Savasma opusharry_potter yazdı:
Biz fransızlar öpüşgenüzdür. Bilmiyor musun fransız öpücüğü diye birşey varSeL@y yazdı:
Sen isyerinde gizli gizli kaymak birasi mi iciyorsun? Geleni gideni opuyosun ne ayak
Savasma opusharry_potter yazdı:
Biz fransızlar öpüşgenüzdür. Bilmiyor musun fransız öpücüğü diye birşey varSeL@y yazdı:
Sen isyerinde gizli gizli kaymak birasi mi iciyorsun? Geleni gideni opuyosun ne ayak
aa nedemek profum sarı kantoron unutma biz yaşlanmayıznerdogan yazdı:
Vay, doğum günüm kutlanmış.ayben yazdı:
nice yıllara pomona nice yıllaraladybug yazdı:
Pomona Sprout'un dogum gunuymus 14 Mayis.
Kutlu olsun.
o güzel serada kutlarız artık toplanıp
sanırım flour başındaki dolores cadısıda gitmiş katılabilir bize
bu arada profum gözün aydın senin cırak iyiymiş biraz vitamine ihtiyacı varmış sadece
sen bir kaç ot gösterirsin artık ona kemirsin kaynatıp içsin diye
Teşekkür ederim.
456.yaşım. Bu sene biraz zor geçecek, bacaklarım ağrıyor.
Yaşlanıyor muyum ne?
Umarim herkesi klasik fransiz opucugunle opmuyorsundur,ayyharry_potter yazdı:
SeL@y yazdı:
Tamamen kaymak birasını ne kadar içtiğime bağlı
harry_potter yazdı:
SeL@y yazdı:
Tamamen kaymak birasını ne kadar içtiğime bağlı
simdi fransiz öpücügü nasil oluyor diye soracagim güleceksiniz bana olsun gülün soruyorum iste hele bi anlatin burdan olmazsa özelden please
Günseli düşünüyorum düşünüyorum nasıl anlatılır bulamadım. google teyzeye sor yine de birşey bulamazsan o zaman konuşalımNartaneleri yazdı:
simdi fransiz öpücügü nasil oluyor diye soracagim güleceksiniz bana olsun gülün soruyorum iste hele bi anlatin burdan olmazsa özelden please
günseli gogole sor cevap cikiyor, hatta teknigini bile anlatiyorlarharry_potter yazdı:
Günseli düşünüyorum düşünüyorum nasıl anlatılır bulamadım. google teyzeye sor yine de birşey bulamazsan o zaman konuşalımNartaneleri yazdı:
sen süpeleniyorsan doğrudur senden bişiler kaçmaz pomanamnerdogan yazdı:
Bizim Hufflepuff öğrencisi, küçük cadı forumu gördü.
"Bana bak, ben Prof.Sprout'um, bu da grubum, ayağını denkal " dedim.
Bana keçileri kaçırmışım gibi baktı, iki gündür çok iyi davranıyor.
Gizli gizli girip okuduğundan şüpheleniyorum.
harry_potter yazdı:
ahha bune flour
Sayin Prof. Sprout, gecmis dogumgununuzu kutlar, ellerinizden operim. (400 kusur yasindaymissiniz ya, o yuzden seyettim).
harry_potter yazdı:
nerdogan yazdı:
Vay, doğum günüm kutlanmış.ayben yazdı:
nice yıllara pomona nice yıllaraladybug yazdı:
Pomona Sprout'un dogum gunuymus 14 Mayis.
Kutlu olsun.
o güzel serada kutlarız artık toplanıp
sanırım flour başındaki dolores cadısıda gitmiş katılabilir bize
bu arada profum gözün aydın senin cırak iyiymiş biraz vitamine ihtiyacı varmış sadece
sen bir kaç ot gösterirsin artık ona kemirsin kaynatıp içsin diye
Teşekkür ederim.
456.yaşım. Bu sene biraz zor geçecek, bacaklarım ağrıyor.
Yaşlanıyor muyum ne?