tuvalet yoksa secenekte yok cemile yapacaz en uygun yere
ama emre biraz tutabiliyo genelde bekletebiliyorum tuvalet bulana dek ama parkta bahcedeysek ve tuvalet yoksa tabiki yaptiriyorum.
tuvalet yoksa secenekte yok cemile yapacaz en uygun yere
ama emre biraz tutabiliyo genelde bekletebiliyorum tuvalet bulana dek ama parkta bahcedeysek ve tuvalet yoksa tabiki yaptiriyorum.
Cocuk bu nasil tutsun her daim...
Aynı durumda bende olsam işetirdim...
iyi yapmışın, kediler köpekler işiyo, senin oğlan işemiş çokmu... yanlız o mintıka acaba hangi sokak köpeğinin mıntıkasıydı hayvancazın psikolojisi bozulcak
senin oğlanında işaretli bi ağacı olmuş bu arada
ne yapabiliriz tabiki senin yaptığını hemen bir yeşillik alan ağaç dibi aranır
İşetirim işettim.. hatta bezden yeni çıktığında Galleria Migros'un otopark tarafındaki kapısının önündeki çiçekliğe işemek durumunda kalmıştı da hatırası var her gidişte gösterir anne ben buraya çiş yapmıştım der birlikte yad ederiz o günü
şimdiye kadar başıma gelmedi ama,eğer yakınlarda dükkan varsa yetkililerden rica eder oraya girerim;yoksa sokağa yaptırırım..sonuçta çocuk onlar!!!
Henüz başıma gelmedi mam işetirim galiba.
pet şişe.
amcamın 40 mevlutunde cok kalabalıktı.tuvaletın önune bıle koltuk koymuslar ve mevludun ortasında boranın çişi geldi.
wc ye gecemedık.bahceye yaptırayım dedım.merdıvende amcamın ogluyla karsılastım.ne ınıyorsun asagı balkona yaptır dedı.
bende haaa iyi fikir dedım geri döndüm balkon gıderının içine ettik.
anı işte.
En uygun yere işetirim, otobüste şişeye bile işemişliği vardır.
evet benımde basıma geldı ama bahcedeyken yukarı cıkarıyorum ben bahceye yaptırmıyorum cunkı sonra orada oynuyorlar mıkrop olayları falan