Offf cOk gecmis olsun okurken ben urperdim
Offf cOk gecmis olsun okurken ben urperdim
Offf çok geçmiş olsun sonucu daha fenada olabilirdi Allah korumuş
Paylaşan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Dün internetten asansör bakım ve onarımıyla ilgili kanun ve yönetmelikleri buldum, çıktısını aldım. Sevgili! yöneticimizin kapısına gittim ama oda tatile gitmiş. Apartman girişinin panosuna notumla beraber astım. Bakalım ne zaman cevap alacağım. Gerekli açıklamayı alamadığım takdirde, nereye şikayet edilirse edeceğim.
çok geçmiş olsun.korkutucu bir deneyim olmuş.
Saolun, hem de ne korkutucu oldu.
Dün akşam tamir edilmiş asansöre bindim ama zangır zangır titriyordum.
DURUCUM yazdı:
çok geçmiş olsun.korkutucu bir deneyim olmuş.
asansör fobisi olan biri olark çok geçmiş olsun diyorum.
Ben olsam kesin bayılmıştım.
Geçmiş olsun. ya kabus gibi.Allah korumuş bızım bır tanıdıgın beli kırılmıştı hızla düşünce, Allah korumuş sizi.
Çok geçmiş olsun çok metanetliymişsin.Ben ne yapardım öyle bir durumda bilmiyorum Allah göstermesin...Tamda bu konuyla çok meşgul olduğum bir zamanda konu açılmış.Benim asansör fobim var daha doğrusu kapalı alan fobisi...Çocukken asansörde kalmıştım birkaç kişiyle beraber.Sonrada bir defa misafirliğe gittiğimiz evin tuvalet kapısı bozulmuştu tuvalette kalmıştım.Bu travmalar nedeniyle asansöre binemiyorum, mağaralara falan giremiyorum.AVM lerde yada yolculuk yaparken tesislerde tuvalete girdiğimde kapıyı aralık bırakıyorum.
Bugünlerde bu konuyla meşgul olmamın sebebide İstanbul Beylikdüzüne taşınmış olmamız.Kaç gün ev aradık ve ben asansör fobim yüzünden beş kattan yukarısını istemedim.Sonunda çok iyi olmayan ama ikinci katta olan bir ev tuttuk.
En zor olanda ev ararken kuzenimizde kalmamız ve onun evinin onuncu katta olmasıydı.Bir hafta boyunca on katı inip çıktım fenalık geçirdim...