sana sorum şu bana kahve falına ne zaman bakıcan
2. sorum beni seviyomusun ay yine iğrençliğim üstümde
sana sorum şu bana kahve falına ne zaman bakıcan
2. sorum beni seviyomusun ay yine iğrençliğim üstümde
parmak kızım bir yaş standartlarının üstünde bir bebek Allaha şükür boyu kilosu çok iyi ama doğduğunda o kadar miniktiki anlatamam sana o kadar karından doğa doğa minnacık bir böcek çıktı bende o gün bugündür parmak kız diyorum ve o hep benim parmak kızım olarak kalacak
Özgesu çok güzel bir ad! Adıyla yaşasın tatlı kızın! Artık ikinci kızına Eylül adını koyarsın...
canım istediğin her an bakarım kahve falına seni seviyormuyum sorusuna gelince kesinlikleeeee evetttt
Şimdi güzelim koltukta olan Ruhum....cevabı o vermeli diye düşünüyorum...
ama tık yok ses yok
nilgünüm canım tatlım nitelik nerden geliyor söyleyim bir arkadaşın siyteye nitelikli insanlar kazandırmak istiyorum demesinden sonra ortaya çıktı halada sürüyor seni seviyorum muckss
parmak kızımızın annesi sana bir soru
eski sevgililerin aklına gelirmi hiç?
yani " keşke bu adamla evlenmeseydimde şununla evlenseydim " dediğin oldumu?
merak işte
Ruhan....
koltuk rahat mı ... ?
sorun var mı sorun.....
ben soruma hala cevap alamadım...
bu kırmızı koltuk programı da ne ya.. benim haberim yok.. hepimiz koltuğa mı oturacağız..
neyse madem ben de sorayım ruhancım.. özgesu doğduktan sonra hamileliğinle ilgili birşey hatırlıyormusun???
ayşecim aklıma gelmiyor dünyaya 10 kere daha gelsim yine tercihim şimdiki eşim olurdu
öbür ayşecim) hamileliğim aklıma geliyor bazen yaşadığım acı günler çoğunlukta maalesef( fundam canım senin soruna cevapppp yokkk