4. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 50 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

Deryacım...

İnan Mersin'e geldiğinde tanışamamış olmak beni son derece üzdü ama biliyorsun ki şartlar buna müsaade etmedi... İnşallah bir dahaki sefere...

Aslında temelde seyehat etmeyi ve yeni yerler görmeyi zaten çok severim, neresi olursa olsun... Ama en çok görmek istediğim ülke daha önce de belirttiğim gibi Japonya... Japonların teknolojileri beni büyülüyor sanırım ondan kaynaklı bu isteğim...

Ülkemde de görmediğim pek çok yer var elbette... özellikle Batı Karadenizi gezmek görmek istiyorum...

Sevgiler...

Kızlara öpücükler en kocamanından...

Nurcan...

Merhaba Nurcan...

Çünkü ben efenin_annesi'yim...

Sanırım annecocuk.com'a ilk üye olurken acemiliğimden bu ismi aldım... Kendim değiştirebilirim zannediyordum, olmuyormuş... Ama profilimde ismim yazıyor zaten... Elbette ki ismimle hitap edilmesini istiyorum ve çoğunlukla da ismimle hitap ediliyor zaten... Kullanıcı adımı değiştirmeyi düşündüm bir ara ama nasıl olsa birçok kişi ismimi biliyor, bilmeyenlere de ben söylüyorum veya profilimde yazdığı için öğreniyorlar diye düşünüp vazgeçtim...

Hem de webmaster'ımızı bununla meşgul etmek istemedim... O bunlarla oyalanmasın ki bizi KHAT'ten kurtarıp CHAT sahibi yapsın di mi ama?...

Teşekkürler ve sevgiler...

Re: Nurcan...

Bunlar da benim sorularım.

Ev ile iş arasında isyan ettiğin oluyor mu?
    Anne ve iş kadını olmaktan memnun musun?
    Bulunduğun yer Mersın ve Adana demişsin bu nasıl oluyor.İki il arasında mekik mi dokuyorsun?

Bu aralar çok yoğun olduğumdan sorulan sorulara pek bakamadım. Belki sorularım sorulmuş olabilir.

Elifim... Gündüzüm...

* Hayatımdaki karmaşıklık iki hastamızın olmasından kaynaklanıyor... Hemofili hastası(kan durmama hastalığı) ve tekerlekli sandalyede yaşayan kayınbiraderimin sorumluluğuna Efe'nin doğumundan 45 gün sonra kayınvalidemin de beyin kanaması geçirip felç olması eklenince ve onlarla bizden başka kimse de ilgilenmeyince alt-üst olduk... Bir de üstüne eşim şehir dışındaki işini onlarla ilgilenebilmek için bırakıp şehir içinde de iş bulamayınca manevi zorluklara maddi zorluklar da eklenmiş oldu... Hayatımızın yavaş yavaş düzene gireceği umudundayım... Ama kayınbiraderimde hem Hepatit B hem de hepatit C hastalığının çıkmış olması onların üst katında olan evimize dönmemi engelliyor... Çünkü malum olduğu üzere herkesten ve herşeyden çok Efe'yi korumak zorundayım... Hem bakım hastaları olduğu için hijyenden yoksun hem de bulaşıcı hastalıkların olduğu bir ortama oğlumu sokamayacağım için, eşimi evi taşımaya ikna edene ve evi taşıyana kadar Efe'yle birlikte anneannede kalmaya devam etmek zorundayız... Düzene oturtamadığımız budur!...

* Eşimin sevdiğim yanları çok... Bir kere çok ılımlıdır, kolay kolay sinirlendiğini görmedim... Anlayışlıdır, hoşgörülüdür... Duygusaldır, bir film izlerken bile gözleri dolar... Eli ev işlerine yatkındır, bana yardım eder, en önemlisi çok güzel ütü yapar... Veee beni eve döneceksin diye zorlamaz...

Sevmediğim yanları da çok maalesef... İhmalkardır, özellikle kendi sağlığıyla ilgili ihmalleri beni çıldırtır... Bazı şeyleri kulak ardı yapar, hatta bazen İsmet Paşa ile akrabalığı olup olmadığını düşünürüm , onun gibi işine gelenleri duyar, işine gelmeyenleri de nedense duymaz... Uykucudur, her an her yerde uyuyabilmek gibi bir yeteneği vardır ve horlarrrrrr...

Aklına gelecekleri bekliyorum ve ben de seni öpüyorum...

