Allah çarpsın bişey ne dedim, ne yaptım.çasssssscamomile yazdı:
adama naptinsa artikk
Gule gule kullan Yildiz,nice yiilarra
Allah çarpsın bişey ne dedim, ne yaptım.çasssssscamomile yazdı:
adama naptinsa artikk
Gule gule kullan Yildiz,nice yiilarra
yıldız güle güle kullan. kuzun çok yakışıklı olmuş ,ALLAH nazarlardan ,hastalıktan korusun.
Eşinizin mazereti anlaşılır tabi,zor bir dönem geçiriyor.Normal bir zamanda olsaydı affedebilir miydiniz acaba?
Benim eşim üç yıl önce doğum günümü unuttu.Hala içim sızlar aklıma düştükçe...
Bu arada güle güle kullanın
Normal bir zamanda olsaydı affetmezdim.En azından bir süre surat yapardım.Ben bu tür şeylere önem veriyorum.Zaen bebekler olunca ister istemez ilişki sekteye uğruyor.Bari bunlarla birbirimize zaman yaratalım.Özel ortamlar oluşturalım.Bir de bir şey bir kere yapılırsa arkası gelir.Sonra başkası kutlanmaz, sonra başkaları bırakılır.Eee ne kaldı geriye ?elodea yazdı:
Eşinizin mazereti anlaşılır tabi,zor bir dönem geçiriyor.Normal bir zamanda olsaydı affedebilir miydiniz acaba?
Teşekkür ederim canım.Eskidi bile bu resmimiz.Şimdi daha tombişameno66 yazdı:
yıldız güle güle kullan. kuzun çok yakışıklı olmuş ,ALLAH nazarlardan ,hastalıktan korusun.
Güle güle kullanın.
Bravo enisteye
bu sene benimkide unutsa keski
lcd istiyorum
Size sonuna kadar katılıyorum.Amaç hediye almak değil zaten.Senin için özel olan günlere yine senin için özel olan birinin kayıtsız kalmaması...Bugünü hep hatırlanacak hale getirmek için uğraşması...Pek muhterem eşim doğumgününü kutlamamı istemez,önem vermediğini söyler bu tür şeylere.Aklısıra benimkinide sallayacakYLDZ yazdı:
Normal bir zamanda olsaydı affetmezdim.En azından bir süre surat yapardım.Ben bu tür şeylere önem veriyorum.Zaen bebekler olunca ister istemez ilişki sekteye uğruyor.Bari bunlarla birbirimize zaman yaratalım.Özel ortamlar oluşturalım.Bir de bir şey bir kere yapılırsa arkası gelir.Sonra başkası kutlanmaz, sonra başkaları bırakılır.Eee ne kaldı geriye ?elodea yazdı:
Ben de ısrarla kendisinin ve sülalesinin tüm önemli günlerine özen gösteriririm.Ümitliyim bir gün sevgili kocam banada hiç ummadığım güzellikte bir sürpriz hazırlayacak
Unutursa unutsun kardeşim, ne yapalım yani? Dünyanın sonu değil ya.
Zaten bir süre sonra hatırlamasını beklemek saçma.
Hem bu özel günlere gösterilen bu hassasiyet nedir?
Sevgililer günü, evlilik yıldönümü, knarya sevenler günü vs..
doğum günleri dışında ki onuda unutabilir no problem diğerlerini unutup unutmaması hiç umrumda olmaz.
Bunlardan birini unutması beni sevmediğini göstermediği gibi hatırlaması da beni sevdiğini göstermez..
Hoşgeldin kardeş ,hayrola ne bu hız ?collektion yazdı:
Unutursa unutsun kardeşim, ne yapalım yani? Dünyanın sonu değil ya.
Zaten bir süre sonra hatırlamasını beklemek saçma.
Hem bu özel günlere gösterilen bu hassasiyet nedir?
Sevgililer günü, evlilik yıldönümü, knarya sevenler günü vs..
doğum günleri dışında ki onuda unutabilir no problem diğerlerini unutup unutmaması hiç umrumda olmaz.
Bunlardan birini unutması beni sevmediğini göstermediği gibi hatırlaması da beni sevdiğini göstermez..