yazının özü: geyiğin doğuşu, gelişmesi, yayılmas ve yerleşmesini anlatana macera tadında, köpük hafifliğinde ortak prodüksiyon..
yazının özü: geyiğin doğuşu, gelişmesi, yayılmas ve yerleşmesini anlatana macera tadında, köpük hafifliğinde ortak prodüksiyon..
Sn.nerdoğan iyi hafta sonları dilerim.nerdogan yazdı:
Bir bakayım dedim forma , acep ne oldu
Yoksa yeni bir destan mı yazıyoruz dediydim.
Yok , destanın özüymüş.
heeeTibet yazdı:
Sn.nerdoğan iyi hafta sonları dilerim.nerdogan yazdı:
Bir bakayım dedim forma , acep ne oldu
Yoksa yeni bir destan mı yazıyoruz dediydim.
Yok , destanın özüymüş.
nerdogan yazdı:
Bak sana güveniyomm.. okumadımm... altına imzamı basiyom sonra bir seyler cıkmasın...
Elini-Mİ-ze sağlık. Azda olsa katkım oldu nede olsa.
Güzell olmuş. Devamını bekleriz.
ne yazalım??Kamelya yazdı:
Elini-Mİ-ze sağlık. Azda olsa katkım oldu nede olsa.
Güzell olmuş. Devamını bekleriz.
Öneriiii...
ayy..ne kadar uzun olmuş oku oku bitmedi yahu..
ama itiraf edeyim çok eğlenceli olmuş...
çok teşekkür ederizefekoralp yazdı:
ayy..ne kadar uzun olmuş oku oku bitmedi yahu..
ama itiraf edeyim çok eğlenceli olmuş...
güzel bir destan olmuş... ama okurkene uykum geldi...yarın bida okuyacağım...belki oğluma masal diye anlatırım bende uyku etkisi yaptı acaba onda ne etkisi yapar?
ama birlik ve beraberliğinize hayran kaldım.tebrikler.
her yazan kişi kendi bölümünde bir yenilik bir heyecan katmış...ama benim neden uykum geldi anlayamadım. herhalde saat geç olmuştu.. yok yok akşam yemeğinde ayranı fazla kaçırdım sanırım