Ececerenin adresini istiyorum 12 tane her telden kitap paketlendi.adres bekliyo,bugün göndereyim aradan çıksın diyorum Samsunlu arkadaşlar yardım please
Ececerenin adresini istiyorum 12 tane her telden kitap paketlendi.adres bekliyo,bugün göndereyim aradan çıksın diyorum Samsunlu arkadaşlar yardım please
Adresimi gönderdim. Sen de yaz adresini göndereyim makinayı ...canom yazdı:
Ekmek kızartmayı ben alabilirim.ececeren yazdı:
Ben de bir iki kez kullanılmış ekmek kızartma makinası var.İsteyene gönderebilirim.
25-26 numara pembe bir çizmemiz var.Mor almadığım için zorla bir kez giydirebildim.Onu da vereceğim.
Bu arada ben de dekorasyon,örgü ve bahçe dergileri veya kitap istiyorum.
Bir de 5 yaşındaki kızıma elbise gönderebilirsiniz..Çok hızlı büyüyor ve bugün aldığım elbiseyi üç ay sonra giyemiyor.
Kitap ne tarz istiyosun,fark edermi yoksa ne varsa yollayayım mı.
bugün girersen siteye adresini özelime yaz,yarın kitaplar sende olsun
Kitapları aldım Zeynep çok teşekkür ederim.Paketi nasıl parçaladıysam artıkAdresi okuyamadım yazar mısın özelime...canom yazdı:
Sana kızarmış ekmek ikram edeyim
çabuk gelmiş)ececeren yazdı:
Kitapları aldım Zeynep çok teşekkür ederim.Paketi nasıl parçaladıysam artıkAdresi okuyamadım yazar mısın özelime...canom yazdı:
Sana kızarmış ekmek ikram edeyim
beğenirsin umarım,en azından o kadar kitaptan birini okursun
Ay ben bayıldım bu foruma. Nuraya gelen kitapları da kıskandım valla Bende kitap dergi vermek isteyenler olursa talibim. Ayrıca oğlum için hikaye kitabı, çizgifilm cd si doğacak bebişime ninni cd si alabilirim. Göndermeyi düşünenlere şimdiden teşekkür ederim çok güzel bir forum oluş bu.
Arkadaşlar hiç kullanılmamış, eflatun ve diğeri sanırım siyah olacak v yaka uzun kollu t-shirt var elimde. Eflatun da iki tane siyah da iki tane olması lazım.
Hiç giyilmemiş olduğu gibi duruyor. Fakat vleri çok açık. Güzel fakat ben şişman olduğum için kol kısmı beni daraltıyor.
İsteyenlere yollayabilirim.
ben senden çok daha şişman olduğum için sadece istemekle kalacağımdır, yoksa büyük bir zevkle giymek isterdim sana ait olan bişeyiharry_potter yazdı:
Arkadaşlar hiç kullanılmamış, eflatun ve diğeri sanırım siyah olacak v yaka uzun kollu t-shirt var elimde. Eflatun da iki tane siyah da iki tane olması lazım.
Hiç giyilmemiş olduğu gibi duruyor. Fakat vleri çok açık. Güzel fakat ben şişman olduğum için kol kısmı beni daraltıyor.
İsteyenlere yollayabilirim.
Canım benim bize uygun da birşey var. Sen bana ver adresinieyselim yazdı:
ben senden çok daha şişman olduğum için sadece istemekle kalacağımdır, yoksa büyük bir zevkle giymek isterdim sana ait olan bişeyi
Umarım beğenirsin
Geleceğim sana hala
harry_potter yazdı:
Hiç giyilmemiş olduğu gibi duruyor. Fakat vleri çok açık. Güzel fakat ben şişman olduğum için .....
şişmanmişşşşş hadiiilennnnnnnnn
öne çekelim,belki verecek bişeyleri olanlar vardır