39. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 2937383940414989139539 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 381 ile 390 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Türkiye'de kitabı bulan oldu mu aramızdan?
    Haber edin de, elimdeki kitabı bitirmiş ve sabah yenisine başlamıştım, yol yakınken döneyim
    Sabırsızlıkla ve merak içerisinde...

Hayır Meriç. Dharma yayımları yayımlamıştı fakat o da iptal etmiş bu işi. Yeni bir firmaya sattım diyor haklarını ama inandırıcı değil. twilight funları neredeyse türkiyedeki tüm kitapçıları araştırdılar ve haklarını hiçbiri haklarını satın almamış.

Bazı köşede kalmış kitapçılarda anadoluda falan kitabı bulduğunu söyleyen var ama o da rivayet. Belki okunmayan bu tarz kitapları sevmeyen ücra köşelerden birinde bulunabilir ama o da düşük ihtimal çünkü twilightçılar tüm dharma yayımları satan kitapçıları bulup tek tek araştırmışlar, tabi bu dailk kitap için geçerli.

Diğerleri türkçeye çevrilmedi bile. İngilizcesini arıyorsan tüm kitapçılarda ingilizcesini rahatlıkla bulabilirsin

3. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Uyesi oldugum baska bir sitedeki arkadasin yazdiklarini aktariyorum.Bir hafta kadar once geldi bu haber.

Sevgili ...... az önce Dharmayı aradığını söylemişti....Onun yazısından sonra kitabı elime alıp kitabın asıl yayın haklarının ait olduğu ajansa bir mail atttım,bilmiyorum geri dönerler mi....

Ama bence bundan sonra yayın evlerini aramak yerine kendimize asıl muhatap olarak bu ajansı almamız gerek...

Ajansın Adı: ONK AJANS...

Mail Adresleri.... info@onkagency.com

Tel: 0212 - 249 86 02 / 03

Bu da o mesajdan sonra gelen cevap mesaji:

Bir kaç dakika önce ajanstan mail geldi arkadaşlar....

Aynen kopyalıyorum....

Yakinda serinin tamami baska bir yayinci tarafindan yayimlanacaktir.
    Keyifli okumalar dileriz.
    Onk Ajans

Eger yalan haber degilse kitabin haklarini Remzi kitabevi almis ve bu kitabevi cevrilmeyen kitaplar konusunda itinali davranip cevirip yayinlamaya gayret ediyorlarmis. Umarim dogru haberdir ama zaten cok bekleyeceginiz sanmam arkadaslar, Aralikda film gosterime girdikten sonra HP gibi heryerde bulabileceksiniz diye dusunuyorum.

Burçin, Serpil, teşekkür ederim bilgiler için...
    anlaşılan hesap kitap işindeler şu anda, kendi tanıtımını yapmaya masraf etmeden filmin tanıtımı ile maliyetlerini azaltman niyetindeler.

Aralık'ya geleceke Türkiye'ye deniyor, Amerika ile aynı zamanda mı acaba? Yani bizler de en azında filmi izlemek için aralık ayını bekelemk zorunda olmayabilir belki bu durumda.

Hoş, kitabı okumdana filme kafadan dalmak da pek iyi bir fikir değil.

Bu arada, yazdıklarınızdan aralarda yakaladığım bir kaç kelime ile vampir'li marpirli bir konuymuş
    Vampir Lestat'ın üstüne vampir tanımam, diyecektim

Breaking Dawn'u gecen hafta bitirdim, girmek kismet olmadi foruma.

Serpilcim, bitirdin mi?

Zeynep'in zevkine limon SIKMAMAk icin goruslerimi yazmiyorum ama sunu soyleyeyim, daha once "Serinin en guzel kitabi" demistim ya...Silin gitsin dedigimi.

Bu arada ben Vampirella olmadim, partiye gitmedim. 16'liklarla asik atmayi gururuma yediremedim, Edward da bir yere kadar yani. Eski isimden biri gorur filan.

6. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

[size=medium]SPOILER[/size]

Neslicigim merhaba,

Ben de seni merak etmeye baslamistim..Neyseki hayattaymissin.

Kitabi bitireli epeyce oldu. Hatta elimden birakmadan soluksuz okudum diyebilirim. Fakat sizler buraya yazmayinca kitap hakkinda yorum da yapmadim fakat begendigimi soylemeliyim.. Twilight in yerini tutmaz tabnii ama benim icin ikinci sirada diyebilirim.En azindan Newmoon gibi SIKICi degildi.

