Beni adam yerine koymuyoon yaniezoferda yazdı:
Tadı kaçıyor,yazacaklarımız bozuluyor,atışacak adam yok,muhalif yok
yetmiyooom mu yoksaaam
yetmiyooom mu yoksaaam
Hahh ben de tam ona benzer bir reklama inanaraktan girdiydim.katmer yazdı:
Güzel ve kışkırtıcı bir reklam...))gülşen yazdı:
Hayt parkı merak edenler hiç etmesin çok sinir bozucu bir yerr girmeyin daha iyi
Ben memnunum valla, ara sıra kendimi yanlııız hissetsem de, düşüncelerimi yazmaktan, paylaşmaktan, bazen didişmekten, bazen sinirlenip kızarmışken, kalp kırmayayım diye pembe kelimeler üretmeye çalışmaktan, en çok fikir ayrılığı içinde olduğum kişilerle ruhen anlaşmaktan ve sevgi çemberime dahil etmekten, bazen derdimi ve kendimi anlatamamak adına saçını başını yolan bir ikon arama derdine düşmekten.
Yinede mutlaka uğradığım, mutlaka yazdığım, mutlaka aynı isimlerle aynı, aynı , aynı tartışmalara daldığım.
Birbirimize kızsak da, sinirlensek de, yaaa nasıl böyle düşünür diyee gözlerimizi pörtleklesek de, tanıştığımızda kucaklaştığım, ara ara mutlaka görüştüğüm, yazıştığım kalpleri güzel insanlar, ve dahi bana yazarak destek veren ya da gönülden destek veren kendime yakın hissettiğim yürekleri güzel insanlar var haytta.
Yani ben burada daha çok kalpleri = yürekleri güzel insanlarla yazışıyorum, kısacası memnunum haytta olmaktan, benim için genel forumdan hiiiiç farkı yok, çünküm genelde de yazıyorum o foruma, hayta düşünce de
Ben değilim .T_Y_P yazdı:
haytta nerdeyse sitenin tamamı üye ama yazan kişi sayısı 10 bilemedin 15
kızım yok ki senin gibi bi tane daha, arada bağırıp çağırıp kaçanları saymazsak. sen de hangi birimize yetişecen yazıktırEbruli69 yazdı:
yetmiyooom mu yoksaaam
Bence de yaaaa yazıktır bana, ozzamaaan madeeem genelde açıldı konu ey ahalii, haytta hayyttt bende geldim deyyüüpte yok mu bana el vereceeekelif74 yazdı:
kızım yok ki senin gibi bi tane daha, arada bağırıp çağırıp kaçanları saymazsak. sen de hangi birimize yetişecen yazıktırEbruli69 yazdı:
yetmiyooom mu yoksaaam
Kavga etmek, bağırıp, çağırmak ve dahi kaçmak yok ama (sonra dedikodunuz edilir böyle ohh olsun size) tabiii olayı benim gibi münazara (okulda münazara kolunda idim sene 1900küsur)boyutunda yaşayacak takım arkadaşları arıyorum, ilgilenenlere duyurulur.
Yapılmayacak şeyleri sayarken aklıma güreş, boks müsabakaları geldi.
Kuralları yazayım bence cuk oturdu valla
Belaltı bölgelere dalmak yok,(aklıma burda da pitli geldi nedense) Isırmak, çimdiklemek, tükürmek, saç çekmek yok.
Minder dışına kaçmak yok.
Arada bir sarılmak serbest (dinlenmek için yapıyorlar galiba)
Herşey minderde kalacak, dışarıda görüşüldüğünde güreşe devaam etmek yok.
Şimdilik bu kadar,saçmalamaya başladım bu saatte
Kurallar süper cidden, keşke herkes her tartışmada yapabilse bunları.Ebruli69 yazdı:
...
Belaltı bölgelere dalmak yok,(aklıma burda da pitli geldi nedense) Isırmak, çimdiklemek, tükürmek, saç çekmek yok.
Minder dışına kaçmak yok.
Arada bir sarılmak serbest (dinlenmek için yapıyorlar galiba)
Herşey minderde kalacak, dışarıda görüşüldüğünde güreşe devaam etmek yok.
Şimdilik bu kadar,saçmalamaya başladım bu saatte
Daha yeni bir tecrübe yaşadım, oldukça masum sayılabilecek bir konuda yaptığım eleştiri karşımdakini çok rahatsız etmiş olacak ki kendince bir misilleme yaptı karın boşluğuma geçirdi sağolsun. Örnek gerçek hayattandır buradan değildir
herkesin böyle dili olsa