367. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 267317357365366367368369377417467 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 3.661 ile 3.670 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Reiko Aylesworth Lost Kadrosunda!

sahende yazdı:
    tatataaaaaaam
    ??) ne oldu??

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    tatataaaaaaam
    ??) ne oldu??
    o kadar yorgunum ki kendi dikkatimi çekmek için ttaaatttaaaaam yapıyorum kendime

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    tatataaaaaaam
    ??) ne oldu??
    o kadar yorgunum ki kendi dikkatimi çekmek için ttaaatttaaaaam yapıyorum kendime
    ))

başladım "Alacakaranlık" a

handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    sahende yazdı:
    tatataaaaaaam
    ??) ne oldu??
    ))

başladım "Alacakaranlık" a
    hadi bakalım
    akıcılığı güzel kitabın, asıl 2. kitapda başlıyor heyecan macera ama.
    sen hangi fikirdesin şimdilik.

TWILIGHT

Şahende valla harf hataları var arada tabi bu basımevinin hatası ama bunun dışında çok akıcı dediğin gibi..gerçekten okumaya devam etmek için heyecanlıyım ..Bella okulda ilk gününü geçirdi..

Birşey soracağım ; bu dört kitabın tamamı mı olacak film? ya da filmin de devamı olacak mı??(telefonda da sormuştum ama şimdi daha bilinçli soruyorum ))

Geri sayım

Lost için geri saymaya ne zaman başlıcaz)??

Re: Geri sayım

cok heyecanli bitmisti
    aynen heyecanla bekliyoruz , umariz bu sezon da yeni sorular eklemektense biraz cozulmeye baslar dizi.

ilime-bilime bu kdr kafa yorsam atomu parcalardim herhalde )))

başlayalım bencede, şunun şurasında ne kaldı ki
    handevrem yazdı:
    Lost için geri saymaya ne zaman başlıcaz)??

Re: TWILIGHT

handevrem yazdı:
    Şahende valla harf hataları var arada tabi bu basımevinin hatası ama bunun dışında çok akıcı dediğin gibi..gerçekten okumaya devam etmek için heyecanlıyım ..Bella okulda ilk gününü geçirdi..

Birşey soracağım ; bu dört kitabın tamamı mı olacak film? ya da filmin de devamı olacak mı??(telefonda da sormuştum ama şimdi daha bilinçli soruyorum ))
    Handeciğim,
    vizyona girecek olan film ilk kitabın alacakaranlık kitabının filmi.
    2. film için kesin başlamışlardır bana göre bu kadar ilgiyi gördükten sonra.

Devam et çok güzel bu ilk kitap .
    2. kitap acılar içinde kıvrandığında diye devam ediyor

Ciseren yazdı:
    cok heyecanli bitmisti
    aynen heyecanla bekliyoruz , umariz bu sezon da yeni sorular eklemektense biraz cozulmeye baslar dizi.

ilime-bilime bu kdr kafa yorsam atomu parcalardim herhalde )))
    beyin cimnastiği için start alıyoruz yine yani.