Spoiler konusunda ise soyle bir cozum oneriyorum.Spoiler yapacagimiz zaman ya da 2.3.4. kitaplar hakkinda yazacagimiz zaman annecocuk sayfa rengi olan gri ile yazalim , okumak isteyenler yazinin uzerine highlight yapip okusunlar. Ayrica basliga da Kirmizi spoiler yazalim.Ne dersiniz? Ilk denemeyi asagida ben yapiyorum..

Breaking Down'i okumaya basladigimda neredeyse ilk 150 sayfayi soluksuz okudum.ne zamanki jacopli bolumlere geldi yine sIKilmalya basladim ama itiraf etmeliyim ki Jacop a karsi sempatim artti o bolumlerde. Stephenie'yi tebrik etmek lazim ne yapti etti sevgili Jacop ini sevdirdi millete. Biraz uuzldum onun icin.Ozellikle Bellaya CPR yaparken gozyaslari akmaya basladi ya iste o an cok etkilendim.

Nessie li bolumlerde cok sacam buldugum seyler oldu. Mesela nessie nin aniden buyumesi, konusmaya baslamasi, ne biliyim bilmis bilmis Aro ya lafalr yetistirmesi falan biraz fazla gibi geldi. tamam Jake le Bellanin opusmesinden aldigi tepkileri Bellanin dogacak bebegine olan imprintle baglamaya calsimis ama biraz abarti vardi. Nessie sevilmez mi tabii ki sevilir, hele bir de edwardin cocugu olunca ne ypailmaz yani ama iste imprint olayi sanki soguttu cocuktan bizi. Ya ne bileyim bir yandan da Jacop icin gerekli olan bu muydu acaba? Jacop parklara, bahcelere gitti bir gunde imprintini bulmak icin, ama olmadi ne yapsin cocuk. Gitti gitti Edwardin cocuguna asik oldu. Ulen bunu bizim yazarlar yazsa olay olur he.Besik keretigini millete ozendiriyor diye. Ama stephenie yapinca herkes normal bile karsiladi yani.

Kitapta iki yerde cok duygulandim hatta gozyaslarim biraz yanaklarima dustu . Birincisi Volturi geldigi zaman Sam'in 17 kisilik bir werewolf ekibiyle gelip Cullenlara surpriz yaptigi an...Ikincisi de artik Bellanin kararini verip jake le Nessie yi gondercegi zaman Edwardin kizina sarilip duygulandigi an..Tamam kabulk ediyorum ikincisinde ed 'cigimin uzulmesine dayanamadim.Ama sonuctra ben severek okudum.

Hele evlilik , balayi bolumleri muhtesemdi bence.

Su aradaki boslukta spoiler var kizlar. Isterseniz kitaplar hakkinda bu sekilde yazariz.Zeynep , Ayben, Burcin falan okumak istemezlerse atlarlar.Biliyorum ki Sibel baliklama dalar, onun icin sorun yok.

Demek gruruna yediremedin 16 lik cocuklarla partilede asik atmaya. Yahu sen maske neyim takmayacakmiydin, eski is arkadaslarin gorsede tanimazdi ki.. hem -eger orda calismiyorlarsa- seni goren eski is arkadaslarinda eminim cok mustesna bir gorev icin degil parti ciin orada olmus olmayacaklar miydi?

Neyse seni burada gormek guzel.SIK SIK ugra da alayim kitabinin tozunu.

7. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

medip yazdı:
    Burçin, Serpil, teşekkür ederim bilgiler için...
    anlaşılan hesap kitap işindeler şu anda, kendi tanıtımını yapmaya masraf etmeden filmin tanıtımı ile maliyetlerini azaltman niyetindeler.

Aralık'ya geleceke Türkiye'ye deniyor, Amerika ile aynı zamanda mı acaba? Yani bizler de en azında filmi izlemek için aralık ayını bekelemk zorunda olmayabilir belki bu durumda.

Hoş, kitabı okumdana filme kafadan dalmak da pek iyi bir fikir değil.

Bu arada, yazdıklarınızdan aralarda yakaladığım bir kaç kelime ile vampir'li marpirli bir konuymuş
    Vampir Lestat'ın üstüne vampir tanımam, diyecektim
    Meric'cigim,

Sen hele bizim edwardi bir oku .Gor bak gozun baska vampir goruyor mu.. Akillara zarar valla.