Sevgiler...

Fidoşşşş...

Zamanı durdurmak istediğim anlar oldu elbette... Eee ben de normal bir insanım di mi ama?

Efe'yle ilgili olan kısımlardan bahsetmeyeceğim... Onlar başlı başına özel hadiseler zaten...

Eşim ve oğlumla ilgili olanlar haricinde en çok üniversite yıllarımla ilgili anılar var hafızamda "keşke zaman dursaydı" dediğim... İlk aşklar, ilk heyecanlar ve ilk acılar o yıllarda kaldı malum birçoğumuzda olduğu gibi...

"Bugün kendim için ne yaptım?" sorusunu bir yana bırak, "ömrüm boyunca kendim için ne yaptım" sorusunun bile cevabı o kadar kısa ki!... Geriye dönüp baktığımda çoğunlukla birileri için birşeyler yaptığımı görüyorum... bu da zaman zaman beni hayıflandırsa da yine de sanırım çoğunlukla mutlu ediyor...

Kendim için çocuk yaptım... Oohhh iyi ki de yapmışım

Aranızda olmak da çok güzel...

teşekkürler ve sevgiler...

zeynepdilara...

Merhaba arkadaşım...

Kitap okurum evet, kesinlikle vazgeçemeyeceğim birşey okumak... Ama bir türlü tek kitap okumayı başaramadım... Genellikle iki kitap birden okuyorum... Evde pek vaktim olmuyor tabi ama hergün sabah 1 saat yol gelip, akşam da 1 saat gittiğim için yollarda geçen vakitleri kitap okumaya ayırıyorum...

Şu an yine her zamanki gibi 2 kitap var elimde...

Birisi; Nancy Good'un "Zor Bir Erkeği de Sevmek Mümkün"... Diğeri de -yazarını şu an hatırlamıyorum ama- yabancı bir evlilik danışmanının yazdığı kitap "İkinin Gücü"...

Sanırım dış kaynaklı sorunlar nedeniyle taşlı-dikenli yollarda seyreden evliliğimi kurtarma çabasındayım ...

Sana ve kızına da sevgiler arkadaşım...

BAHTI...

Ah canım ah... Ev ile iş arasında isyan etmediğim anlar o kadar nadir ki!... İki soruyu birleştirerek yanıtlayayım müsaadenle... Küçüklükten kalan takıntım nedeniyle "çalışan anne" olmayı hiç istemedim ama hayat şartları buna mecbur kıldı... Bu sebeple anne ve iş kadını olmaktan memnun değilim... Sosyal, aktif ama çocuğunun yanında olan bir anne olmak isterdim...

Bulunduğum yerin Mersin-Adana olması tam da tahmin ettiğin gibi iki il arasında mekik dokumamdan kaynaklanıyor... Hatta bir de Mersin'in ilçesi var işin içinde... Ama kafanı o kadar da karıştırmak istemem doğrusu... Kısaca özetlersem... Evim ve eşim Adana'da... İşim Mersin'de... Oğlum Erdemli'de(Mersinin ilçesi) anneannesinde... Ben gündüz işte, yani Mersin'de, akşamları Erdemli'deyim... Haftasonları ya da 15 günde bir de Adana'dayım...

Yine de kafan karıştı farkındayım... Merak etme haklısın çünkü durum zaten karışık...

Teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum...

Hiiaaayyytttt... Anjinsan Toronagam benim...

Hatice temizlik filan olduğunda söyle yardıma geleyim, zayıflarım kız ben senin evinde...

Tabi ki FB'liyim... Çünkü ben normal bir insanım

"Hayat Hikayem" konusunda hala ısrarlı mısın?... Sorulan sorulardan ve verdiğim yanıtlardan hayatım hakkında bir izlenime sahip olmuş olmalısın... Yok yine de "ısrarlıyım" diyorsan elleri-kolları sıvayıp yazacağız mecburen ...

Ben bir Darende'li eşi ve dahası gelini olduğum için tabi ki Gülben'e ve Ebru'ya kuruş kaptırmayıp kendim yazacağım... Ama hazırlıklı ol kısa olacağına garanti veremem... Çenem de klavyem de düşüktür biraz...

Sevgiler canım...

Re: ))))))))))))))!

Durumun gerçekten çok karışıkmış.Allah kolaylık versın.Bu tempoya nazar değmesin......

BAHTI 2

Sağol canım... Allah hepimize kolaylık versin...

Sevgiler...