incicim insaallah hepsi temiz cikar kuzum.hayir olmuyosa aldir kurtul yaa hakkaten stresi yeter insana
incicim insaallah hepsi temiz cikar kuzum.hayir olmuyosa aldir kurtul yaa hakkaten stresi yeter insana
İnanıyorumki sonuçlar temiz çıkacak İnci abla
İçini ferah tut
İnci'cim, içini ferah tut, sen ki rahmini aldırdın, alınması gerekirse alınmasına üzülecek aşamayı geçtin sanıyorum
Ben de sizi seviyorum + şımarma ikonu
Annem, bu konularda hayatımda gördüğüm en problemsiz kadındır, çöpsüz üzüm
Ablam ve ben, hastanede karışmışız herhal, ikimiz de kistten geçilmez vaziyetteyiz. Mamografi sonuçlarımızda kist kist kist... kadın doğumdan çıkarız kist kist kist...
Elifçim, ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum. Allaha şükür rahmim alınmak zorunda kaldığı halde, hiçbir kötü oluşum yoktu raporlarda. Overlerimdeki kistler de ilk değil, daha önce de oldu geçti. Ama bu defa ilaca tepki vermedi ve büyümeye devam etti diye canı sıkıldı doktorun.
Bakalım, bir hafta içinde dopplerini, mamografini yaptır gel dedi, yarın da kan sonucum çıkacak.
İnşallah bir gün herşey güzel olacak, hala umutluyum
Bi de incicim annem diyor ki sogan suyu icsin,hergun 1 sogani dorde bolup kaynatsin,kabuklariyla beraber ama ve icsin gunde 2 3 fincan.zararsiz bir tavsiye bence denesene canim.
camomile yazdı:
incicim insaallah hepsi temiz cikar kuzum.hayir olmuyosa aldir kurtul yaa hakkaten stresi yeter insanamedip yazdı:
İnci'cim, içini ferah tut, sen ki rahmini aldırdın, alınması gerekirse alınmasına üzülecek aşamayı geçtin sanıyorum
Haklısınız ama, biliyorsunuz rahmim alındıktan sonra menopoza girmemiş olduğum için bir sıkıntı yaşamadım, aksine hayatımdaki fazlalıklardan kurtulup ferahlamıştım. Ama overler giderse bu menopoz demek ve açıkçası bundan korkuyorum.
camomile yazdı:
Bi de incicim annem diyor ki sogan suyu icsin,hergun 1 sogani dorde bolup kaynatsin,kabuklariyla beraber ama ve icsin gunde 2 3 fincan.zararsiz bir tavsiye bence denesene canim.
ne için bu? kistler için mi?
denerim ama tadını sevmezsem içmem ha
Rahimdekiler de çoğalmayı bir türlü durdurmamıştı diye hatırlıyorum İnci'ciğim. Bunun da benzer bir durum olduğuna inanıyorum. Hele ablanın da böyleymiş ki genetik bir durum demek ki.
Benim arkadaşım anne olmadan uğraşmak zorunda kaldı bu kistlerle. Tabi doğurganlığı çok etkilendi ve tüp bebekle zor zahmet hamile kalabildi. Şükürler olsun ki çoluk çocuğa karıştıktan sonra oldu seninki - ya da etkilenmedi.
Ben sadece iyi huylu da olsa alınması gerekirse üzülürüm o da açık ameliyat gerekirse daha yeni olduğun için. Hoş, ne kalp ameliyatları yapıyorlar birkaç hafta arayla.
evet canim kistler icin hem sogan cok seye faydali diyorlar simdik aklima gelmez benimde ic ne olacak pambik
Inci&Deniz yazdı:
camomile yazdı:
ne için bu? kistler için mi?
denerim ama tadını sevmezsem içmem ha
ne kadar yapıcı ve oluşumcu biriymişsin
ameliyat bitince bitecek bunlar sanıyordum ben .. düzelecek düzelecek herşey içini ferah tut