Minecim, Mudo Pera'ya baksana... Orada hoş, orijinal şeyler bulabilirsin.. Ben geçen yıl, minik, portatif viski seti almıştım..Çok güzel bir gramafon gördüm geçenlerde, antika süsü verilmiş.. Bir dahaki sefere de onu almayı düşünüyorum örneğin
Minecim, Mudo Pera'ya baksana... Orada hoş, orijinal şeyler bulabilirsin.. Ben geçen yıl, minik, portatif viski seti almıştım..Çok güzel bir gramafon gördüm geçenlerde, antika süsü verilmiş.. Bir dahaki sefere de onu almayı düşünüyorum örneğin
Hediye demişken,bırak şimdi kocayı da benim şeker portakalım nerede
canomcum..evde valla..üstelikte kıyıp okuyamadım .
bu akşam vereyim mi kardeşine?
Eşinin almak isteyip de hiç bir zaman paraya kıyamayıp alamadığı bir şeyi hediye debilirsin. Örneğin çok pahalı bir kazak ya da saat v.b.
Uzun süredir görmediği arkadaşlarını bir araya getirip ona güzel bir sürpriz yapabilirsin.
Sevdiği müzikler ile ilgili bir cd hazırlayabilirsin.
şimdilik aklıma bunlar geldi.
diğer arkadaslar yazdımı basıt mı olur bılmem ama ,kitap alsan..
ailecek arastırmaya okumaya duskunsunuz sanırım....aklıma baska bırsey gelmedi...
biz care bulduk
almiyoruz artik
bu sene gecen seneki gibi esime bana para ver dedim kabul etti, oda kendine bot alicak iyi bende sana onu aliyim bare dedim yani onun parasiyla ona hediye
ben nefret ediyorum bu isten, hediyeler cocuklar icin super, gerisi hikaye, bu sabah gittim yine dunyanin hediyesini aldim dylan icin, niye cunku zevk veriyor ama esim icin alsam hayatta vermez, zaten cooook zor begenir
birde supriz yapamam, hep dusundum otelde bir yer ayirtsam diye, hafta ici dylan var, hafta sonu dylan var, hafta ici izin alabilirmi? yurtdisina cikiyormu yani cok karisik
o yuzden en iyisi hic bir sey almamak
kardeşim bu akşam evde olmayacak.minedafne yazdı:
canomcum..evde valla..üstelikte kıyıp okuyamadım .
bu akşam vereyim mi kardeşine?
ben hafta sonu gelmeyi istiyorum o tarafa,o zaman alırım,ya da yarın bırakabilirsin kardeşime
aklima geldi
icki iciyorsa icki al
ben her sene mutlaka port alirim, birde j daniel's (hani sanki kendi alamazmis gibi )
Buna baksana
Motorcuların ilgisini çeken birşeymiş.
Hocasından tiyolu
Tabii ki erkek biraz zor beğeniyor..bununla ilgili açıklamalarım birazdan gelecek.