392. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 292342382390391392393394402442492 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 3.911 ile 3.920 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 5x05 "This Place is Death" & 5x06 "The Life and Death of Jeremy Bentham"

şu Lost geri sayım sayacında yazıyodu bir blogda 53 gün diye, bilmemki
    handevrem yazdı:
    3 ümüzde online ız hiç bozmak istemem bu tabloyu ama çıkmam lazım maalesef iyi akşamlar lostiess)) bu arada şu gerisayım 53 mü 56 mı ya bir check etsenize)

shushu yazdı:
    bak şimdi araştırırken ne buldum:
    Matthew Abboden'in anagramı; "What Bad Boatmen"dir.
    "Abboden", yeni Ahit'in son kitabında, uçurum/boşluktaki melek için kullanılan isimdir. Melek tanrı için çalışmaktadır, şeytanı fırlatarak uçuruma atmaktadır. ibranice'de, "Abboden", yok etmek-yok edici anlamındadır, diye yazmışlar.
    Yaaa, isimlerin bile sebebi var, sen üşün artık gerisini, nerden yola çıkacağız
    Adamlar bir felsefe ile yola çıkmışlar burası kesin.
    Kullanılan tüm isimler bilim adamlarının isimleri bu da kesin.
    İşin içinde din de var.

çık çıkabilirsen buyrun burdan yakın.

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    "Abboden", yeni Ahit'in son kitabında, uçurum/boşluktaki melek için kullanılan isimdir. Melek tanrı için çalışmaktadır, şeytanı fırlatarak uçuruma atmaktadır. ibranice'de, "Abboden", yok etmek-yok edici anlamındadır, diye yazmışlar.
    İşin içinde din de var.

çıkamıyorum zaten bi tane aklım var onu da yedirecekler en sonunda

yalnız kızlar ne hafıza varmış sizde,ben dün akşam yediğimi unutuyorum gizli kalmış neleri hatırlayıp çıkarıyorsunuz ortaya

that Richard Alpert and Matthew Abbadon are agents of Jacob... diyor http://www.kulturblog.com/2008/05/lost-cabin-fever/ burada. Ama bu site neyin nesi çok anlamadım, Handecim, fırsatın olunca bir bakarmısın, kişinin yorumumu bu yoksa öyle mi gerçektende. Bİrde bizim blmediğimiz başka bilgiler var mı???
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    bak şimdi ben zenciydi diye hatırladım bu ismi, araştırdım, daoğru hatırlamışım.
    John locke asansör sahnesi dışında, Hurley'i deli hastanesinde ziyarete de gelmişti. Bu adam Charles'ın değil, Richard'ın adamı değilmiydi????
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    da babası adada öldürüldü dediğin gibi, demek göstermelik bir mezarlık yapıldıda, Locke'un ne işi var orada. Ayrıca bu others'lar geleceği biliyorlar, nasıl oldu da zenci amcanın vurulmasına göz yumurlar
    Haklı olabilirsin Şahndecim, Locke burda öldürülmüş olabilir.
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Oahu Mezarlığında geçecekm bir sahne varmış. Burası Locke'un babasının yattığı mezarlıkmış.
    Matthew Abbandon tekerlekli sandalyede bulunan Locke'u bir mezarın yanına getiriyor ve konuşuyorlar, konuşma birden kesiliyor ve oradan ayrılıyorlar.
    Matthew Abbandon tekerlekli sandalyeyi bagaja yerleştirirken Locke araçta oturmakta. Matthew Abbandon bagajı kapatır, anahtarlar yere düşer, Abbandon vurulmuştur.
    şule lockun babasının nasıl mezarı oluyor , adada öldürüldü o değil mi.
    Ya geçmiş de yaşanmış bir olay ve babaını sandığı birisnin mezarında olacak lok (tekerlekli sandalye mevzusundan )
    ya da lock normal zaman gelecek ama ayakları yine tutmuyor olacak adadan ayrıldığından dolayı.
    ama o zaman da babasının mezarı olayı karışıyor.
    evet matthew vurulduğuna göre locku da tabıtta gördüğümüze göre normal zamana gelmiş ve öldürülmüş jhon locke.
    Karışık oldu ama siz anlarsınız nasıl olsa di mi.
    bir saniye bir saniye zenci amca dedin.
    Tek bildiğim zenci hugo'ya snei başka yere alalım diyendi.
    Eğer bu o zenci ise işin rrengi değişir çünki o charles'ın adamıydı ben'e karşılardı. Locke'un onunla ne işi olabilir acaba.
    Hımmmm enteresan john locke ile asansöelü bir bölüm hatırlıyorum bu adamla.

Dur dur çok düşünmek laızm bunu.
    benim o zamandan aklıma yerleşmiş olan bu adamın charles 'ın adamı olduğuydu şule.
    Richard çocukları toplayıp özel okula almak için uğraşıyordu .
    Bu da özellikle hurleyin ve locke'un peşindeydi .
    Hatta asansörlü sahnenin başında sanki locke'u merdivenden aşağıya atacak gibi bir hisse kapılmıştım sonra da asansöre kadar getirdi ve sanki sana 2. şansı veriyorum hani az önce seni aşağıya atıp öldürebilirdim gibi bir konuşma yaptı üzeri kapalıolaraktan.
    Tekrar görüşdüğümüzde de ödeşiriz gibi bir anı bırakmış bende.,
    Uzun zaman olunca hatırlamak da zor oluyor normalen.

