4. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 73 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Mutlu evliliğin sırrını bilmem ama mutsuz evliliğin sırrını ilan ediyorum...

Geçmiş olsun Ülker!

Efe'ye de sana da acil şifa dilerim.

Valla eşinin davranışıyla ilgili ne deyim bilemedim.

Re: Mutlu evliliğin sırrını bilmem ama mutsuz evliliğin sırrını ilan ediyorum...

haydaaa .. aslinda hata bizde fazla sey bekliyoruz ama ne yazikki potansiyelleri okadar koca olacak adamlarin. hangisinin yokki insani cileden cikaran halleri..

ama su da var merhamet bittiginde ask bitmistir eger daha baska kaldiramayacaginiz huylari varsa iliskiyi gozden gecirin derim.

akli basina gelmesi icin bir muddet ayri kalin cocugu anneye birakip kendinize odaklanin,kendinizi yasayin,guzellesin,arinin,huzura kacin yani..

dusuncelerinizi daha net toplarsiniz. 2 haftalik bir tatil sizi kendinize getirecektir

Re: Mutlu evliliğin sırrını bilmem ama mutsuz evliliğin sırrını ilan ediyorum...

Uzulme canim sanirim yeteri kadar kendini ifade edemiyorsun.
    Biraz sesini yukseltmen gerek diye dusunuyorum.
    Kendimden bunu anladim oyle miymiy bisey rica ettigimde olmuyorki geneldede kendi isimi kendim yapiyorum hastaliktan yatsam bile

Cok cildirdigim durumlarda sesimi yukseltmem gerekiyor bazen
    bbide arkadaslarda soylemis beklentiyi azalticaksin asla bizim gibi bakmiyoalr olaylara sen hasta olsanda corbanida yapcam isinide yapcan cocugunuda bakican
    ev bizim ,cocuk bizim ,hastalikda bizim ,maalesef bu boyle

Blog Girişleri
    1

mutlu evlilik hastayken sana bakacak bir kocayla olsaydi bizimki harika bir evlilik olurdu. beni iyilestirmeden ici rahat etmez esimin fakat iste hersey bununla bitmiyor ne yazik ki. cok gecmis olsun Ulker'cigim. esinin baska iyi yanlarini gormeye calis diyebilirim sadece.

şimdi siz bunnarı "site nazarı" değmesin diye yazıyorsunuz di mi

ben annadım sizi

:lough:

Ülkercim..geçmiş olsun bu arada

hepimizin yaşadığı şeyi yaşamışsın
    ne acaip diil mi? bunların hepsi aynı tornadan çıkmış gibi duyarsız..

bunları biz mi böyle yaptık..yoksa anaları mı böyle yaptı ve bize geldiklerinde neden farketmedik ki?

7. Re: Mutlu evliliğin sırrını bilmem ama mutsuz evliliğin sırrını ilan ediyorum...

Merhaba Ülker

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Oğluna ve sana acil şifalar diliyorum.

Yazdıklarıma kızabilirsin ama başka bir açıdan bakmanı istedim. Eşine bunun için kızma.. dışarıya çok güçlü her şeyle başedebilen mesajı veren sensin. En azından okuduklarımdan ben böyle algıladım. Yıllarca kayınvalidene bakman v.s. Bu durumda sen istemeden eşinin aklına bile gelmez sana yardım etmek. Bizlerin en büyük problemi ilişkimizin başlangıcında fazla verici olmak ve ilk başlarda içimizden gelerek yaptığımız şeylerin zamanla görevimiz haline gelmesinden daha sonra rahatsız olmak. Zaten bu işler görevimiz haline geldiğinde karşı taraf bunun teşekkür etmeyi, mutlu olmayı aklına bile getirmez. Bu bizim kendiliğinden üstlendiğimiz yapmamız gereken ve biz yapamadığımızda da başkasının aklına bile gelmeyecek bir durum haline gelir. Sen hasta olduğun zamanlarda da her işe yetişmeye çalışınca hastalığında önemsiz hale gelir çünkü hasta da olsan kalkıp sorumluluklarını yerine getirirsin. Bu durumda karşı tarafta çok da kötü değil ayakta dolaşabiliyor, benim yardımıma ihtiyacı yok v.s. gibi düşüncelere sebep olur.

Karışık yazıyor olabilirim ama gördüğüm kadarıyla görevlerini azaltma vaktin çoktan geçmiş Ülker. Kızmadan sinirlenmeden yavaş yavaş devretmeye çalışacaksın, eğer bu olmuyorsa en azından yeni sorumlulukları eşine yüklemeye çalış.

Demesi kolay görünebilir ama tüm ikili ilişkilerde kadın erkek farketmez, genelde bir taraf daha vericidir. Sizin ilişkinizde de bu sensin. Mutlu olmak için karşı taraftan takdir yardım v.s. hiç bir şey bekleme..
    İhtiyacın olduğunda da asla ima etme direk iste.. Bu durumda reddedilemezsin.

Umarım söylediklerim seni kırmamıştır.

Ayrıca taşınma işini gerçekten gerçekleştir, o ortamdan uzaklaşmaya ihtiyacın var..

Sevgiler

ben de bişi eklemek istiyorum bengiye...

bizler bazen ne salak kadınlar oluyoruz ki..halimizi adamlar anlasın istiyoruz

yok öyle bir şey

anlamıyorlar
    erkeklerin kafası düz işliyor.
    diyor ki..bu kadın dağları bile deviriyor..eğer ihtiyacı olsa beni çağırır

oysa biz kalkıp adama:

bak şekerim..hastayım..elimi kaldıracak halim yok.
    çocuk da hasta
    bugün sen ilgilen lütfen..demiyoruz ki

bunu dediniz mi hiç

demenize rağmen cevaben "hayır" deyip koltukta yattı mı kocalarınız

yattıysa boşayın gitsin hıyarı

ama eminim çoğunuz bunu söylememiş ve anlamasını beklemişsinizdir

ay ben mi öğreticem kocalarınızı size ya..

kalas bunlar kalas...direk söyleyince anlarlar sadece :lough:

ay of aman çok ateşim var'dan anlamazlaaaaaarrr

Yemekci yazdı:

Aaaaaa bak benim kocam ben hastalandığım zaman benim için çok üzülür, hep beni düşünür.

Mesela gripten ölüyorum diyelim, hemen kocacım devreye girer der ki " kalk nurdan hemen kendine 3 limon 1 portakal sık"

Diyelim ki üstümde bir kırıklık var, elim kolum kalkmıyo, kafam yan yatıyo. Yine hemen kocam olaya el koyar " kalk nurdan kendine hemen bir çorba yap, mutfağa gitmişken vitaminlerini de iç"

İşte böööleeeee

aynısı biz de. ''Yatmadan önce Ty..H.t iç geçer.''

Geçmiş olsun canım,ne desem bilemedim
    Nasılsınız?Sen nasılsın,Efecim nasıl?Biraz daha iyi misiniz?

10. Re: Mutlu evliliğin sırrını bilmem ama mutsuz evliliğin sırrını ilan ediyorum...

Aslında demek istediğim buydu Mine.. Güzel özetledin)