390. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 290340380388389390391392400440490 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 3.891 ile 3.900 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 5x03 "Jughead"

shushu yazdı:
    Desmond elinde bir kağıt parçasıyla kalabalık pazar yerine dalıyor koşarak. Sürekli bir ismi çağrıyor insanlarla konuşuyor, insanlarda sadece kafalarını sallıyorlar. bağırdığı ismin sadece soyadı anlaşılırmış "Salonga".
    Bunu anlamadım , acaba desmond neyi arıyor dıkandım ha

Re: 5x05 "This Place is Death" & 5x06 "The Life and Death of Jeremy Bentham"

arayan bulur dermişiiim kaynağım lost-mania.de , ordan çevirdim.
    sahende yazdı:
    s_i_t_a_r_e yazdı:
    off heyecan yaptım ya . bu bilgileri nerden öğreniyorsunuz
    şule bu bulur biryerlerden .
    Ajan ajan mübarek.

Re: 5x03 "Jughead"

sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Desmond elinde bir kağıt parçasıyla kalabalık pazar yerine dalıyor koşarak. Sürekli bir ismi çağrıyor insanlarla konuşuyor, insanlarda sadece kafalarını sallıyorlar. bağırdığı ismin sadece soyadı anlaşılırmış "Salonga".
    Bunu anlamadım , acaba desmond neyi arıyor dıkandım ha
    bak hele küllicik Desmond muhtemelen temelde Penny i arıyor ) bu da ona ulaşacak birinin ismi olabilir...ama ben bi video izledim böyle marina gibi bir yerde Desmond un olduğu bir çekim yapılıyordu...belkide bir yat yada motorun adıdır salonga...

shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    s_i_t_a_r_e yazdı:
    Ajan ajan mübarek.
    Şule nabeeerrr)

Re: Şimdi asıl bomba 2 gündür araştırıyorum :Arija airways

dün araştırma yaparken bu firmaya dikkat çekmişlerdi, am çok üstünde durmamıştım. Dizi başlamadan daha yine kafam karıştı yaaa
    handevrem yazdı:
    [size=small]küçük bir ayrıntı daha; bu sefer benim dikkatimi çeken bir şey [/size]

[size=small]bu the fray in klibinde çok çok saniyelik anlarda arija airways diye bir logo beliriyordu..[/size]

bunu google da araştırınca ajira airways in internet sitesi çıkıyor ve bakarmısınız;

http://ajiraairways.com/

ve yazana bakarmısınız!

The skies have no limit with our new destinations launching January 21st, 2009. Take an adventure anywhere around the globe and reimagine your world as big as ours. Check back often to discover new ways to get lost in the world.
    No Borders, Now Boarding - Ajira Airways.

tarihe!! dikkat...

Nasıl bir dizi bu ya)) gerçek hayatla karıştırıyorum bazen..

(bir yerde okuduğuma göre bu Sun ın satın aldığı havayolu şirketiymiş..tamam da dizi de olmuyor mu bu..neler oluyor yahu )

İmza: Handecik))

handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    s_i_t_a_r_e yazdı:
    Ajan ajan mübarek.
    Şule nabeeerrr)
    eyber (dila küçükken derdi)

Re: 5x04 "The Little Prince"

[img]bu ikisinin katılacağı biliniyorsu, ama diğer ikisi yeni eklenmiş demek, hımmmm.

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    sahende yazdı:
    s_i_t_a_r_e yazdı:
    Ajan ajan mübarek.
    Şule nabeeerrr)
    eyber (dila küçükken derdi)
    canım benim öptüm dilayı

bir incide merbe den (merve)
    aşkolsun: aşokoo)

da babası adada öldürüldü dediğin gibi, demek göstermelik bir mezarlık yapıldıda, Locke'un ne işi var orada. Ayrıca bu others'lar geleceği biliyorlar, nasıl oldu da zenci amcanın vurulmasına göz yumurlar
    Haklı olabilirsin Şahndecim, Locke burda öldürülmüş olabilir.
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Oahu Mezarlığında geçecekm bir sahne varmış. Burası Locke'un babasının yattığı mezarlıkmış.
    Matthew Abbandon tekerlekli sandalyede bulunan Locke'u bir mezarın yanına getiriyor ve konuşuyorlar, konuşma birden kesiliyor ve oradan ayrılıyorlar.
    Matthew Abbandon tekerlekli sandalyeyi bagaja yerleştirirken Locke araçta oturmakta. Matthew Abbandon bagajı kapatır, anahtarlar yere düşer, Abbandon vurulmuştur.
    şule lockun babasının nasıl mezarı oluyor , adada öldürüldü o değil mi.
    Ya geçmiş de yaşanmış bir olay ve babaını sandığı birisnin mezarında olacak lok (tekerlekli sandalye mevzusundan )
    ya da lock normal zaman gelecek ama ayakları yine tutmuyor olacak adadan ayrıldığından dolayı.
    ama o zaman da babasının mezarı olayı karışıyor.
    evet matthew vurulduğuna göre locku da tabıtta gördüğümüze göre normal zamana gelmiş ve öldürülmüş jhon locke.
    Karışık oldu ama siz anlarsınız nasıl olsa di mi.

3 ümüzde online ız hiç bozmak istemem bu tabloyu ama çıkmam lazım maalesef iyi akşamlar lostiess)) bu arada şu gerisayım 53 mü 56 mı ya bir check etsenize)