Ama bende charles'ın adamı gibi bir izlenim bıraktıydı bilemem belki de dediğin doğrudur, aklımda böyle kalmış benim.

shushu yazdı:
    handevrem yazdı:
    3 ümüzde online ız hiç bozmak istemem bu tabloyu ama çıkmam lazım maalesef iyi akşamlar lostiess)) bu arada şu gerisayım 53 mü 56 mı ya bir check etsenize)
    ben de geçen gün 52 gün diye gördüydüm
    şimdi saydım 54 gün kalmış
    ben sayacı 2 gün durdurursam yetişeceğiz

shushu yazdı:
    that Richard Alpert and Matthew Abbadon are agents of Jacob... diyor http://www.kulturblog.com/2008/05/lost-cabin-fever/ burada. Ama bu site neyin nesi çok anlamadım, Handecim, fırsatın olunca bir bakarmısın, kişinin yorumumu bu yoksa öyle mi gerçektende. Bİrde bizim blmediğimiz başka bilgiler var mı???
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    bak şimdi ben zenciydi diye hatırladım bu ismi, araştırdım, daoğru hatırlamışım.
    John locke asansör sahnesi dışında, Hurley'i deli hastanesinde ziyarete de gelmişti. Bu adam Charles'ın değil, Richard'ın adamı değilmiydi????
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    da babası adada öldürüldü dediğin gibi, demek göstermelik bir mezarlık yapıldıda, Locke'un ne işi var orada. Ayrıca bu others'lar geleceği biliyorlar, nasıl oldu da zenci amcanın vurulmasına göz yumurlar
    Haklı olabilirsin Şahndecim, Locke burda öldürülmüş olabilir.
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Oahu Mezarlığında geçecekm bir sahne varmış. Burası Locke'un babasının yattığı mezarlıkmış.
    Matthew Abbandon tekerlekli sandalyede bulunan Locke'u bir mezarın yanına getiriyor ve konuşuyorlar, konuşma birden kesiliyor ve oradan ayrılıyorlar.
    Matthew Abbandon tekerlekli sandalyeyi bagaja yerleştirirken Locke araçta oturmakta. Matthew Abbandon bagajı kapatır, anahtarlar yere düşer, Abbandon vurulmuştur.
    şule lockun babasının nasıl mezarı oluyor , adada öldürüldü o değil mi.
    Ya geçmiş de yaşanmış bir olay ve babaını sandığı birisnin mezarında olacak lok (tekerlekli sandalye mevzusundan )
    ya da lock normal zaman gelecek ama ayakları yine tutmuyor olacak adadan ayrıldığından dolayı.
    ama o zaman da babasının mezarı olayı karışıyor.
    evet matthew vurulduğuna göre locku da tabıtta gördüğümüze göre normal zamana gelmiş ve öldürülmüş jhon locke.
    Karışık oldu ama siz anlarsınız nasıl olsa di mi.
    bir saniye bir saniye zenci amca dedin.
    Tek bildiğim zenci hugo'ya snei başka yere alalım diyendi.
    Eğer bu o zenci ise işin rrengi değişir çünki o charles'ın adamıydı ben'e karşılardı. Locke'un onunla ne işi olabilir acaba.
    Hımmmm enteresan john locke ile asansöelü bir bölüm hatırlıyorum bu adamla.

Dur dur çok düşünmek laızm bunu.
    benim o zamandan aklıma yerleşmiş olan bu adamın charles 'ın adamı olduğuydu şule.
    Richard çocukları toplayıp özel okula almak için uğraşıyordu .
    Bu da özellikle hurleyin ve locke'un peşindeydi .
    Hatta asansörlü sahnenin başında sanki locke'u merdivenden aşağıya atacak gibi bir hisse kapılmıştım sonra da asansöre kadar getirdi ve sanki sana 2. şansı veriyorum hani az önce seni aşağıya atıp öldürebilirdim gibi bir konuşma yaptı üzeri kapalıolaraktan.
    Tekrar görüşdüğümüzde de ödeşiriz gibi bir anı bırakmış bende.,
    Uzun zaman olunca hatırlamak da zor oluyor normalen.

Ama bende charles'ın adamı gibi bir izlenim bıraktıydı bilemem belki de dediğin doğrudur, aklımda böyle kalmış benim.
    evet hande reca etsek senden.
    hem bak erkenden yattın enerji depoluyorsun biz kaça kadar burdayız kimbilir

gülhan.e yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    İşin içinde din de var.

yalnız kızlar ne hafıza varmış sizde,ben dün akşam yediğimi unutuyorum gizli kalmış neleri hatırlayıp çıkarıyorsunuz ortaya
    noldu sana gülhancığım bampir mi ısırdı ne

sahende yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    İşin içinde din de var.

noldu sana gülhancığım bampir mi ısırdı ne
    yok canım halis muhlis insanım

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    handevrem yazdı:
    ben de geçen gün 52 gün diye gördüydüm
    şimdi saydım 54 gün kalmış
    ben sayacı 2 gün durdurursam yetişeceğiz

Şahende'cim, bak şimdi senin düşünceni doğrulayan bir cümle buldum:
    "Abbandon, anladık ki başını naomi dorrit'in çektiği bir ekibin başında kendisi. hedef benjamin linus. ekibinin diğer elemanları, daniel faraday , miles straume, charlotte lewis, frank lapidus şeklinde."