4. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci ... 234
Toplam 39 sonuçtan 31 ile 39 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

kendi işinizde eşinizle birarada olmak gerçekten zor..

Hoş başkasının şirketinde de zorlukları var tabi..

Bizim gibi özel sektörde aynı şirkette olunca işin birde başka bir yönü var.Birisi memnun olmayıp ayrılmak istediğinde ister istemeez diğeride ayrılıyor.
    ya da şirkete birşey olursa ikinizde aynı anda işsizler kadrosunda oluyorsunuz..

Biz bu konuda şanslı sayılırız ikimizde devlete dayadık sırtımızı

Bizde en büyük sorun beni adam yerine koymayışları. Ne olursa olsun yer değişikliği, mesai, izin, sevk v.s. oktayı çağırıp konuşuyorlar o gelip bana söylüyor. Derdimi bir türlü anlatamıyorum.Ben burada ayrı bir bireyim diye.Adamlar hala bildiklerini okuyor.

Sanki ben bu dairenin elemanı değilde misafir sanatçıyım.Adamların kafası bu.

olsun canım ama en azından eşinden emir almıyorsun

Yesim yazdı:
    Zor be Nurcan... 10 senelik ortak işhayatı ve yas 40 olunca çok zor.. Evleri ayırmak bile cok daha kolaydır
    Cok Haklisin yesim,evleri ayirmak daha kolay,

10 sen iyi gitmis yesim yine, ben 3 seneye dayanamadim,birde yasla alakasi yok bu isin,ben o zaman 25 yasindaydim,

aaa baktim olmuyor, hadi nassss yurdisi dedim.Birlikte calismadan once teklifler vardi kabul etmiyordum gitmesi icin, dayanamam falan diyordum,
    daha sonra birlikte calistik, hemen kararimi verdim yurdisi hasretlikte olsa gidiyoruz dedim.

ve gercekten, birbirimizi yerdik o donem, gitti esim yurtdisina ve biz 6 ay ayri kaldik, ben yanina gittigimde inaninki,sanki yeni flort ediyorduk inanilmazdi yani,ve boylede surdu...

Nurcanin fendi esini yendi

merve&irem yazdı:
    subbota yazdı:

Cozum, bir cikar yol bulup isleri ayirmak gerekiyor, bence, cunku evlilikler yipraniyor,

Esler birbirini ne kadar da cok severse sevsin, ki bunun la hic alakasi yok,

ozlem mutlaka olmali diyorum.
    yasamis biri olarak bu olayi, inanki bende doktorluk olmustum.

bende şuanda bu durumdayım
    işleri ayırmak mümkün değil
    kırtasiyemiz var eşim okullarda akşama kadar..
    müdürlere sinirleniyo geliyo bana bağırıyo,sanki elemanıymışım gibi emirler yağdırıyo,
    ve işimiz çok ağır ben tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum

hep işyerindeki tatsızlıklar yüzünden tartışıyoruz
    daha 2 yıllık evliyiz ama bana sanki yıllarr yıllarr geçmiş gibi geliyo doğruyu söylemek gerekirse..
    eğer bir gün evliliğim bitersede iş yüzünden yaşanmış ve yaşanacak olan şeyler yüzünden biterr..
    örneğin;ben kimseye hatır çeki verme diyorum..o beni dinlemiyo..kıramıyo kimseyi..
    geçen gün birisine yine hatır çeki verdi
    3 gün gecikmiş adam çeki ödememiş ve çek yazılmış
    geldi eve bana surat yapıyo bağırıyo çağırıyo
    gelde uyuz olma yaa
    benzer seyleri yasadim Merve, off cok zor allah kolaylik versin, isyan bayragini cek, eleman bul ben senin elamaninmiyim de.gerci bana emir veremezdi cunku benim isyerimdi, ama stres ve sikintisina ben maruz kaliyordum ki benim mizacimda asik surata bile tahammulum yoktur.

Ben de eşimle aynı yerde çalışıyorum.Şimdilik iki haftadır bu böyle ve bize çok zevkli geldi.Onun işi yoğunlaştı,şikayetçi ama olsun yine de güzel birşey.Sık sık yanıma geliyor.Gelemese de msn.dan mesajlaşıyoruz.Birbirimize e mailler gönderiyoruz ve akşam eve geldiğimizde de konuşacak şey buluyoruz.Allah Allah.)

biz ayri calisiyoruz cok sukur..
    calistigim yerde evli ciftler var ama idarece ayni birimde calismalari yasak..
    demek amirlerin bi bildigi varmis..

Ben ilk eşimle aynı işyerinde, yani aynı fakültede çalışıyordum. Bölümlerimiz ve binalarımız ayrıydı. Yine de çok sıkıcıydı. Bizim gibi bir dolu çift vardı fakültede. Hatta bazıları aynı bölümlerde, aynı anabilim dallarında görev yapıyorlardı. Hiç hoş değildi bence. İşler objektif yürütülmüyordu, bazı bölümler sanki aile şirketi gibi olmuşlardı. Eşlerden biri bölüm başkanı olabiliyor ve de diğerini kayırabiliyordu. Sabahları fakülteye birlikte gelip, akşam da birlikte geliyorlardı tıngır-mıngır, bir ömür sürüyordu bu, siyamlı ikizler gibi... Yemeğe birlikte iniliyor, aynı masalarda oturuluyordu. Ben farklı davranmaya çalışırdım, yemeğe kendi arkadaşlarımla çıkar, çay-kahve bölümünde başkalarıyla olurdum. Bazıları eleştiridi beni. Yemekte beni tek başıma görünce sororları, kocan nerede, diye. Bilmiyorum, deyince de şaşırırlardı. Evde de fakülte hayatı ağır basardı, sık sık fakülteden konuşulurdu. Ben sonunda dayanamadım, hem fakülteyi,hem de eski kocamı bıraktım! ABD'deki birçok üniversitede eşlerin aynı üniversitede akademik görevlerde olmalarına izin verilmiyor. Bence son derece yerinde bir uygulama. Burada da, aynı fakültede çalışan eşlere hiç rastlamadım.

Kesinlikle eşimle aynı işyerinde çalışmayı istemem!

Bizde beraber calisiyoruz.. O mükemmel bir patron...

(Okursa önlemimizi alalim di mi?? )

Evet valla patron O.. Üstelik sinirli, titiz, farkli düsünen... Ama napalim.. Ekmek kapisi iste..
    Ekim ayinda zam isteyecegim de, neyi bahane edecegim bilmiyorum..