Ayrica film burada 12 aralik da gosterime girecek. Sanirim tr de de es zamanli olarak verirler. Genelde oyle oluyor cunku.

Ayrica yayinevini kitap icin arayanlara da cok sert cevaplar veriyorlarmis. Bikmislar aramalardan. Hayir, madem ki sinirleniyorsunuz gelen isteklere, yayinlayin yetecek kadar ,milletin agzini kapatin degil mi ama.

8. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

S!BEL yazdı:
    Bişiy mi dedin canım ?
    yok vazgectim, cünkü ben yandim eller yanmasin diyorum artik.

kitabin türkce cevirileri bitmedi halen, okuman icin tavsiye etmeyekten vazgectim.
    1. kitap Alacakaranlik'i okuduktan sonra devamini okumak isteyeceksin, sonra gelip burda aglanacak ve hatta saldirganlasacaksin neme lazim.
    sen en iyisi alacakaranlik'i , vampir Edward'i hic duymamis kabul et.

yazik, buraya kadarmis

ingilizce , almanca okuyacak genc vampirler araniyor,..

bu arada, yeni birini agima düsürdüm arkadaslar )
    dün bi kosu almaya gitti, yakinda düser buraya diyorum.

Sen yandin eller yanmasin ha. Hic de halinden sikayetci gorunmuyorsun arkadasim.

Agina dusurdugun arkadastan ses seda yok.Kitaplarin icine mi dustu nedir. Msn den tiklayip biraz durtmek lazim.neme lazim en yakin forest preserve' e falan kosmaya kalkar. Edward diye diye sahte jamesler kapip isirmasa bari..

9. Re: ...TWILIGHT'cilar... KONU ICINDE SPOILER BULUNUYOR..

Anci yazdı:
    Bir fıkra mahsuru yoksa

Ingiliz vampir, Fransiz vampir, bir de Laz Vampir gecenin kor karanliginda ucmaktalardi. Cok aciktigini sezinleyen ingiliz
    vampir pike yapti ve asagi dogru suzuldu. Birkac dakika sonra agzi kan icinde geri dondu.
    - Asagida bir agil vardi. 20-30 inegin kanini emdim, Nefisti.
    Bir sure sonra Fransiz vampir de pike yaparak asagi suzuldu. Geri dondugunde agzi yuzu kan icindeydi. ingilize bakarak,
    - Hani senin az once girdigin agil vardi ya...
    - Evet..
    - Onun yaninda bir ahir vardi, gordun mu?
    - Evet gordum.
    - iste orada en azindan 40 tane atin kanini emdim. Nefisti.
    Bu konusmalar sonucunda tabii Laz vampirin de cani beslenmek istiyordu. O da pike yapti, suzuum suzum suzuldu. Aradan 5
    dakika gecti, Laz vampir her yeri kan icinde geldi... Onun bu hali digerlerinin, muthis bir ziyafet cektigini dusunmelerine neden oldu.
    Tabii oldukca meraklanmisti Ingiliz ve Fransiz vampirler...
    - Eee? Nasildi?
    - Ula usaklar, hacan asagUda pir agil vardi daa, gordinuz mu?
    - Eveet, gorduk.
    - Hacan onun yaninda da pir ahur vardi daa, oni da gordinuz mu?
    - Eveet, gorduk.
    - Hacan o ahurun yaninda da pir elektruk diregu vardi daa, oni da gordinuz mu?
    - Eveet, gorduk.
    - Hacan pen oni gormedum daa..
    Ancicim , goruyorum ki yavas yavas isinma turlarindasin. Sen birak tinimini leri falan buraya gel. Vampirin alasi burda. Bir okuyan bir de okumayan pisman.

Fikra harika yalniz. Tesekkurler ekledigin icin.

10. Re: ...TWILIGHT'cilar... EDWARD'cilar...JAMES'ciler....:D

harry_potter yazdı:
    Ben Mike'ı sevdim. Aslında adından dolayıdır zannediyorum önce James'i sevmiştim ama tekrar okuyunca Mike'ı sevdim
    Bosver Mike'i Burcin.. O yedek lastik gibi birsey. ismi guzel olabilir ama islevi pek yok. James iyi bir secim ama. Trailer da diyor ya hani "Did you bring a snack ?" diye.Bir de nefesini burakiyor orada Bellaya bakarken .Aman aman! James iyidir iyi. Hem ustune ustluk bir de cok korkunc yani ..