Bizim damat singapore a gitmis.
Bizim damat singapore a gitmis.
Bu Rob iyi alıştı present etmeye Bu aralar profesyonel olarak sunucu olma yolunda ilerliyor.
Bakın 3 adım sonrasını şöyle görüyorum kıslar.
Tabii tabii.. A$iyor kendini yavas yavas..Utangaclik falan hak getire.İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Bu Rob iyi alıştı present etmeye Bu aralar profesyonel olarak sunucu olma yolunda ilerliyor.
Bakın 3 adım sonrasını şöyle görüyorum kıslar.
IFC nin yaptigi bir ankette,
Yazdiklari kitaplarin film versiyonlarinda oynayan yazarlar bolumunde SM basi cekiyormus.
Too shy to go along with director Catherine Hardwicke's wish that she have a line, Meyer regrets doing it at all: "It was not my idea to do the cameo," she said in retrospect. "They talked me into it. They thought it would be, you know, cute for the fans because most of them would recognize me. I was thinking it was going to be more like a 'Where's Waldo?' thing. Like I walk by for one second in a crowd and if they can find me, cool. That's the one scene in the movie I would happily cut -- the first five seconds, and the one that I had to watch like, I mean like this [covering her eyes], 'Ah, is it over yet?' It was really hard for me."
haberin devami
Yonetmen israr etmis oynmaasi icin ve Sm de oynarken cok heyecan yapmis. o kisacik sahnede oynamak bile cok zor gelmis ona .
Bella'cım,
Sen bırak şimdi damatı, siz ne yapıyorsunuz ondan haber ver. Kayıplara karıştınız dünyanın bir ucunda
Hain .. O kadar uzaktan erisemedin yaptiklarimiza tabii merraktan catliycan dimi. Gel bir gun ziyareimize de eslik et bize Alice cim.Korkma Jess 'in etrafinda tehlike yok cok fazla. Istersen onun da getir. Japonlarin kansushi'sinden icelim bol bol.İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Bella'cım,
Sen bırak şimdi damatı, siz ne yapıyorsunuz ondan haber ver. Kayıplara karıştınız dünyanın bir ucunda
Neyse kiyamadim azicik bilgilendireyim seni..
Ben su an Tokyodayim..Bak resimlerimi gonderiyorum.Goruldugu uzere yanimda yapiskan tombalak yok. Bu arada damat da yanimiza geldi..O da yanimizda kalacakmis Tokyo daki gezimiz boyunca.. Umarim edwardimla iyi anlasirlar.
Değilim hain!
Sen yanındakine söyle, böyle dudaklarını ısırıp dolaşırsa ortalıkta ohooo daha çok sıra olur peşinde ısırsınlar diye Ben ortamı yumuşattım canım, Jasper gibi yeteneklerim olmadığı için bende ufacık vaatlerde bulundum, hepsi bu...
Gelelim Jasper'le, bu aralar biz de bir dolaşsak diyorduk
Bak Jasper da yanımda doğruluyor söylediklerimi, yok hainlik filan. Üzülürüm sonra, bilirsin çok hassas kızımdır ben.
Oyyyyy!!yummy!!
Aliceeee naptin sen... Naman allahim.. Ne ara vermis bu pozu.. Gorsem basina sizdirmazdim hic.Kendime saklardim.. Hemen cekeyim kulagini..
Gelin tabii oda ayirttik sizede.İrem_Dönmez_Güç yazdı:
Değilim hain!
Sen yanındakine söyle, böyle dudaklarını ısırıp dolaşırsa ortalıkta ohooo daha çok sıra olur peşinde ısırsınlar diye Ben ortamı yumuşattım canım, Jasper gibi yeteneklerim olmadığı için bende ufacık vaatlerde bulundum, hepsi bu...
Gelelim Jasper'le, bu aralar biz de bir dolaşsak diyorduk