Sevgili Ayşegül, Sudecik doğduğundan beri bayağı sıkıntılar yaşamışsınız anlaşılan. (
Umarım bu iyi sonuçlar böyle devam eder.. Sintigrafi sonucun da iyi çıkar..
Çok geçmiş olsun.. Sude'ye sevgiler..
Sevgili Ayşegül, Sudecik doğduğundan beri bayağı sıkıntılar yaşamışsınız anlaşılan. (
Umarım bu iyi sonuçlar böyle devam eder.. Sintigrafi sonucun da iyi çıkar..
Çok geçmiş olsun.. Sude'ye sevgiler..
Anlattıkalrın ilk anda insanı endişelendirse de takip, yaşanan ameliyat sonrası gelişmeler sevindirici. Bence gelişmeleri takip edip rahatlamak en iyisi. Endişelerini çok iyi anlıyorum. En ufak bir ateş yükselmesinde bile ne yapacağımızı bilsekte anne olarak hemen endişelenmeye hazırızdır. Çok haklısın. Ama gelişmelerin iyi olması seni rahatlatsın, sen ağlarsan Sude'de etkilenir kendini güçlü tut. Allah şifasız dert vermesin.
En kısa sürede iyi haberlerinizi almak dileğiyle.
GEÇMİŞ OLSUN HEMEN PANİK YAPMA BELKİ ONUN SONUCUNU KAYBETMİŞLERDİR SADECE BAZEN ÖYLE OLUYOR TEKARAR ALALIM DİYORLAR
Ayşegül çok geçmiş olsun...Çok zor biliyorum ama Sudeyle oynadığın,eğlendiğin güzel anları canlandır kafanda.Dualarım sizinle...
SAĞLICAKLA...
Hay allah yaaa,allah kolaylık versin canım.....
Moralini Sakın bozma emi..
Çok Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme arkadaşım ya belki normal birşeydir.
Canım sıkma canını bak içim çok kötü oldu.
Lütfen haber var
Sevgiler.
Geçmiş olsun canım. Anlıyorum zor ama bir de şöyle düşün : Allah demansız dert vermesin.
En kısa zamanda iyi haberler almak dileği ile...
Yakınlığınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, mesaj yazan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim...
Ağlayınca biraz rahatladım, işyerinde olduğum için tam başaramasamda..
Galiba bu hassasiyetim, sonucun kötü çıkacağı kaygısından kaynaklanıyor.
Biran evvel yaptırıp, rahatlamak istiyorum allahın izni ile...
Herşeye katlanırız artık yeterki sonuç iyi olsun...
Allah bütün çocuklara sağlıklı, sıhhatli günler versin inşallah, sevgiler..
geçmiş olsun canım üzme kendini.
Allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey çıkmazda için rahatlar.sevgiler