-İlk günkü gibi olun,daha doğrusu herseferinde ilkmiş gibi hissetmeye çalışın.
-Çalışıyorsunuz diye kendinize bakmayacaksınız şeklinde özürler bulmayın.Unutmayın ki çoğu kuaför en kalabalık saatlerini sabah ve öğle tatillerinde yaşar.
-Çalışmıyorsanız zaten bazı zamansızlıklar ortadan kalkmıştır,eh biraz güzelleşmeye ayırın o ok kıymetli lak lak saatlerinizi.
-Erkekler güler yüzlü kadın sever,kahkahalar atmanıza gerek yok ama hafif bir tebessümün geri dönüşüde tebessüm olacaktır.
-Erkekler asla yemeğin nasıl piştiğinden yada ne kadar vakit geçirdiğinizin hikayesinden hoşlanmaz,sofrada yemeği servis edin ve asla kendi kendinize yorum yapmayın.
-Çalışıyor olsanız bile evde hakimiyet kurmak adına eşinize bazı işleri yaptırmayın,alt tarafı yorgunluktan ölürsünüz ama ben 5 dakikada bitirdim sen bütün gün ne yapıyorsun anlamıyorum yorumlarıyla asla karşılaşmazsınız.
Ya aslında liste uzayıp gidiyor,en iyi yol konuşmak,paylaşmak ve arasıra erkeğinizi onore etmek.
Sabah evden uğurlarken söyleyeceğiniz"aşkım bu takım sana çok yakışmış" yada işten eve dönüşte söyleyeceğiniz"Yakışıklılar yakışıklısı hoşgeldin"türündeki cilveleşmeler asıl formülü oluşturuyor.Ben bunları yapıyorum ve yılsonu karnem 10 larla dolu