İşte kullanıyorum ama normalde kullanmam.Doğum günlerini cep telefonuna kaydediyorum,yada hatırlanacak önemli günleri.
İşte kullanıyorum ama normalde kullanmam.Doğum günlerini cep telefonuna kaydediyorum,yada hatırlanacak önemli günleri.
haYIR KULLANMAM. TELEFONUM GÖRÜYOR BÜTÜN İŞLERİMİ..
eskiden günlük olarak kullanırdım ajandaları. şimdiyse hiç kullanmıyorum. özelim cep tlf. kayıtlı...
işle ilgili yada ödemelerimle ilgili bilgilerimde işyerimde küçük bir takvimim var onun üzerinde kayıtlı, o takvimime hergün mutlaka bakarım, bir nevi ajandam gibidir
İşimde 2-3 tane birden kullanırım.Not almak alışkanlığım vardır.Telefonda konuşurken sürekli yazarım..
Çantamda da vardır ajandam.Gerçi pek kullanmam ama..
Evdeki ajandama da bütçe yaparım.Gelirler giderler diye..
Çalışıyorken her zaman için 2-3 ajandam olurdu, düzeni ve her şeyi not almayı severim..
Ama evhanımı olduğumdan beri ajanda yerine bir sürü defter kullanmaya başladım..
Etrafımda bir sürü küçüklü büyüklü defterlerim var benim ve de olmazsa olmazım masa takvimim..
İşyerinde kullanıyorum ama özel ajanda kullanmıyorum.
Kullanirim, 2001 yilin'a ait olan cok detayli oldugu icin butun onemli notlarimi onda muhafaza eder yenilerini ise senesi dolunca atarim.
Çalıştığım için mecburen kullanırım.
Mutlaka kullanırım . Eski ajandayı da saklarım. Çantam için minik ama fonksiyonel ajandaları seviyorum.
Çalışırken de büyük ,her tarihe bir sayfa gelen ajandaları tercih ederdim.
çantamda kuçuk bır not defterı taşırım işyerınde ajanda tutarım hem özelimi hem iş notlarımı tek ajandayla takıp ederım atlama olmaması için özellikle doğumgünü, kandil vs gibi konuları asla atlamam ailede herkes bana sorar ne nezamandı dıye