Ay çok sevindim.)) Benim kızımda başak burcu.Dağınık, boğa burcu bir goncam var. Kızım inşallah burcunun özelliklerini taşır. Yoksa ben iki dağınık ile nasıl başedeceğim bilemiyorum.Çünkü eşimin dağıtma hızına zor yetişebiliyorum.
Ay çok sevindim.)) Benim kızımda başak burcu.Dağınık, boğa burcu bir goncam var. Kızım inşallah burcunun özelliklerini taşır. Yoksa ben iki dağınık ile nasıl başedeceğim bilemiyorum.Çünkü eşimin dağıtma hızına zor yetişebiliyorum.
Ya forum konusu dağılıyor ama Hicran kusura bakma, merak ettim. 05.09.1996 saat 11.30 da doğdu Kıvanç. Yükseleni ne ola ki??
beni tık tıklamak aca(i)(i)ip motive ediyo,
tık tık sonra cazırt cazırt
Alışveriş!!!
hayatta hiçbir zaman programlı bir insan olamadım,yanarım da buna yanarım,bana göre diil zaten,
bi manyak kova arkadaşım var, o öyle; fişlerini yazar ay ay,gün gün,gideceği yerleri, yapacağı işleri herşeyin programını yapar,bebeklerinin gününü bile programladı şahsı muhterem aynı zamanda Obsesif Kompulsif;herşey aynı hizada/seviyede olacak,bir bardak takımının 1 parçası dahi kırılsa çöpe...ay içim daraldı ya :-x
kendimi Akıl oyunları filminde zannettim
xxl'cım,kendimi kasmam, bende akrebim, ayarlarımı bozar program yapmak,bırak dağınık kalsın cinstenim ,,,
yok canim nr kusuru..burclara gore programlama tekniklerini isliyoruz..nurk yazdı:
Ya forum konusu dağılıyor ama Hicran kusura bakma, merak ettim. 05.09.1996 saat 11.30 da doğdu Kıvanç. Yükseleni ne ola ki??
foruma da bi faydasi dokunur..
ama senin sorunun en iyi cvbini cemile ustad verir de gecenlerde bi link vermisti..oradan bulabiliriz..bazi siteler de de var ama saglikli olur mu bilmem. benim cocuklara bakiyorum her sitede farkli cikiyo yukselenleri..
Yükselen Oğlak Burcunurk yazdı:
Yükselen oğlak burcunun kişiye verdiği fiziksel özellikler kısa veya orta boy ve karakteristik bir yüzdür. Çene belirgin, burun ise belirgin ve uzundur. Göğüs kafesi dar, boyun uzun ve zayıftır. Gözler ve saçlar koyu kahve ve siyahtır. Ten rengi genellikle koyudur.
Oğlak burcu yükselen kişi zeki, pratik, sabırlı ve gözlemci olur. Olayları çok iyi bir şekilde analiz edebilir. Kuşkucudur ve insanlara kolay kolay güvenmez. Yapılan hiçbir şeyi unutmaz. İşle ilgili konularda hırslı ve başarılıdır.
Oğlak burcu yükselen kişinin hafızası çok kuvvetlidir. Birçok konuya ilişkin detayı kolaylıkla anımsayabilir. Değer verdiği şeyleri el üstünde tutar. Maddi değerlere çok önem verir. Tutumludur ve tasarrufu sever.
Oğlak burcu yükselen kişi zarif ve ağırbaşlıdır. Dostluğa çok önem verir ve fedakardır. Yardımseverdir. Başarılı olmak onun için bir gerekliliktir. İyi bir yöneticidir. Olumsuz yönü ise karamsar olmasıdır.
yukselen burc