bakayım bir onada.
handevrem yazdı:
Kate de bir filmde oynadı sanırsam
bakayım bir onada.
handevrem yazdı:
“LOST” oyuncularından ilk olarak Matthew Fox (Jack) We Are Marshall filminde ardından da Naveen Andrews (Sayid) Grindhouse‘ta rol almıştı. Son film haberi de dizinin güzel yıldızı Evangeline Lilly‘den (Kate) geldi. Lilly, bu yaz çekimlerine başlanacak olan Fransız/Kanada ortak yapımı “Afterwards” filmiyle beyaz perdede şansını deneyecek. Ünlü oyuncu filmde, başroldeki diğer isim olan Fransız Romain Duris’in canlandıracağı karakterin, ilgiye muhtaç eşini canlandıracak.sahende yazdı:
bakayım bir onada.
handevrem yazdı:
Oooo hanımlar, herkesi bir Lost heyecanı sarmış, ne güzel yine aktif bir çete olma yolundayız
sağol handeciğim ya.handevrem yazdı:
“LOST” oyuncularından ilk olarak Matthew Fox (Jack) We Are Marshall filminde ardından da Naveen Andrews (Sayid) Grindhouse‘ta rol almıştı. Son film haberi de dizinin güzel yıldızı Evangeline Lilly‘den (Kate) geldi. Lilly, bu yaz çekimlerine başlanacak olan Fransız/Kanada ortak yapımı “Afterwards” filmiyle beyaz perdede şansını deneyecek. Ünlü oyuncu filmde, başroldeki diğer isim olan Fransız Romain Duris’in canlandıracağı karakterin, ilgiye muhtaç eşini canlandıracak.sahende yazdı:
bakayım bir onada.
handevrem yazdı:
vallahi yorgunluktan bakamadım beni kurtardın.
Bu arada, bugünüde saymazsak 53 gün kaldı
evet şuleciğim çok az kaldı çoook.shushu yazdı:
bol bol film çevirmek için bu kadar uzun ara veriyorlar demekki yazıktır günahtır acısınlar biraz bize yahu
haklılar gülhancığım ama , yapmayacağız bu filmi deseler napardıkgülhan.e yazdı:
bol bol film çevirmek için bu kadar uzun ara veriyorlar demekki yazıktır günahtır acısınlar biraz bize yahu
hakları var yani 4 senedir artan bir heyacan yakalamak her baba yiğidin harcı değildir.
Şahnedecim, başlığa geri sayımı yazsak mı acaba, daha heyecanlı olursahende yazdı:
evet şuleciğim çok az kaldı çoook.shushu yazdı:
53 gğn kaldı diye başlığı değiştirdim.
sizde ricam bana hergün hatırlatmanız arkadaşlarım.
ben de başlığı hergn değiştiririm.
reca edicem unutturmayın rezil olmayalım