sitemizin Psikoloğuna da sordum, bakalım ne diycek..
Baharcığım geçmiş olsun demek lazım öncelikle.
Allah çocuklarımızı her daim korusun.
Benim erkek kardeşim küçükken böyle şeyler yapardı şimdi herhalde yapmıyordur artık evde olmadığımdan bilemiyorum çünki.
Gecenin bir yarısı kalkar kapıyı açar apartmanın içinde merdivene oturur su istermiş karşı komşu kalkar su verir yatağına yatırırmış bu 2-3 defa tekrarlayınca anneme söylemiş ve biz o günden beri kapıyı kilitlemeden yatmayız.
Ben evdeki balkonun kapısına çengelli bir kilit bile taktırdım çünki kızım balkon kapısını açabiliyor.Evimizin kapısı da her daim kilitlidir kızın ulaşamayacağı yükseklikteki italyan kilitle.
Bakalım site psikoloğumuz ne demiş ben de takip edeceğim.
Kendine ve ailene dikkat et canım.
gecmis olsun Bahar.. ben de cok korkardim herhalde .. ya balkon iyiki demirli, resmen kabus gibi rüzgarda cocuk balkonda agliyor..
benim oglum pek yatagindan kalkip bir yere gitmez, yatakda bagirir bizi ayagina getirir..
Leo ikinci katta, biz ücüncü katta uyuyoruz, o aglayinca kostururken, bir gün uyku semesi merdivenlerden yuvarlanicam diye korkuyorum.. hatta esime asagiki odalardan birine yatak odasini almayi ve yukariyi wellness odasi yapmayi önerdim...