Gördük şimdiye kadar dünyanın global vicdan palavralarını. Herkesi suçlamak istemem. Daha çok yönetim kadrosundakilere lafım. Bizim gibi insanların elinden gelen şeyler devede kulak kalıyor. Sevgiler.
Gördük şimdiye kadar dünyanın global vicdan palavralarını. Herkesi suçlamak istemem. Daha çok yönetim kadrosundakilere lafım. Bizim gibi insanların elinden gelen şeyler devede kulak kalıyor. Sevgiler.
Bencede dünyanın global bir vicdanı olmalı çünkü bizler insan olarak duyarlı organizmalarız ve böylesi toplumsal felaketlere duyarsız kalmamalıyız.Sana kısaca birşey anlatayım.Biz marmara depreminde kuşadasında tatildeydik yabancı turistlerde vardı haberi alır almaz televizyonun başına toplandık ama bir turist topluluğu ısrarla kendi televizyon kanallarını izlemek ve eğlenmek istiyorlardı.biz gözyaşları içinde deprem haberlerini takip ederken onların bu kadar duyarsız ve saygısız oluşları beni çok ama çok kızdırmıştı.Bu yüzden biryerde bir acı varsa ırk dil din ne olursa olsun bu hepimizin acısı olmalı diye düşünüyorum.sevgiler arkadaşım..